Kamientary da artykuła

«Ludzi nie razumiejuć, što i my prahmatyčna da hetaha padychodzim». Łukašenka patłumačyŭ, jak źbirajecca vykarystoŭvać «vahnieraŭcaŭ»

  • Napad na Prybałtyku
    27.06.2023
    Dziakuj sania, za tvoj dlinny jazyk, nam usio jasna.
  • Lolik z-pad limasoła
    27.06.2023
    tut treba admysłovy brejnštorm prapahandystam rabić kab usio ablizać
    prosta tak k hetym płaniam nie padyjści)) moža azaronku jašče pryjdziecca sraku całavać tamu piekaru)))
  • Och naučat, och pomohut
    27.06.2023
    Dla vahnierovciev biełorusy, takije žie kak ukraincy. I ubivať, nasiłovať, hrabiť budut takžie. Eto kasajetsia prostych biełorusov, ich nikomu nie žałko, ni łukašienko, ni putinu, ni vahnieru.
    A možiet słučitsia i postrašnieje, mohut schodiť s maršiem spraviedlivosti i na Minsk, na minskije drozdy, ot Osipovič rukoj podať, i nie raźviernuťsia.
    A razbaviv biełarmiju bydłom biez principov, soviesti, čiesti, čieriez hod, i biełarmija staniet takim žie bydłom i nasilnikami.
  • kašievar
    27.06.2023
    V svojo vriemia polskij korol tožie prahmatično podchodił k kriestonoscam, kotorych pozvał dla boŕby s prussami. Pośle čieho kriestonoscy raspraviliś s prussami, osnovali tam svoju Pruśsiju i stali uhrožať Polšie. I tolko Hriunvald ostanovił ich. I takich primierov v istorii połno, osobienno vo vriemiena Rimskoj Impierii, kohda zvali raznyj najomnyj sbrod dla svoich cielej, a potom eti najomniki stanoviliś choziajevami. I každyj korol ili impierator dumał, čto vot imienno on budiet dieržať najemnikov pod kontrolem i každyj raz vsie ošibaliś. Ty žie vrodie istorik, nie? Nu zovi, eto budiet tvoja vtoraja fatalnaja ošibka. A piervaja fatalnaja ošibka, čto polez napieriod Putina soobŝať, čto ty uspokoił Prihožina i stał "spasitielem Rośsii". Putinu prišłoś prohłotiť eto unižienije, no on takoje nie prostit, ni tiebie, ni Prihožinu. 
  • Prahmatik
    27.06.2023
    Saš, oni tožie i očień prahmatično mohut ispolzovať čierienok kuvałdy ili samu kuvałdu, vsio zavisit otbolnoho miesta łukašienki.
  • Dirižor
    27.06.2023
    Davaj, baćka, małajca! Prahmatyka voś usio heta. Jak z kuvałdaj obraščacca. Heta nam nada.
  •