Kamientary da artykuła

Ci vinavataja Cichanoŭskaja ŭ tym, što Łukašenka nie vypuskaje palitviaźniaŭ?

  • Za Svabodu!
    23.12.2022
    Nie, karysnym idyjotam i ahientam dyktatury nie atrymajecca pierakinuć vinu na achviar. Vina dyktatara i Rasii. Tamu paźniakaŭcam, karačcam, cepkałaŭcam i inšym ničoha nie śviecić. Mieńš zajzdrościcie Cichanoŭskaj i bolš pracujcie na ahulnaju spravu-svabodu i niezaležnaść Biełarusi, a nie razładam na karyść dyktatara.
  • Čieł
    23.12.2022
    Poka nie naładiat prieśledovanije po tipu Mossada vsiech kto narušał zakon i prava čiełovieka, kto vinovat v massovych rieprieśsijach, dieło s miesta nie sdvinietsia voobŝie. 
    A tak možietie choť na koleni upasť uprašivať, do švali nie dojdiot.
  • fama
    23.12.2022
    Ofis nie zacikaŭleny ŭ vyzvaleńni palityčnych. Voś by vypuścili ivyšturchnuli ŭ Vilniu Siarhieja Cichanoŭskaha, ujaŭlaju, jaki pierapałoch usčaŭsia b u kukušatniku.Dreskod nie tot.
  • Vadia
    23.12.2022
    Ona nie možiet byť vinovata po opriedieleniju. Ona fihura-simvoł, kakije mohut byť prietienzii k simvołam? Inoje dieło, čto jejo ispolzujut v niečistopłotnych političieskich ihrach, a ona protiv etoho nie vozražajet.
  • Brest siła
    23.12.2022
    Ivan Kraŭcoŭ uciok ź Biełarusi, a Maryja Kaleśnikava parvała pašpart. Ivanie, pry ŭsioj pavazie - pieramahajuć hieroi, a nie prystasavancy. Kapitulacyja pierad Łukašenkam - nie varyjant.
  • Hryška
    23.12.2022
    Vinavaty Łukašenka. Jon sadziŭ ludziej u turmu. Vypuścić ich moža tolki jon, ale admaŭlajecca. Łukašenka, a nie Cichanoŭskaja, maje klučy turmy.
  • "Siniaje nieba, Bieły samalot, Savieckaje šampanskaje, Čornaja ikra - Heta ŭsio miraž"
    23.12.2022
    hladžu na fota... chutka Novy hod... o! točna. treba kupić ananas. da-da, franak, vOot takOoj...
  • American
    23.12.2022
    Brest siła,Tichanovskaja tožie śbiežała.  
  • American
    23.12.2022
    Hryška ,Łukašienko prichodił v tiuŕmu k tichanovskomu i babarykie dohovoriťsia. tohda był šans  nie leč pod moskvu, no rosijskije rievolucioniery riešili pokazať siebia hierojami i pośmiejaliś nad łukašienko, vieria čto putin ich skor osvobodit, no u FSB byli druhije płany, a łukašienko pošieł na sotrudničiestvo s kriemlem. proihrali biełarusy iz-za ahienturnoj ihry.  
  • American
    23.12.2022
    Vadia,nu tak vypuskajtie tišotki s jeje portrietom, nositie nasłaždajtieś, pieriedavajtie ich v tiuŕmy zaklučiennym, možiet im eto kak-to pomožiet, jeśli ona simvoł. Simvoł eto fłah i hierb, mova Biełaruskaja. Tichanovskoje eto sovsiem inoje.  
  • American
    23.12.2022
    Za Svabodu!,A  v čiem jej zavidovať? Ona ničieho iz siebia nie priedstavlajet i čieriez hod jeje takžie zabudut kak zabyli Sańnikova i pročich. Mnie čiesno hovoria biespokojat sud́by tysiač zaklučiennych i sud́ba strany okkupirovannoj ruskimi fašistami. i ja znaju čto vina v tiepieriešniem sostojanii Biełarusi ležit na soviesti Tichanovskoj v tom čiśle. 
