Kamientary da artykuła

Barel: Niemahčyma pierasialić miljon čałaviek za 24 hadziny

  • Chopić tryndzieć
    14.10.2023
    Vykarystoŭvajcie ŭkrainski vopyt
  • Bobr
    14.10.2023
    A začiem kto-to dołžien vysielaťsia? Pročiešitie rajon, posobirajtie vieś CHAMAS, u vas žie Mosad kručie vsiech. Očień pochožie na dieportaciju čiečienciev, kałmykov, karačajevciev i inych. Tolko tam davali 3 sutok i davali miesto pieriesielenija, pusť i nie samoje udobnoje. Chorošim eto nie zakončitsia
  • Rečaisnaść
    14.10.2023
    Bobr, zatym što chamas pieramoh tam nia tak daŭno na vybarach, to bok patencyjna jany tam bolšaść chamas. Padtrymlivali i radavalisia. Astatnija mohuć źjechać
  • ledokoł kučieriaška Śmit
    14.10.2023
    Bobr,tam "dič" na 99 proc. Ich nielzia pierieubiediť, pomieniať. dohovoriťsia, eto "dič", jejo možno tolko uničtožiť.... I eto nado poniať
  • Čytač
    14.10.2023
    Rečaisnaść , "Astatnija mohuć źjechać" - nie, źjechać nie moža nichto. Siektar Haza ŭ błakadzie.
  • Markus
    14.10.2023
    A niedielu do etoho oni takije «oj da, my atakovali Izrail i oni nam ničieho nie sdiełajut! Ostaniemsia doma, tam Indija s Pakistanov v futboł ihrajut!» da?

    Vsie, kto chotieł - užie ujechali.
    Ostalnych priedupriedili.
    Kto nie spriatałsia vinovaty sami.

