Kamientary da artykuła

Chto tyja ludzi, jakich Łukašenka adpuściŭ z-za krataŭ pa pamiłavańni? Składzieny ahulny partret

  • Alhierd
    23.09.2024
    Ja prapanuju takuju schiemu dyjałohu z Łukašenkam. Zachad zdymaje sankcyi ŭ abmien na vyzvaleńnie palityčnych źniavolenych. Topavym palitykam budzie prapanavana albo pakinuć krainu, albo zastacca siadzieć, ale siadzieć nie tak, jak ciapier, a z mahčymaściu dostupu advakataŭ, biez abmiežavańniaŭ na pieradačy, hrašovyja pieravody, sustrečy i h.d. To bok biez usialakaha cisku. Kali jany vyrašać zastacca. Taksama my abaviazujemsia nie raskačvać łodku da śmierci Łukašenki, a jon u adkaz pryznačaje premjer-ministram umoŭnaha Rumasa, jaki paśla śmierci Łukašenki abaviazvajecca pravieści demakratyčnyja vybary.

    Łukašenka vypuściŭ častku palityčnych nie pad ciskam sankcyj, a tamu, što niešta z Maskvoj pierastała składvacca. Uspomnicie, u minułym było šmat pastajannych kanfliktaŭ z Rasijaj: naftavyja vojny, praduktovyja, i zaraz, vidavočna, Maskva załamvaje jamu ruki, a pajści paskardzicca niama kamu. Kali vieści dyjałoh z Łukašenkam, to treba znajści niejki kampramis, kab jon byŭ doŭhaterminovym i zadavalniaŭ jak demakratyčnyja struktury, tak i režym.
  • feafania
    23.09.2024
    Alhierd, aha. Łukaboty vyjšli na pracu. Fih vam, a nie sankcyi. Topavym palitykam jon navat prapanuje zastacca siadzieć u narmalnych umovach, a nie katavalniach. Vypuścicie ŭsich, a sami siadziecie na našaje miejsca. A my abiacavajem sudzić vas pa zakonie ŭzamien.
  • mikki maus
    23.09.2024
    Alhierd, vam i vašiemu łukie śvietit sud a Haahie. Nie raskačvać łodku obieŝajtie na svojej rabotie, t.ie. słužbie. A svojemu načalniku v pohonach skažitie "ia pytałsia, no mienia vyčiślili. nie pomoh i bieł. jazyk"
  • Jacek
    23.09.2024
    Alhierd, vy priam iz pałaty pišitie?
  •