  • American
    23.12.2022
    Jeśli podsummirovať pročitannoje ,  sidiaŝije za hraniciej oppozicioniery i tie kto miahko kritikujut tichanovskuju i tie kto diełajet vid čto poddierživajut jeje nie ponimajut nastojaŝiej situacii i nie umiejut analizirovať proischodiaŝieje. pieriehovory oni chotiat viesti, čtoby viesti pieriehovory nado obładať siłovymi arhumientami kotorych u vas niet i nie budiet.
  • Vanha
    23.12.2022
    American, buduć, panočak, buduć. Jak vašamu hałoŭnamu pachanu nasujuć pa nyrkach va Ukrainie, dyk jon na klenuškach svaich papaŭzie za stoł pieramovaŭ. A adnym z punktaŭ budzie, kab jon vašaha małodšaha pachana zdaŭ. Biez starejšaha toj chvilinaŭ piać moža pratrymajecca. A potym i palitźniavolenyja vyjduć.
  • SHOS
    23.12.2022
    Koho on vypustit kohda? Nie śmiešitie. On torhoviec lud́mi i torhovał imi, kohda było vyhodno. Siejčas on sdał s potrochami stranu mordoru pod nazvanijem RF. Vsie. Torhovaťsia jemu nie s kiem, poetomu eta pačvara budiet daviť vsiech i vsia. Pričiem tut Tichanovskaja? Ot jeje diejstvij rovnym sčiotom ničieho nie zavisit v dannoj situacii
  • Mojša
    23.12.2022
    Mietady cisku pracavali tady ale ciapier cisk spryjaje akupacyi i łukašenka adčuvaje siabie abaronienym balistyčnymi rakietami zdolnymi ź Sibiry dabić da Techasa, tamu sankcyi zaraz nie daduć ničoha, tolki horš zrobiać i viaźniam i koainu likviłujuć u bližejšaj budučyni, a słovy Viačorki pakazvajuć jaho jak čałavieka jaki ničoha nie jiamić u palitycy ad słova zusim.
  • Vadia
    23.12.2022
    American, Ja nošu jejo obraz v svojom bolšom sierdcie...Šutka. Tichanovskaja žiertva słučaja.Ja jejo odnaždy imieł čiesť nabludať v sosiedniem krieśle samolota Minsk-Pariž.Ona tuda letieła s mužiem i hruppoj pripylennych(kak mnie pokazałoś) mołodych ludiej.Tak vot ,vošła ,sieła u illuminatora ,tufielki śniała i ni hu-hu.Myška sieraja. Nu,kakoj iz niejo politik. Počiemu riebiata byli pripylennymi? Otviečaju : V avtobusie ,kotoryj dołžien był otviezti k tierminału ,oni s vostorhom vyjaśniali "zahruzku "tamošnich žric lubvi.Ja dažie odiernuť ich pytałsia ,moł nie odni vy tutaka...
  • Cichanoŭskaja nie vinavataja???
    23.12.2022
    Za Svabodu!, zajzdrościć, a vy kali padumajecie nie pra zajzdraść a pra toje jak pamirajuć ludzi ŭ turmach, usia vašaja poaca abiarnułasia akupacyjaj dla krainy. Viadoma nie vy jość zło vy prosta adčynili skryniu z złom jakoje vyrvałasia i nie moža supynicca. Vy spoavakavali i abudzili toje zło jakoje ciapier źnišča krainu vy vinavatyja ŭ hetym
  • Mojša
    24.12.2022
    Čarhovy apraŭdalnaja oda. My takija charošyja a heta vy ničoha nie robicie, jak vy ŭžo nadakučyli. Spraŭ nul vynikaŭ nul, tolki i možacie padobnyja artykuły stračyć
  • Za Svabodu!
    24.12.2022
    American, O, kazki ad łukašysckaj hbuchi pajšli. Ŭsio z vami zrazumieła.
  • I dla čaho mnie karova što nie daje małaka
    24.12.2022
    SHOS , tak ad dziejańniaŭ Cichanoŭskaj sapraŭdy ŭžo ničoha nie zaležyć bo momani kali jašče zaležyła ŭpuścili naŭmysna ci z-za biazdarnaści ale ŭpuścili.
