Kamientary da artykuła

16 ukraincaŭ chacieli źbiehčy ad mabilizacyi ŭ refryžeratary z tušami bujnoj rahataj žyvioły FOTAFAKT

  • everybody wants to rule the world
    06.08.2024
    Nastrojenije kardinalno pomieniałoś za 2 hoda . Mało žiełajuŝich pohibať za nieadiekvatnych ludiej u vłasti strojaŝich nieobieśpiečienuju politiku trupami mołodych chłopciv.
  • feafania
    06.08.2024
    everybody wants to rule the world, žadajučych vajavać było mała i 2 hady tamu. Chto choča pamirać maładym? Ci moža vy načytalisia savieckaj prapahandysckkaj litaratury pra druhuju suśvietnuju? ja vas rasčaruju. Ni vodzin z tych, z kim daviałosia razmaŭlać, mnie nie skazaŭ, što chacieŭ iści abaraniać savieckuju radzimu. Usie heta zrabili pad dułam pistaletaŭ.
  • Vład
    06.08.2024
    everybody wants to rule the world, procient tiech, kto nie chočiet vojevať jesť v luboj stranie. Užasno druhoje, čto putin tak dovieł do impierskoho biezumija i niŝiety svoich rabsijan, čto oni hotovy pohibať za svojeho nieadiekvatnoho caria, jeho oliharchov u vłasti strojaŝich svoju impierskuju politiku trupami mołodych ludiej. Sriedniaja piensija v rf na urovnie 200$, a sriedniaja zp około 500. A hrobovyje im caŕ obieŝajet srazu po 10 tysiač. Vot i idut durnyje vańki «podzarabotať», chotia by dla svoich dietiej, putiem sobstviennoj žiźni. Da i nie fakt čto dieńhi jeŝie połučat, diesiatki tysiač ivanov čiślatsia bieź viesti propavšimi v čiernoziemie.
  • A chto?
    06.08.2024
    everybody wants to rule the world, a chto ich kvatery va Ukrainie i ich maci i siaścior pavinien abaraniać? Niechta inšy?
  • TielehaPropahanda riealno rabotajet
    06.08.2024
    feafania, Očieriedi byli takije, čto ja tri dnia s utra do viečiera prostojał v očieriedi (Ippodrom, kto znajet, tuda otpravlali vsiech žiełajuŝich) - poka nie poniał, čto eto biez variantov i pošieł na słužbu v druhoje ministierstvo.
    Vsia eta tufta o vojna = umirať mołodym FSBiešnyj pierieviertyš našiej propahandy o čmobikach i čiernych pakiety. Vziali etu vołnu i raźviernuli jeje nazad. Variant pohibnuť mołodym takoj žie kak i v DTP jeśli každyj dień za rulom. Jeśli nie piervaja linija, to nul šansov (kromie DTP, čto byvajet s niedosypa). Jeśli piervaja šans pohibnuť na poriadok mieńšie, čiem połučiť ranienije. Piervaja linija vozmožno 100 tys., to jesť 1 million voziat, nosiat, ochraniajut i t.d.. Vierojatnosť popasť na riealnyj front u etich čudił, čto sami zaleźli v riefrižierator:), - 10%, to jesť jeśli nie motopiechota, to eto obyčna sročnaja słužba, pravda, kak v 50-yje hody SSSR — 3 -4 hoda.
    Lično moje mnienija, čto ludiej v osnovnom napriahajet, čto pri rabotie 24/7 otpusk 30 dniej, 15 dniej na połhoda. Nu i spať na ziemle i jesť hriaznymi ručkami, nie normirovannyj son tožie mnohich napriahajet, kto nie słužił do etoho, a prospał v tiepłoj postjelki vsiu svoju soznatielnuju žizń s pivasom i jutubčikom.. Nu i nie rabotali ručkami nikohda na tiažiełoj postojannoj rabotie.
    Takije moi nabludienija o takich riefrižieratornych.
    TielehaPropahanda riealno rabotajet - eto chorošo vidno, naprimier, v Britanii siejčas..
  • Indiejec
    06.08.2024
    [Red. vydalena]
  • Indiejec
    06.08.2024
    [Red. vydalena]
  • Artiem
    07.08.2024
    A chto? , eto vy pro słuh i nardiepov i pročich vłasťjimuŝich? Luboj ukrainiec podumał by imienno tak. Ja poskolku dostotačno prožił v Ukrainie tožie tak podumał .
  • Čiełoviek
    06.08.2024
    Naturalnoje kriepostnoje pravo
  • Siononiviec
    06.08.2024
    Pozorniki!! A kto vłasť našieho priezidienta Zielenskoho budiet zaŝiŝať?
  • Viarnicie fejspałm
    06.08.2024
    Nie prajšło i 3 hady, a NN źviarnuła ŭvahu na prablemu uchilantaŭ i ŭciekačoŭ praź Cisu. Kolki adkryćciaŭ napieradzie.
  • Ŭvaha nadavałasia
    06.08.2024
    Viarnicie fejspałm, pisali ale tolki pra sapraŭdy dzivosnyja vypadki. Toje što kožny dzień sotni abo moža tysiačy maładych mužčyn sprabujuć vyrvacca z konctabaru nie źjaŭlajecca navinaju.
  • Žach
    06.08.2024
    I nie strašna ž im z trupakami karoŭ za 10 ŭ ciemry siadzieć, za 10 tysiač dołaraŭ.
  • možna i paciarpieć dziela svabody
    06.08.2024
    Žach, strašna samamu trupakom apynucca.
  • Acab
    06.08.2024
    Całkam na baku ŭchilantaŭ. Rabaŭłaśnictva - złačynstva.
    Na baku ŭchilantaŭ z rsfsr ci bssr i ŭchilantaŭ z ussr. Adusiul
  • Jaša
    06.08.2024
    Za biespłatno patrioty zakančivajutsia v luboj stranie. Priedłahaj zarpłatu 5-10 tysiač dołłarov v miesiac i riezko uvieličiťsia čisło žiełajuŝich nabiť mordu vrahu. A to vsiakije ichnije około dieputatnyje i raznyje na rołsrojsach v Monako razjezžajut, a kto pobiednieje idi miasom za tak rabotať.
  •