Kamientary da artykuła

Jakija krainy ryzykujuć zastacca biez abarony, kali prezidentam ZŠA stanie Donald Tramp

  • Vasil
    13.02.2024
    Pa-pieršaje, heta manipulacyja. Tramp takich "zajaŭ" nie rabiŭ, i nie kazaŭ, nibyta niejkaha nie budzie abaraniać. A było tak: u chodzie vystupu pierad vybarcami, Tramp uzhadaŭ adnu sa svaich razmoŭ z prezydentam ei krain NATO na niejkaj sustrečy.

    Pa-druhoje, źviarnicie uvahu na vajskovy biudžet ZŠA. I voś skažycie mnie, na kaho pracujuć tyja idyjoty, što kažuć, byccam u Amieryki zbroi niama?
  • Taki da
    13.02.2024
    Pokazatielno čiem dalšie strana v Jevropie ot Rośsii, tiem mieńšie oni tratiat na oboronu. Čiem bližie, tiem bolšie. Eto nie NATO, a niejki kołchoz. Kto na svad́bu, a kto po drova. Tramp v obŝiem to prav. Počiemu SŠA dołžny płatiť za etich darmojedov?
  • Donald
    13.02.2024
    Pravilna kaža - Jeŭropa 70 hod žyła na chalavu za košt pracoŭnych Piensilvanii dy fiermieraŭ Ajovy .

    Čas płacić za svaju abaronu - z pracentami za minułyja hady
  • miascovy2
    13.02.2024
    Zajavy Trampa i Rejnmietałł pakazvajuć, što zachodniaja Jeŭropa, adzin z najvažniejšych ekanamičnych i technałahičnych łakamatyvaŭ śvietu apošnija 30 hod žyvie vyklučna ŭ hiedaniźmie i falšyvych ujaŭleńniach ab navakolnym śviecie, nie žadajučy bačyć sapraŭdnych prablem i pahroz jaje isnavańniu, asabliva tych, jakija ŭjaŭlajuć kitaj i rasieja. I toje, što Tramp pnuŭ jeŭrapiejcaŭ za hety vidavočny niedachop, za ich nierašučaść - ja tolki mahu paapładziravać.
  • Maximus
    13.02.2024
    V etom voprosie ni Tramp, ni Bajdien ili Pietia iz Muchosranska jedinolično nie riešajut ničieho, kak vpročiem i v druhich hosudarstviennych voprosach Amieriki. Skolko nie davił Bajdien na sienatorov, a prohołosovali oni za pomoŝ Ukrainie tolko siehodnia. Kak by komu-to nie chotiełoś, no jedinolično priezidient SŠA nie riešajet ničieho. Eto moŝniejšaja harantija ot brieda sumasšiedšich, pridi kto-to iz nich k vłasti. ( bieź pieriechoda na ličnosti )
    Tak čto- spakajnieje! Jeśli chotitie žiť🤪 Jeŝio spakajnieje.
  • Chanter
    13.02.2024
    Žal, čto papa proletit so vtorm srokom priezidienstva.
  • Žvir
    13.02.2024
    Krainy Bałtyi j Polšča płociać spraŭna?.. Bo ŭ ich mocnaja pamiać... ;))
  • babrujčanin
    13.02.2024
    Staulu na Trampa)) Dźla Biełarusi biełarusau čto Bajdien čto Tramp ..)) Chaj uźjabie usich u siabie i pausiul)) Paśmiajusia napaśledak...
  • SŠA ustraniajut sami siebia
    13.02.2024
    Zato osvobodiatsia riesursy poddierživať Izrail i Južnuju Korieju.
    A Hiermanija? Začiem ona amierikancam?
  • Supovoj pakietik
    13.02.2024
    NN, jełki zielenyje, čto za novuju stranu Vy izvolili otkryť - hovorił ranieje 45-j priezidient ChŠA , pišietie Vy. Da už, Kołumby!..
  •