  • Hryška
    24.12.2022
    American, Nie. Źniavolenyja nia mohuć damaŭlacca sa svaim turemščykam. Pieramovy patrabujuć svabodnych i roŭnych hałasoŭ, biez prymusu. Łukašenka chacieŭ prapahandysckaha publičnaha žestu, a nie realnych pieramovaŭ. Zadoŭha da Cichanoŭskaha i Babaryki Łukašenka zaležaŭ ad Maskvy, rasiejskich hrošaj i savieckaje nastalhii. Jon lubić bahaćcie j uładu, a nie Biełaruś i biełaruščynu. Nie vinavacicie achviar. Vinavacicie złačynca. U biady Biełarusi vinavaty Łukašenka. Na praciahu mnohich hadoŭ jon moh dziejničać inakš.
  • Oleh
    24.12.2022
    [Red. vydalena]
  • Oleh
    24.12.2022
    [Red. vydalena]
  • Agasfer
    24.12.2022
    Sama postanovka voprosa javlajetsia provokacionnoj i ihrajet na ruku valetu. Odnoznačno v etom vina uzurpatora. Dažie razhovor na etu tiemu s Viačorka ciničien i nie umiestien. Siehodnia ni kto inoj, kak Tichanovskaja  javlajetsia samoj bolšoj opasnosťju dla riežima. Vsie eti Poźniaki, Sańnikovy, Karačy, Radiny i pročije "Oppozicioniery" pytajuŝijesia raskačať łodku i diskrieditirovať rabotu Ofisa volej nievolej javlajutsia pomoŝnikami riežimu ubijcy. Imienno po etomu on sudit nie ich,a svojeho hłavnoho vraha,Tichanovskuju.
  • Ustavšij ot płochich novostiej
    24.12.2022
    Hłupyj vopros. Śvietłana słučajnyj v čužom pojezdie. Vriad li jeje možno obviniať v sadiźmie prorašistskoho okkupacionnoho riežima. Jeje vlijanija na vnutri biełarusskije tierrorističieskije ataki łukašistov na hraždanskoje nasielenije RB blizko k nulu. Sud́ba riežima biezrodnoho kriemlevskoho chołuju i jeho krovavoj bandy riešajetsia na polach sražienij v Ukrainie.
  • TODAR
    24.12.2022
    Čamuści "kadra" ź mianuškaju "Anatol_Skarkou" nia vidać.. takaja cikavaja tema dla jaho tutaka... Moža, dzie na "zadanni", ci što... Chto, što viedaje?
  • SHOS
    24.12.2022
    I dla čaho mnie karova što nie daje małaka,
    Słušajtie. Tak sami i upustili, kohda načali ćviety dariť i obuv śnimať. Lidier možiet priviesti massy, jeśli oni hotovy. Jeśli niet - imiejem, čto imiejem.
    Čierčiłl, Lenin, Ruźvielt, Napoleon, Hitler, Stalin nie stali by soboj, jeśli by nie ludi, hotovyje idti za nimi
  • Riealist
    24.12.2022
    Kravcov dołžien poniať, čto jeho boss nie politziek, a tak chapuha sriedniej ruki, kotoryj śnimał žirok s ekonomiki pri diktatorie łu.
  • Ałkadij
    24.12.2022
    O vinie i vinovatych:
    kto tam vinit ofis Tichanovskoj i jeho sotrudnikov i biełarusov, čto poddieržali jeje i narodnyj protiest v 20 hodu?
    Eto kak viniť žiertvu v tom, čto žiertva była v niepodchodiaŝiem miestie i vriemieni i mańjak był vynuždien ubiť.
    *Vinovaty tut javno: diktator, jeho chołui, čmošniki-činovniki.
    *Vinovaty kośvienno: eŭrapiejcy, kotorym dieńhi hłazki zakryvajut. Ot torhujuŝich s nim i družaŝich s nim, do opravdyvajuŝich jeho.
