U Słaviansku i Kramatorsku (Danieckaja vobłaść) pačałasia poŭnamaštabnaja antyterarystyčnaja apieracyja z prymianieńniem artyleryi i avijacyi. Pracujuć ŭstanoŭki załpavaha ahniu « Hrad».

Pra heta ahienctvu Ostrov stała viadoma z ułasnych krynic, hetuju infarmacyju paćviardžajuć i vidavočcy ŭ sacsietkach.

«U Słaviansku i Kramatorsku pačałasia bujnamaštabnaja ATA. Idzie abstreł ahniavych pazicyj bajevikoŭ z pavietra, pracujuć ŭstanoŭki załpavaha ahniu «Hrad», - raspavioŭ surazmoŭca.

«Tak, idzie ATA. Pa horadzie nosiacca «chutkija». A bajeviki śpiecyjalna zachodziać u žyłyja kvartały, robiać załpy pa ŭkrainskich pazicyjach i jašče da taho, jak našy adkryvajuć ahoń u adkaz, źjazdžajuć z hetaha miesca. A našy, atrymlivajecca, bjuć pa žyłych kvartałach. Darečy, realnyja bajeviki (kvadratnyja mužyki, jakija addavali kamandy) z horada pajšli, zastalisia našy 20-hadovyja idyjoty i taŭstazadyja 45-50 letnija mužyki z dobrymi tvarami», - raspaviadaje inšy surazmoŭca.

U svaju čarhu, u Tvitery «Svabodny Słaviansk» karystalniki pišuć: «Kažuć, što z Čereŭkoŭki nie vypuskajuć ludziej, byccam by idzie nastup ź viertalotami i samalotami».

Клас
0
Панылы сорам
0
Ха-ха
0
Ого
0
Сумна
0
Абуральна
0

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj ananimna i kanfidencyjna?