Kamientary da artykuła

Historyk patłumačyŭ, čamu źniščeńnie mahił akoŭcaŭ u Biełarusi nielha paraŭnoŭvać ź pieranosam pomnikaŭ u Polščy

  • Vsio i vsiem poniatno
    08.07.2022
    łukašienko - rośsijskij čiernosotieniec, kotoryj sozdał fašistskij riežim v Biełarusi pri poddieržkie Rośsii, dobavlajem nienormalnuju tiahu k vłasti i dieńham i ponimajem, čto, vstupivšij v vojnu v Ukrainie (priedostavlenije tierritorii Biełarusi okkupacionnym i zachvatničieskim vojskam Rośsii, dla viedienija artobstriełov, rakietnych obstriełov, priedostavlenije aerodromov, dla bombiožiek Ukrainy, tiechničieskaja i łohističieskaja poddieržka etich vojsk, orhanizacija i okazanije miedpomoŝi zachvatčikam, vydielenije infrastruktury Biełarusi v rasporiažienije zachvatčikov i jesť součastije i vstuplenije v vojnu) łukašienko možiet połučať dieńhi tolko ot putina, a putin pieriestał prosto tak davať dieńhi, poetomu łukašienko i łukašienkovcy, privykšije žiť žirno, v roskoši i bieznakazanno pošli vo vsie tiažkije. Oni zanimajutsia odnim iz samych tiažkich hriechov v christianstvie - opohanivanijem mohił umieršich, no dieńhi putina i vłasť postrojennaja na etich dieńhach, triebujut słužiť d́javołu.
     Tiem boleje, čto, łukašienkovcy, trubiat vo vsie truby, iz vsiech utiuhov, čto Polša "chočiet zachvatiť" Biełaruś vojennym putiom, poetomu im nado obosnovanije vsiej chier...ni, kotoruju niesiot hienštab MO RB pro polskuju "uhrozu", poetomu i provocirujut opohavanijem polskich mohił i bombardirovkoj "mihrantami" polskoj-biełorusskoj hranicy.
  • American
    08.07.2022
    Tak eto lubomu normalnomu čiełovieku poniatno. V mohiłach ležat pohibšije/umieršije ludi. Pamiatniki sovka v podavlajuŝiem bolšinstvie eto simvoły propahandy za kotorymi ničieho niet.    
  • miascovy2
    09.07.2022
    Biełaruś stanovicca častkaj barbarskaha ruskaha śvietu.
    Adnačasova mnie zaraz ciažka ŭjavić, što padčas rujnavańnia hetych mohiłak, za styrnom techniki siadzieŭ nie idejna-antyčałaviečny matyvavany ork, a zvyčajny miascovy pracoŭny čałaviek i vykonvaŭ hety, z punktu hledžańnia marali, złačynny učynak, a potym spakojna paviarnuŭsia vykonvać svaju pracu na hetaj ža technicy.
  •