Kamientary da artykuła

Aŭstryjski «Rajfajzen» spyniaje supracoŭnictva ź biełaruskimi bankami sa žniŭnia — krynicy

  • 100%
    17.05.2023
    Daaauno nadyšou čas heta zrabić!!!
  • Raj Fajzen
    17.05.2023
    Nie prajšło i paŭtara hady, jak rajfajzen razdupliŭsia
  • Chiech
    17.05.2023
    Raj Fajzen, kak otličiť bčb patriota ot obyčnoho biełorusa. Obyčnyj biełorus živiot v Biełarusi i chočiet jeje proćvietanija, bčb patriot oriet viezdie o patriotiźmie i lubvi k movie, no živiot v Polšie, učit polskij, v karmanie karta polaka i biehajet viezdie i oriet,čto pobolšie by sankcij protiv Biełarusi vvieli, vied́ tohda u nieho v dušie urovień H načinajet zaškalivať ;)))
  • Raj Fajzen
    18.05.2023
    Chiech, jak adroźnić čyrvona-zialonaha kałabaranta ad zvyčajnaha biełarusa. Zvyčajny biełarus žyvie ŭ Biełarusi albo ŭ inšym miescy, jon šmat pabačyŭ i tamu moža paraŭnać łukašysckaje bałota ź inšymi kutkami śvietu. Sapraŭdny biełarus, u adroźnieńnie ad čyrvona-zialonych kałabarantaŭ, viedaje rodnuju biełaruskuju movu i aktyŭna joj karystajecca, bo mienavita mova robić jaho biełarusam. Zvyčajny biełarus choča, kab łukašenka i jaho pryśpiešniki panieśli adkaznaść za niezakonny zachop ułady i inšyja šmatlikija złačynstvy, ździejśnienyja ŭ dačynieńni Biełarusi i zakonapasłuchmianych biełarusaŭ, tamu jon aktyŭna padtrymlivaje demakratyčnyja krainy, jakija ŭvodziać sankcyi suprać režyma dyktatara łukašenki. I pieramoha ŭsio adno budzie za nami, sapraŭdnymi patryjotami-biełarusami.
  • Vot tak
    18.05.2023
    Chiech, tiebia poputany pričinno śledstviennyje śviazi, sankcii vvieli protiv strany ahriessora - RF, i biełorusskoho riežima i lično Łukašienko - kak soahriessora, kotoryje priedostavili tierritoriju dla rašistskich vojsk, svoi bazy, bojepripasy, łohistiku i td, kotoryje v pośledstvii ispolzovaliś dla napadienija na Ukrainu s sieviera, dla obstrieła ukrainskich horodov i ubijstva mirnych hraždan. Plus rieprieśsii protiv biełarusov - užie počti 1500 politzaklučiennych. Jeśli by ničieho etoho nie było, to i nikakich sankcij protiv Biełarusi by nie było! No u łukašistov počiemu-to vo vsiem vinovaty BČB, no tolko nie łukašistskij riežim, kotoryj vsie eto zavarił i vtianuł našu stranu v vojnu. Poetomu, izuči łučšie matčasť i porabotaj nad łohikoj, pieried tiem napisať svoj očieriednoj bried!
  • Doktar
    18.05.2023
    Vot tak, heta ŭ vas suviazi pabłytanyja. 

    Nie było b zrusifikavanych jak vy, to nie isnavali b i łukašenki va ŭładzie. I naadvarot, tam, dzie ruskamirnych bolšaść, tam i žyćcio zaŭsiody zaŭsiody rabskaje i biednaje. "Ot chabarovska do briesta", a taksama da daniecka i inšych asiecinskich "prydniastroŭjaŭ". 

    Nie isnavała b hetkaj kolkaści zrusifikavanych va Ŭkrainie, nie było b i rasiejskaj ahresii na jaje. Ale, dziakuj bohu, ukraincy zaraz imkliva vyznačajucca sa svajoj identyčnaściu. 

    A voś niekatoryja nievierojatnyje, ja hladžu, navat sutnaść pytańnia tak i nie dakiemili za 30 hadoŭ. 
  • Vot tak
    18.05.2023
    Doktar, majecie racyju, ale ž ja adkazała na zrazumiełym łukašstam ‘iazykie'
  • Čus
    17.05.2023
    I nad usim hetym - Łukašenka. Adna asoba zaminaje žyćciu ŭsioj krainy.
  • Doktar
    17.05.2023
    Čus, heta nie tak. Žyćciu krainy zaminaje tolki i vyklučna russkij mir, jakomu tutejšaja bolšaść addana i ščyra słužyć.  Nie było b hetaha, to nie było b i Łukašenki na najvyšejšaj pasadzie, navat kali jaho i abrali b praz pamyłku. Jak nie stała Paksasa u litoŭcaŭ. 
  • Čus
    17.05.2023
    Doktar, zhodny z vami.
  • Maksim Dizajnier
    17.05.2023
    Doktar

    Nie sohłašuś. Zaminaje tolki pamiarkouny mir, to jesť - vy, za hraniciej, zdieś, nie važno hdie.
  • Doktar
    18.05.2023
    Maksim Dizajnier, nijakaha "pamiarkoŭnaha śvietu" nie isnuje. Lačycie hałavu.  
  • Piton
    18.05.2023
    voobŝie-to vsie u koho rajfajzien był v kor sčietach davno nie rabotajet - odin prior poka jeŝie dyšit.. nie znaju komu ot etoho lečhie, no naprimier dla mienia eto kritično. alikam pod oknom čto za śpidoznoho kołchoźnika vsiehda byli i jesť - vsie ravno.. na čarło valuta nie nužna..
  • Kajeie
    18.05.2023
    Dajcie Mnie chacia b miljončyk z tych hrošaj i ja budu nie suprać sankcyj.
  •