    *Vinovaty tut samovlublennyje samodury iz staroj oppozicii. V kotoryj raz oni pokazali, čto prihodny tolko dla potrieblenija hrantov pośle vyjezda za miažu. Po mojemu ličnomu mnieniju RADA BNR - eto etałon niedohovorosposobnych ludiej, kotoryje nie smohli! I prazdnovať ich - eto prazdnovať nieudačnikov. I siejčas časť staroj oppozicii vnov chodit po ich hrablam i chočiet povtorienija.
    *Otdielnym punktom vyniesu staroho zanudu i diestruktora - Zienona Stanisłavoviča Paźniaka. Vmiesto dlinnoho obsuždienija jeho tajnoho biezdiejstvija v Amierikie, pro kotoroje nielzia vspominať i sprašivať (potomu čto eto vojennaja tajna i voobŝie, kto takoje sprašivajet - ahent Krymla, hybnia, maskal, siabra Cichanoŭskaj), rasskažu korotko vot čto. Smotrim u Miełkozierova jeho intiervju. Tam jesť intiervju s Viačorkaj i otdielnoje ranieje s Paźniakom. Tak vot intiervju s Paźniakom smotrieť nievozmožno. Eto žie musornaja mašina i polivanije vołnami hovna vsiech. On tolko siebia vidit śviatym, no s načała vojny i za vsie počti tridcať let "ŭ vyhnańni" on nie sdiełał ničieho poleznoho, pozitivnoho, ciennoho! Tolko obvinienije vsiech, vypiačivanije siebia i bried!

    Itoho: pri takoj staroj oppozicii i khb možiet spať spokojno. Zianon vsio pros**riet! Nauka pro to, čto nado objediniaťsia, srač ostaviť na potom, pośle pobiedy, a nie polivaťsia niečistotami na radosť diktatoru.
  • Vir
    24.12.2022
    Ałkadij,
    nado objediniaťsia, srač ostaviť na potom

    Nu, dyk a sam čaho sierys ? Pačni z siabie, budz` uzoram dlia insych. I haloūnaje -  vyvučy movu, a ūžo potym raspinajsia tut, chto blahi, a chto dobry...
     
  • Cukien Roršach
    24.12.2022
    ZVir, jeśli vy v znak otkaza ot bukvy Z nie stali pisať jeje v svojem nikie, to tut hłupo. Potomu čto łatinskaja bukva V tožie ispolzujetsia okkupacionnymi vojskami rosii v Ukrainie. :)
    I nie chamiTJe. "Nu, dyk a sam čaho sierys ?" - eto vy ot Zianona nabraliś? O, kultura. Zamietił, čto niekotoryje boty iz siekty Zianona, kohda niet arhumientov, srazu pieriechodiat na obvinienija v movie i jazykie. Kak budto znanije i ispolzovanije biełaruskaj movy srazu lišajet čiełovieka vozmožnosti byť diebiłom ili priedatielem.
  • hraf višienka
    24.12.2022
    nu prosta ja, jak baču savietnika, dumaju tolki pra ananas... ananasaŭ nie słuchaju.
    mužyki, a što - chiba možna słuchać ananas?
  • Vir
    24.12.2022
    Cukien Roršach
    Kak budto znanije i ispolzovanije biełaruskaj movy srazu lišajet čiełovieka vozmožnosti...
    Mienavita tak. U nas čas navat boļs taho -  pazbaūliaje čalavieka voli...  Jak i biel-čyrvona-bielyja skarpetki, parasoļki, firanki... Chto heta robic` ? Akupanty z Ruskaha svietu... 

    Sto da chamstva, spyni skuholic`. "Pakryūdžany", sam, svaim chamskim kamentarom, daje zialionaje sviatlo atrymac` tym ža kancom u svaju ūlasnuju pysu, heta aksijoma, i tak tamu i byc`! 
