Kamientary da artykuła

Rahozin pajechaŭ «vajavać suprać NATA» ŭ nataŭskaj ekipiroŭcy

  • Vasia
    28.11.2022
    Jeho tam ubjut i vieś etot dorohoj prikid jemu nie pomožiet:))
  • asoba cinična
    28.11.2022
    adkul u jaho šturmavaja vintoŭka? zša, jak i padčas 2-j suśvietnaj, znoŭ na 2 fronty pastaŭlaje?
  • Lidkin boršč
    28.11.2022
    Błazan. Durni rasiejskija, vam navat boty dobryja dy anučy čystyja nie dali. Radzimu pajšli abaraniać.
  • Tania
    28.11.2022
    Tridcať let vorovstva, bohatiejšieje hosudarstvo a za tridcať let dažie trusy dla sołdat nie pošili … krali vsio čto mohli … v Sovietskom Sojuzie dažie kohda tałony na produkty byli na trusy dla sołdat chvatało …
  • a.hto.tam.idze
    28.11.2022
    Nasiemrač, ničoha dziŭnaha. Budučy čałaviekam z ekstraardynarnymi zdolnaściami, tavaryš Rahozin byŭ zakinuty ŭ łohava voraha biez zbroi. Ułasnaručna abiezbroiŭ troch nataŭskich žaŭnieraŭ, i takim čynam prydbaŭ sabie trafiejny raštunak.
    Šlem pryjšłosia skidvać z kamičnaha karabla, bo va ŭsim nataŭskim vojsku nie znajšłosia indyvida z pamieram mozhu, blizkaha da rahozinskaha.
  • OTAN
    28.11.2022
    Nu čto, Valadzimir, ja žie hovorił vam, čto NATO užie zdieś - v vašich hadžietach, socsietiach, i dažie v vidie amunicii na vašich vlublonnych rašistach, kotoryje prodadut vsiech i vsio! A vy i dalšie budietie tianuť Biełaruś v etu rašisckuju vyhriebnuju jamu?!
  • OTAN
    28.11.2022
    Rohozin, buduči hłavoj viedomstva, kurirovał projekty po razrabotkie vojennoj formy, na čiem on raśpilił nie odin milliard. Kak itoh - odurmaniennyje Vańki idut vojevať v sovietskich vatnikach i zašitie obrazca 70ch hodov, v to vriemia kak putinskije oliharchi kak Rohozin ŝieholajut v formie nienavistnoho zapada i NATO, protiv kotoroho oni tam jakoby vojuiut. T.ie. nabor odieždy dla Vańki stoit maksimum 50tys ros. rublej plus čiornyj pakiet, a amucija dla pozierstva odnoho oliharcha - boleje milliona. Vot i diełajtie vyvody. Chotia kakije vyvody - odurmaniennyje Vańki i dalšie budut pohibať za dvorcy i miłlliarły putina i jeho oliharchov.
  • Ajfon Płafonyč
    28.11.2022
    Šlem z asablivaściu, tolki ŭ Rasiei vyrablajecca. Tam prasłojka z falhi, kab spadarožniki nataŭskija nie zmahli vajennuju tajamnicu vyviedać.
  • daviedka
    29.11.2022
    Rohozin riešił hłamurno umirať v krasivom za Rośsiju...
  • Nina
    29.11.2022
    Stolko navorovał, čto možiet siebie pozvoliť - pokrasovaťsia pieried kamieroj (poniatno, čto na front on nie pojediet). A, možiet, połučił biespłatno, v kačiestvie priezienta ot tiech, komu pomoh/pozvolił poučastvovať v vorovstvie.
  • Nina
    29.11.2022
    Lidkin boršč ,začiem miasu chorošije sapohi?
  • Maksim Dizajnier
    29.11.2022
    Pipiec, rośsijskaja kaska stoit, kak vieś ostalnoj komplekt. A ja to dumaju, počiemu v Minskie rośsijskoje pivo dorožie ili stoit stolko žie, skolko niemieckoje i bielhijskoje. Pro kačiestvo dažie načinať nie budu.
  • Žieleznyj Drovosiek
    29.11.2022
    O kak! A kto eto u nas takoj karapuz?A skolko ž v etich ŝiečkach žiiiira! Nu,naturalno—barańji raby na uboj i v łaptiach shodiatsia,no nie takov elitnyj sostav śvinin#,pardon komandirov i kto on tam?sovietnik?—sovietnikov! Tut kstati i ordienom,tolko užie nie kadyrki,a rohožki možno samoje siebia nahradiť. I voobŝie navvodiť ordienov imieni samich siebia i nahraždať siebia nalevo i napravo,každyj božij dień. Nu ,naprimier,za to,čto kašku pojeł. A tak kak płoŝad́ nahraždajemoho objomna i obširna—dofiha ich pomiestitsia! I na kasku jeŝio možno prikleiť budiet. I szadi tožie.
  •