    Nie pieniaj na zierkało koli roža kriva.
  • Vład
    14.10.2023
    Markus, Rośsija kohda rovniała s ziemloj Čiečniu pod priedłohom boŕby s tierroristami płochaja, a Izrail diełajuŝij to žie samoje chorošij?
  • Vład
    14.10.2023
    Nas pytajutsia ubiediť čto 2 młn mirnych žitielej biez svojej armii biez fłota, biez VVS i tiažiołoho vooružienija priedstavlajut uhrozu Izrailu obładajuŝiemu atomnoj bomboj?
  • Prakuratar
    14.10.2023
    Vład, nie, nas vučać, što za kožnaje złačynstva pryjdzie raspłata, da ŭsich, chto radavaŭsia złačynstvy, taksama.
  • Vład
    14.10.2023
    Prakuratar , złačyncy odni a adkazvać druhim?  Połučajetsia čto i ukraincy adkazvajuć za złačynstvy Bandierovciev? Otkuda dvojnyje standarty? 
  • Eklezijast
    14.10.2023
    Vład, usie adkažuć za ŭsio i za ŭsich
  • Aołm
    14.10.2023
    Alež eurazajaz taksama nie prapanavau pryniać mirnych žycharou siektara hazy, kab paźbiehnuć humanitarnaj katastrofy, albo dać hrošaj jehiptu kab ich raźmiaškać. Habrei nie ukraincy dobra viedajuć košt, "zaniepakojenasci", niachaj zaniepakojanaś vykažuć rodnym vučyciela z Andižonu.
  • Ivy's
    14.10.2023
    Kudy pierasialić? Na Niamieččynu z vydačaj pasobij? I tym samym na nastupnych vybarach u Bundestah zabiaśpiečyć bolšaść prarasiejskaj partyi pucyna? Ci Barełl vyrašyŭ pradoŭžyć palityku Mierkiel i pichać arabaŭ pa ŭsiamu Jeŭraźviazu? Niamieččyna nie zrabiła vynikaŭ čamu Vialikabrytanija pakinuła Jeŭraźviaz? Mienavita z-za duraści Mierkiel jakaja vyrašyła što možna Jeŭraźviaz zrabić domam dla Azii i Afrycy.
  • Grundy
    14.10.2023
    Voś vam i mnohachadovačka putyna. Nakidać ŭ Jeŭraźviaz arabaŭ i tym samym vyzvalić zaniedavolennaść francuzaŭ i niemcaŭ što pryviadzie na nastupnych vybarach da ŭłady pucinskich chaŭruśnikaŭ ŭ Francyi La Pen, u Niamieččynie pucinskuju partyju Alternatyva dla Hiermanii. A heta asoby jakija ličać što z Krymam nia ŭsie tak adnaznačna i što Ukrainie nielha davać zbroju. Dalej jašče ŭ ZŠA prezident jaki vyrašyć što "pucin kłasny parań" i tady zabiaśpiečyny poŭnaje spynieńnie pastavak zbroi va Ukrainu, a zatym i ahresija Maskovii suprać krain Bałtyi. Dziela čaho Maskovija ŭžo farmiruje Leninhradski vajskovy okruh.
  • Broke
    14.10.2023
    Vot i načinajut vyłaziť kansiervy iz partii Mierkiel. Tiepieŕ po punktam čto priedłahajut ahienty putina.
    ****
    1. Pieriebrosiť 1-2 milliona arabov v Jevrosojuz. S ich arabskoj kulturoj hdie niet miesta Roždiestvu, znaj žienŝina svoje miesto, mołči niemiec i francuz i td.
    ****'
    2. Eto vyzoviet u žitielej Jevrosojuza obosnovannoje niedovolstvo biežiencami, niedovolstvo vłasťju i sootvietstvienno otrazitsia na vyborach.
    ****
    3. Vo Francii i Hiermanii k vłasti prichodiat siły kotoryje vsiehda vystupali protiv mihrantov. Po sovpadieniju eto prorosijskije partii, druźja Moskovii kotoryje sponsirujutsia na dieńhi Moskovii. Vo Francii eto La Pien. V Hiermanii Altiernativa dla Hiermanii (AdH) .
    ****
    4. S La Pien vo Francii i AdH v Hiermanii Ukrainie pridiotsia zabyť nie to čto pro členstvo v ES i NATO, no i pro postavki vooružienij iz Hiermanii i Francii, po vsiem prohrammy ES po poddieržkie Ukrainy. No hłavnaja problemma eto połnoje embarho na oružije dla ZSU.
    ****
    5. Poślednij mihracionnyj krizis ustrojennoj politikoj komsomołki frau Mierkiel i podruhi putina, stoił niedovolstva britanciev členstvom ES i vychodom Vielikobritanii iz ES.
    ****
    6. V 2008 hodu Mierkiel zabłokirovała členstvo Ukrainy i Hruzii v NATO. Eto privieło k vtoržieniju Moskovii v Hruziju v 2008 hodu, a v 2014 k vtoržieniju v Ukrainu.
    ****
    7. S kompanijej La Pien vo Francii i AdH v Hiermanii putynu ostanietsia tolko połučiť ryžieho ili inoho družka v priezidientskoje kriesło SŠA, a eto połnoje priekraŝienije lubych postavok vooružienija Ukrainie s krizisom vsieho NATO.
    ***'
    8. Moskovija užie načała formirovať leninhradskij vojennyj okruh. Ciel kotoroho kak raz strany Bałtii. Ahrieśsija na kotorych vpołnie vozmožna pri krizisie NATO.
    ****
    Osuždaju tierroristov i poddierživaju Izrail. No nie za sčiot dieportacii arabov i ich pieriesielenija v Jevrosojuz. Eto budiet śliškom bolšaja ciena dla samoho Jevrosojuza, dla NATO, dla Ukrainy, dla stran Bałtii i Polši. Ohromnaja ciena dla vsiej Jevropy i mira.
  • Soviet da lubov
    14.10.2023
    Barriel, eto možno riešiť i bystrieje.
    Vspomnitie madam Mierkiel i zajavitie, Vy vsiech, ot mładienca do vsiech kto strielał i riezał
    v Izraile, primietie pod svoje kryło v ES.
    I čieriez 2 časa Haza opustiejet. I načnitie ich vośpityvať jevropiejskoj kulturie, jazykovyje kursy i priedłožitie rabočije miesta.
    Izrail Vam v nohi budiet kłaniťsia.
  • Ždiems
    14.10.2023
    Hospodin Borriel, Vy skažitie eto v rośsii, biełorusii, łuhandonie da pohromčie i nie s tribuny, na ulicie, a my posmotrim, kak sobludajusia mieždunarodnyje prava.
  • Koka
    14.10.2023
    Točno takoj žie viktimnosti-blejminh kak i v storonu biełorusov
  • Hitched
    14.10.2023
    Kak siejčas pomniu novosť iz Šviecii, hdie šviedka prijutiła vot takoho "biežienca" iz Azii, kormiła i poiła jeho, dała jemu korov. Živi i radujsia. A on vział i zariezał jejo.
  • VAj-Vaj
    16.10.2023
    Hitched,eto u nich dikariej norma. Płocho u nich kohda nie riežut.
  • Kicks
    14.10.2023
    Niamiečyna admaŭlaje biełarusam u pravie na žycharstva, u tym liku tym chto prajšoŭ praz łukašenaŭskija katavańni. U hod daje tolki kala 50 dazvołaŭ na žycharstva i pracu biełarusam - jeŭrapiejcam jakija stracili svoj dom z-za varjackaha režymu i znachodziacca ŭ vymušanaj emihracyi. Zatoje Niamieččyna hatova puścić 2 miljony arabaŭ i zapałanić imi ŭvieś Jeŭraźviaz kab dalej płacić im pasobija. Bo ŭ adroźnieńni ad biełarusaŭ tyja nie śpiašacca na pracu. Bolš taho patrabujuć zabaranić Rastvo, kaścioł, carkvu, Kalady, i nie mienšać im u ich arabskaj kultury naviazyvajučy niejkuju niezrazumiełuju im "ieŭrapiejskaść". Heta pryvodzić da spraviadlivaha hnievu miascovaha nasielnictva, što potym daje mahčymaść iści da ŭłady usiakaha kolaru papulistaŭ, siabroŭ pucina i Maskovii.
  • Vład
    14.10.2023
    Kicks,  tak araby sražajutsia za svobodu Palestiny, a biełorusy po krajnim chatam sidiat i nojut! Kto-to bastujet?
  •