  • asoba cinična
    24.12.2022
    "łatinskaja bukva V tožie ispolzujetsia"
    ispolzovałaś. dla rośsijskoj tiechniki, kotoraja zachodiła s opriedielennoho napravlenija
    "boty iz siekty Zianona, kohda niet arhumientov, srazu pieriechodiat na obvinienija"
    i primitivnyje oskorblenija. eto udieł vsiech nieraźvitych čiełoviečieskich suŝiestv. elemientarnaja psichołohija objaśniajet eto
  • Fikus
    24.12.2022
    Ałkadij, vy obyčnyj diešiovyj provokator, kakich tut jesť jeŝio nie odin. Očień chočietsia otčiechvostiť oppoziciju kułakami samoj oppozicii ? Vot Tichanovskaja, kak i Łatuško, i Viečierko, počiemu-to spokojny po otnošieniju k druhim politikam priedstavlajuŝim oppoziciju, tak vy riešili otrieahirovať za nich ? A vas prosili eto diełať ? Vam dovierili priedstavlať intieriesy komandy Tichanovskoj ? Och, kak žie nie dajot vam pokoja hospodin Paźniak! I eto chorošo. ))
  • asoba cinična
    24.12.2022
    "Kak budto znanije i ispolzovanije biełaruskaj movy"
    Cukien Roršach, a heny Vir chiba jaje viedaje? pra jahonuju karavuju łacinku, ab jakuju vočy złamać možna, jamu tut kazali nie raz
    a hałoŭnaje - jon šmat hod byŭ zakachany ŭ paźniaka, a ciapier zakachany ŭ pilipčukajte..)
  • Hiacint
    24.12.2022
    asoba cinična, tak, patrabavańni vučyć movu jašče doŭha buduć nazyvać "primitivnymi oskorblenijami", "obvinienijami" i dtp. Ruski śviet jon taki ruski śviet.
  • Vir
    24.12.2022
    Cukien Roršach, darečy, litara "Z" I litara "Ž" niby adroznivajucca adna ad druhoj kardynaļnym čynam. Nie? Alie ž vam, kamsamoļcam, aby maūzer uziać u ruki, historyja ūsio cipa spiša...
  • požalejtie jeje - onažežmať
    24.12.2022
    "Ci vinavataja Cichanoŭskaja..?"
    nu nie vinavataja jana. jon sam pryjšoŭ. toj samy "a počiemu nie million"?
  • asoba cinična
    24.12.2022
    "litara "Z" I litara "Ž" niby adroznivajucca adna ad druhoj kardynaļnym čynam"
    tak. u Ž źjaŭlajucca rohi. a ŭ inšych vašych pavodle łacinskich litar šče j chvasty i kapyty
  • asoba cinična
    24.12.2022
    "Vot Tichanovskaja, kak i Łatuško, i Viečierko, počiemu-to spokojny po otnošieniju k
    https://nashaniva.com/306132"
    potomu čto oni v dannyj momient, kak nikto do nich, syty
    posmotrim na nich, kohda otbierut i u nich kormušku
  • Fikus
    24.12.2022
    asoba cinična, jakija vam kapyty? jakija chvasty? Spynicie ūrešcie tryznić, raz i nazaūždy.
  • miertvyj kaktus
    24.12.2022
    a čto - "Tichanovskaja, kak i Łatuško, i Viečierko" priedstavlajut soboj opoziciju?
    a davno li oni takimi stali? a hłavnoje za skolkovo? )

    https://nashaniva.com/306132

  • Aresa
    25.12.2022
    Nachrena vy reahujece na hebniovyja kamiantary? Napierad viadomyja ichnyja adnosiny da našaj movy. Inšaja sprava, navošta NN dazvalaje tut źbiracca ūsialakaj varožaj navałačy...
  • Požałuj
    26.12.2022
    Nizkaja komandnaja i kadrovaja rabota, otsutstvije umienija (da i voobŝie - niet ni taktiki, ni stratiehii) po vovlečieniju v svoi riady širokich narodnych mass - otličitielnaja charaktieristika byvšich i nyniešnich paźniakovciev. A už "iazykovyje paźniakovcy" - v etom prieuśpievajut osobienno. Im by poznakomiťsia s poniatijem dinamičieskich prociessov, tak vied́ u samoho Paźniaka jeśli i było znakomstvo s dinamikoj prociessov, tak tolko v fotohrafii, pri projavlenii fotoplenki.
  •