Kamientary da artykuła

Łukašenka znoŭ baicca za strašny los biełaruskich karoŭ

  • Pravda
    19.08.2024
    Tak ty žie sam lično v etom vinovat!
    Kohda vypusknik s mołokom na hubach Vitiebskoj vietierinarnoj chabzy stanovitsia rukovoditielem choziajstva. Truditsia hod, połučajet kottiedž ot haCudarstva. Dalšie jeho dvihajut po kaŕjerie - pokupajet kvartiru niediešievuju v Mohilevie. Śledujuŝaja stupieńka - miasokombinat. Vtoraja kvartira. Śledujuŝaja stupieńka - upravlenije standartizacii v Mohilevie. Trieťja kvartira, razvod s žienoj.
    Mołodiec, čo!)
    Takaja vot socialnaja lestnica v Biełarusi dla prochindiejev.
  • Kastuś
    19.08.2024
    Heta ŭžo dało svoj stanoŭčy efiekt u vyhladzie pavieličeńnia nadojaŭ małaka na 6.5%, i vytvorčaści žyvioły i ptuški na 4,5%, piša BiełTA.
    ======
    žal tolko biełta nie soobŝajet skolko dienieh iz karmanov prostych biełarusov tuda zakopano usilijami krepkich chaziajtvieńnikau))
  • daviedka
    19.08.2024
    Pripiski hovoriat, čto korovy nie stolko dochnut, skolko ich riežut i viezut v Rośsiju.
  • daviedka
    19.08.2024
    Ostajotsia konstatirovať, čto korovy dochnut nie ot chorošiej žizń v Biełarusi...
  • daviedka
    19.08.2024
    Rusyj Zajac snova v diele i snova rukovodiat sielskim choziajstvom iz parłamienta.
  • disc
    19.08.2024
    Nie razumieju, Karovy dochnuć, tyja što žyvyja ŭ haŭnie pa kalena, a ŭ mahazinie małočnyja pradukty navałam
  • Janka
    19.08.2024
    Stanoŭčy efiekt ad lubych inviestycyj u biznes (u t.ł. i ŭ ahrarny) vymiarajecca jahonymi finansavymi pakaźnikami. Mietodyki ichnaha raźliku daŭno raspracavanyja, dobra viadomyja i zadavalniajuć amal što ŭsich inviestaraŭ u suśviecie. I kali z hetym stanovišča kiepskaje, to ŭsio astatniaje - nadoi, vytvorčaść i h.d. - heta druhasnyje rečy, a va ŭmovach łukašenkaŭskaj Biełarusi čaściej za ŭsio - pakazucha.
  • Hiervasij
    19.08.2024
    Kusok machlara. Zabiŭ viosku, vyniščyŭ pryvatnyja haspadarki, bo śviniej trymać niemahčyma, karovu vydatki i pracy ohoho, a małako zabirajuć za kapiejki, vioska źnikła z-za hetaha kržpkava zaziajstvieńnika. a ŭ kałchozie što? ludzi pracujuć za takuju ž mizernuju pałučku i abłažyli ŭ usich bakoŭ, bo pracuje adzin a kantrolić pryjazdžaje i kdb i dfr i ŭsim nalić i śviedaniny dać treba, a kali što nie tak dyk bumažku ŭ voču tyčuć nie pa hostu, nie pa tu, i čaho chacieć kali ty ja ž pracaŭniki načalniki bumažkami prykryvajucca... sam ža navučyŭ, nu to i pałučy!
  •