Kamientary da artykuła

Ukrainie, vidać, pryjdziecca addać častku terytoryj — Tramp 

  • Słava Ukrainie
    30.06.2023
    Diemahoh. Pochožie, u fsb i pravda jesť na nieho kompromat. Inačie on nie lizał by ..pu putinu. Budu rad, jeśli jeho posadiat za kražu siekrietnych dokumientov.
  • Saša
    30.06.2023
    Dyk addajcie Alasku, Pucin ž z vami vajuje
  • Pravdorub
    30.06.2023
    Tiepieŕ poniatno, kak by on zakončił vojnu za odin dień)
    Čužoje otdavať lehko...
  • litvin
    30.06.2023
    Odnoznačno na nieho u russkich jesť kompromat, plus s moskovijej u nieho zadača raśpiliť babło, jemu isklučitielno pochier vsiehda było
  • Janka
    30.06.2023
    Pudziel Pucina prapanuje pahandlavać čužym? Ničoha novaha, niachaj zajmaje čarhu paśla Orbana i Łukašenki. Voś tolki ŭkrainski narod, nia hledziačy na šmatlikija prablemy ŭ svajoj krainie, dakazaŭ, što nikoli z hetym nie pahadzicca.
  • American
    30.06.2023
    Janka, Mierkiel, Šolc, Orban, Makron, Avstrijaki i Bajdien dumajut točno takžie. Vmiesto naviešivanija jarłykov nado by tiebie mozhi ispolzovať. oni vsie imieli biźnies s putinym. A vot Tramp nikakoho biźniesa s putinym nie imieł. 
  • Brest siła
    30.06.2023
    Addaj Pucinu Mar-del-Łaha, addavaka.
  • Bazyl s pad Chojnikau
    30.06.2023
    A čto v suchom ostatkie? VSU viedut krajnie tiažiełyje boi i kak by vyšievatnaja propahanda nie tužiłaś, fakt ostajetsia faktom: nastupať po zaminirovannoj stiepi na ukrieplennyje pozicii protivnika biez hospodstva, nu ili chotia by prieimuŝiestva v vozduchie - zadača krajnie słožnaja i riesursojemkaja. Pro to, kakoj krovju vsie eto diełajetsia - dažie priedstaviť strašno :(
    Modielirovanije sovriemiennych prociessov - tak siebie zaniatije: śliškom mnoho pieriemiennych. No tot žie Bloomberg v diekabrie prošłoho hoda opublikovał riezultat svojeho modielirovanija: sriedniaja prodołžitielnosť sovriemiennych konfliktov 15 miesiaciev (dlitielnosť około 20% konfliktov prievyšajet 30 miesiaciev).
    Srok v 15 miesiaciev dla etoho konflikta dostihnut. Jeho charaktier davno pieriešieł v sostojanije "stratiehija istoŝienija" i "stratiehija nakazanija". Čto riezko uvieličivajet sroki. I chorošij ischod v takom słučaje modiel vidit v "riešitielnom śmieŝienije bałansa sił v storonu Ukrainy".
    A s poślednim kak-to nie očień... Ritorika vsie bolšie i bolšie śmieŝajetsia v storonu "obŝali, postaviat, kohda-to v buduŝiem".
    Čto v takom słučaje ozvučił Tramp? Jeśli konflikt nielzia zavieršiť riešitielnymi diejśvijami na polzu odnoj iz storon, značit budiem moroziť. I mieniať mir na tierritoriju.
    Čto dla Ukrainy ischod dostatočno piečalnyj :(
    I ničieho ličnoho.

