Kamientary da artykuła

Čamu Jeŭropa nie zamierzła biez rasijskaha hazu. I ci doŭha jana jašče pratrymajecca?

  • Vir
    11.12.2022
    Eūropa niekali žyla biez rasiejskaha hazu, i macavalasia. I ciapier pražyvie. Heta byla kiepskaja ideja Niamiečcyny, nablizic` Rasieju da Eūropy. Davoli smat času zmarnavali, dy pavialičyli koļkasc` prabliemaū. Adnak ciapier nichto nie zakinie Eūropie, sto jana nie žadala i nie sprabavala siabravac` z Rasiejaj, sto ničoha dzielia hetaha nie rabila i nie praciahvala rascy ruku...
  • SHOS
    11.12.2022
    Pričiem v samoj RF 30 millionov chodit pokakať na ulicu (poślednije dannyje), Sibiŕ otaplivajetsia bałłonami i drovami. A nu i v poślednije dni uvieličili postavki haza v Kitaj po "sile Sibiri", hdie ciena 350 dołłarov vrodie. Vsiech pierieihrali.

    ES stoit pieried vyzovom, no vsie połučitsia, jeśli makrony i mierkieli nie budut miešať
  • Satan
    11.12.2022
    Kak tut zamierznuť, jeśli včiera viečierom śnieh šieł, a siehodnia ślakoť na ulicie. V principie, jeśli b ja odin był, to otoplenije možno było by do sich por nie vklučať. Mnie vpołnie komfortno. No žiena s ditiom čuť potiepleje lubiat, poetomu batarieja niemnoho vklučiena.
    Prošłyj janvaŕ v Čiechii był, tak voobŝie miesiac s otkrytoj fortočkoj žił i batarieju nie vklučał. Normalno, s utra prochładno čuť, no otriezvlajet!)
  • Pietro
    11.12.2022
    Eŭropa budzie nastupnych 20 hod žyć biez ruskaha hazu
  • Lidkin boršč
    11.12.2022
    Vir, a šče ludzi razumiejuć, što hazavaja vajna raźviazanaja kramlom. Jak vy pravilna skazali, žyli raniej u Jeŭropie biez rasiejskaha haza, i zaraz pražyvuć.
  •