Kamientary da artykuła

Jak možna zadanacić i padtrymać palitviaźniaŭ: śpis arhanizacyj

  • Danać biaśpiečna
    21.05.2023
    Dla siabie vyrašyŭ, što čym mienš trecich asobaŭ viedajuć pra moj tranśfier hrošaj, tym biaśpiečniej. Adpaviedna, pieraličvaju biez pasiarednikaŭ z zamiežnaha rachunku na zamiežny rachunak asoby, jakoj treba dapamoha. A dla dapamohi VSU jość rachunak u nacbanku Ukrainy.
  • 21.05.2023
    Danać biaśpiečna, Viadoma, možna i tak, kali jość mahčymaść. Ale dla taho, kab heta było nie niejkaj kroplaj u mory, a choć by častkova vyrašała prablemu, padtrymka musić być sistemnaj. I tut biez arhanizacyi, jakaja b praces nakiroŭvała i kaardynavała, nie abyścisia.
  • Danać biaśpiečna
    21.05.2023
    Bł, chaj kožny sam dla siabie vyrašaje, jak dziejničać, ja ničoha nikomu nie naviazvaju. Ale ja nie daviaraju nijakim arhanizacyjam i splu adnosna spakojna, bo viedaju, što nidzie maje źviestki praz čužoje raździaŭbajstva ci zdradu nie buduć źlityja.
  • 21.05.2023
    Danać biaśpiečna, Ja sam praktykuju dva sposaby dapamohi - i toj, pra jaki kažacie vy, i praz fondy. I nie piareču, što dapamahać ludziam niepasredna, biez pasiarednictva arhanizacyj u mnohich vypadkach byvaje i bolš prosta, i bolš darečna. Usio zaležyć ad abstavin.

    Ale heta nie admianiaje taho, što sapraŭdy šyrokuju, sistemnuju dapamohi palitviaźniam dy ich siemjam (i nie tolki im, naturalna) možna arhanizavać tolki źbirajučy hrošy metanakiravana i centralizavana, i tut nie abyścisia bieź śpiecyjalizavanych instytucyj. Mienavita tamu režym takija arhanizacyi i kryminalizuje.
  • Babka
    21.05.2023
    Naša Niva, a padkažycie jakija z hetych arhanizacyj zabiaśpiečvajuć ananimnaść i jakim čynam? A to niekatoryja akazvajecca źbirajuć adrasy elektronnaj pošty ŭ niejkija bazy, a potym ź ich spamiać i nieviadoma što jašče robiać.
  • Vładik
    21.05.2023
    [Red. vydalena]
  •