U sakaviku 2016 hoda kampanija Apple pradstaviła novy iPhone SE. Vonkava smartfon amal całkam paŭtaraje zvykły dyzajn iPhone 5 / 5S, ale pry hetym supadaje z iPhone 6S pa asnoŭnych techničnych charaktarystykach.

Śpiecyjalisty internet-kramy istore-minsk.by padrychtavali śpis asnoŭnych pieravah i niedachopaŭ novaha iPhone.

U internet-kramie istore-minsk.by možna kupić aryhinalny iPhone pa kankurentnych cenach. U najaŭnaści ŭsie aktualnyja madeli - ad iPhone 4 da iPhone SE. Na ŭsie pryłady raspaŭsiudžvajecca dadatkovaja harantyja 24 miesiacy.

Što abnaviłasia?

● iPhone SE ŭjaŭlaje saboj iPhone 6S, vykanany va ŭdałym dyzajnie iPhone 5S. Ale pry hetym pryłada atrymała nie ŭsie kampanienty sučasnaj liniejki smartfonaŭ Apple.

● U smartfonie ŭstalavanyja 2 HB apieratyŭnaj pamiaci i najnoŭšy pracesar Apple A9 z supracesaram dla apracoŭki infarmacyi ad datčykaŭ ruchu M9. U spałučeńni z 4-calevym ekranam nievialikaha dla 2016 hoda pašyreńnia heta daje vydatny zapas pradukcyjnaści. Praz 2-3 hady pryłada budzie pracavać chutka na śviežaj apieracyjnaj sistemie z novymi prykładańniami.

● U iPhone SE ŭstalavanaja 12-miehapikselnaja asnoŭnaja kamiera ad iPhone 6S, ale z-za bolšaj taŭščyni korpusa jana nie vystupaje z korpusa.

● Jak i ŭ starejšych madelaŭ, realizavanaja mahčymaść zapusku hałasavoha pamočnika Siri frazaj «Pryvitańnie, Siri».

● Ciapier łahatyp kampanii vykanany ź nieržaviejučaj stali (zamiest druku na aluminii).

● Skošanyja krai smartfona ciapier matavyja (u iPhone 5S faski byli šlifavanyja).

● Madelny šerah utrymlivaje pryłady ružovaha koleru (firmiennaje paznačeńnie «Rose Gold»).

Što zastałosia raniejšym?

● Pravierany časam dyzajn iPhone 5 / 5S. Usie aksesuary ad hetych smartfonaŭ padyduć i dla iPhone SE.

● Apple aščadziła i ŭstalavała staruju 1,2-miehapikselnuju kamieru dla videakanfierencyj. Jana značna sastupaje 5-miehapikselnaj frantalnaj kamiery iPhone 6S.

● 4-calevy Retina ekran iPhone SE - heta toj ža dysplej, jaki ŭstaloŭvaŭsia ŭ iPhone 5 / 5S.

● U iPhone SE ustalavany sensar adbitkaŭ palcaŭ Touch ID 1-ha pakaleńnia (iPhone 6S kamplektujecca bolš chutkim sensaram Touch ID 2-j iteracyi).

Pieravahi

1. Kampaktnaść. iPhone SE - adzin z samych kampaktnych smartfonaŭ 2016 hoda. Pryładaj možna lohka karystacca adnoj rukoj. Smartfon možna nasić u luboj kišeni, navat u kišeni kašuli.

2. Cana. Heta samaja dastupnaja z aktualnych madelaŭ iPhone. U aficyjnaj kramie Apple viersija na 16 HB kaštuje kala 400 dalaraŭ; viersija na 32 HB - kala 500. iPhone 6S z tymi ž paramietrami kaštuje daražej na 250 dalaraŭ.

3. Aksiesuary. Dla iPhone SE padyduć usie aksiesuary ad iPhone 5 / 5S. Niekatoryja z čachłoŭ i achoŭnych bampieraŭ dosyć darahija. Kali jany ŭ vas zastalisia - heta moža stać dadatkovaj padstavaj źviarnuć uvahu na iPhone SE.

4. Pradukcyjnaść i chutkaść pracy. Kampanija Apple zmahła źmiaścić u nievialikim korpusie pryłady 2012 hoda pracesar i apieratyŭnuju pamiać z iPhone 6S. Dziakujučy hetamu pryłada pracuje vielmi chutka, lohka spraŭlajecca z samymi patrabavalnymi prykładańniami i maje dobry začyn na budučyniu.

5. Asnoŭnaja kamiera. U iPhone SE ustalavany 12-miehapikselny fotomodul z padtrymkaj usich mahčymaściaŭ, jakija jość u iPhone 6S: zapavolenyja videaroliki SloMo z častatoj da 240 kadraŭ u siekundu, zdymka videa ŭ 4K i prahramnaja stabilizacyja vyjavy. Plus - kamiera nie vytyrkajecca z korpusa dziakujučy bolšaj taŭščyni pryłady.

Niedachopy

1. Nievialiki ekran. Heta zvarotny bok kampaktnaści. U paraŭnańni z 2012 hodam, spažyvańnie kantentu źmianiłasia. Pryjdziecca ŭhladacca, kab pračytać drobnyja šryfty na vieb-sajtach, bolš uvažliva nabirać teksty z dapamohaj naekrannaj kłavijatury, a padčas hulniaŭ da 30% ekrana buduć zachinutyja palcami.

2. Sastareły dyzajn. Dla 2016 pryłada maje zanadta toŭstyja ramki vakoł ekrana. Telefon nie kupiać tyja, kamu važny imidžavaja składnik: z SE nie zrazumieła, što ŭ vas u rukach novy iPhone.

3. Čas aŭtanomnaj pracy. Mały čas pracy biez padzaradki byŭ adnym z asnoŭnych niedachopaŭ iPhone 5S. Batareja iPhone SE trochi pavialičanaja (na 82 mAh), ale z-za uzrosłaj pradukcyjnaści heta nie adbiłasia na aŭtanomnaści.

4. Frantalnaja kamiera. Sastareły fotomodul z pašyreńniem 1,2 miehapiksielu farmalna vykonvaje svaju funkcyju, ale sastupaje pa jakaści fota- i videazdymki navat niekatorym biudžetnym smartfonam na Android.

5. Touch ID pieršaha pakaleńnia. Sčytvańnie i apracoŭka infarmacyi ab uniesienych u pamiać adbitkach palcaŭ adbyvajecca nie tak chutka, jak na iPhone 6S.

Internet-krama istore-minsk.by prapanuje najnoŭšy aryhinalny iPhone SE na 16Gb i 64Gb pamiaci pa niedarahoj canie i ź biaspłatnaj dastaŭkaj pa Minsku.

Čas pracy - ad 9.00 da 21.00

Dastaŭka - ad 21.00 da 22.00

Biez vychadnych i śviatočnych dzion.

Kruhłasutačna prymajem zakazy praz košyk sajta.

Da 6 vydatnych padarunku kožnamu pakupniku.

Pryvatnaje pradpryjemstva «HREJ Miedyja», UNP 192230417

Клас
0
Панылы сорам
0
Ха-ха
0
Ого
0
Сумна
0
Абуральна
0