  • Zachar
    30.06.2023
    Bazyl s pad Chojnikau, vy s Trampovičiem pravy,plusanuł.
  • Vasia
    30.06.2023
    Bazyl s pad Chojnikau, V čiem problema? Pusť mieniajut i idut v svojo NATO. Ukrainie dažie łučšie budiet-hranica na juhie po Dniepru, na sievierie ukrieplonnaja linija. Priznajut zachvačiennyje tierritorii rośsijskimi, zaklučat mir. Vojevavšuju po standartam NATO stranu s radosťju vozmut v NATO.
  • AlesGut
    30.06.2023
    Bazyl s pad Chojnikau, suchaja rešta ŭ tym što raška dalej idzie ŭ dupu, žaleznaja zasłona budujecca, chałopy buntujuć. Moža tak atrymlivajecca što i nastupać nikudy nia treba budzie, a maskali sami buduć ubirać za saboj dzie nahadzili
  • Vania iz-pod Tahanroha
    30.06.2023
    Bazyl s pad Chojnikau, Vasia, čto ž ty vsie na słovach da na słovach, kak kakoj-nibud́ łukašienkovskij propahandist Špakovskij? Vział by i riealno pomoh Rośsii. Možiet imienno tvoje učastije v svo stało by pośledniej kaplej dla podpisanija mira po-putinski. Ty poprobuj.
  • Pravdorub
    30.06.2023
    Zachar, zachJer, ty sajty poputał, tut vatnikam nie rady!
    Idi na Caŕhrad płakaťsia pro ubityj hienofond vatastana!
    No ty nie rasstraivajsia, kavkazcy i kietajcy bystro vospołniat vaš hienofond!)
  • Bazyl s pad Chojnikau
    30.06.2023
    AlesGut ,Vasia - vy vidimo krajnie płocho učiliś v škole. Ili sovsiem niedavno jeje zakončili. Moskovskoje Carstvo vot tak žie po kuskam rvało VKŁ na vostokie. I Ukraina pojdiet po nakatanoj koleje - vsie liš dieło vriemieni. Zapadnomu miru vojna nie nužna, im by viernuťsia v sostojanije "radi 30% hodovych možno pojti na luboje priestuplenije". Tiem boleje, čto raźmienivaťsia dla etoho budiet čužaja tierritorija - ukrainskaja, dažie nie Tiechas ili Alaska.
    To, čto Donald v svojstviennoj jemu manierie ozvučił eto, tak eto tolko elemient politkoriektnosti. A inačie "Abramsy" pieriedavaliś by VSU, a nie Vojsku Polskomu - daviečie partiju tankov v portu razhružali.
    Ničieho ličnoho - tolko biźnies.
  • Bazyl s pad Chojnikau
    30.06.2023
    AlesGut ,Poržał... Chałopy otyhrali svoju časť cirkovoho priedstavlenija, tipa bunta. A niedalekije obyvatieli viesieło raźviesili uški pod očieriednuju partiju łapši.
    Prostoj vopros: infa o načale tak nazyvajemoho bunta prošła v rajonie piati utra. Piervyje BTRy na moskovskich błokpostach pojaviliś v rajonie časa dnia!!! Vosiem časov v Moskvie iskali bronietiechniku, pri naličii Kantiemirovskoj tankovoj. Dažie kakoje-to količiestvo učiebnych mašin najti nie smohli?! Da Łuka v Minsk na avhust 2020 i to bolšie bronietiechniki shoniał!
    Kłassnaja kłounada, tolko vot kłouny vsie krovavyje i na kostiach tancujut. Nie śmiešno!
  • Vasia
    30.06.2023
    Bazyl s pad Chojnikau, Moskovskoje carstvo  nie smožiet rvať Ukrainu, kohda ona budiet v NATO, a dla etoho nado vyjti iz vojny, nu čtob v NATO vstupiť. Čto nie tak? Čto tiebie nie nraicca?
  • AlesGut
    02.07.2023
    Bazyl s pad Chojnikau, ty tak vidavočna abmiežavaŭsia školnaj prahramaj u aznajamleńni z historyjaj, a tam jašče šmat čaho cikavaha. Mahnaty, zdrady z raptoŭnymi krykami Para! paźniej, roznaha kštałtu bunty, nu i pieryjad smuty, dzie Paspalita taksama spakojna abrazała, a dakładniej viartała terytoryi ŭ raški nazad, i navat sadzili svaich ludziej na maskalskija tron. I heta zaŭvaž biez usialakich abramsaŭ z Amieryki.
  • AlesGut
    01.07.2023
    Bazyl s pad Chojnikau, ty nie zrazumieŭ, chałopy - heta nia tolki vahnieraŭcy, heta i tyja chto radasna sustrakaŭ ich na ŭsim šlachu ruchu, heta tyja chto karystaje jazyku, to bok u tym liku i ty
  • Bazyl s pad Chojnikau
    30.06.2023
    Vania iz-pod Tahanroha, Tam na Bankovoj svoich pamahatych stolko, čto moja skromnaja piersona ničieho nie iźmienit (vot nardiepa očieriednoho zahriebli, čto pośle sud́ji Vierchovnoho Suda - voobŝie miełoč kakaja-to). Vsie nikak v tołk nie voźmu, vyšievatnaja i moskovitskaja propahandy - bliźnicy-braťja, kłounada na kostiach i v krovi - s obieich storon v połnyj rost, prodažny i ssučieny - čieho vojut to?
    Načinałoś s obsuždienija piersony byvšieho priezidienta SŠA, a počiemu-to došło do mojej piersony to. Da i svobodu słova v SŠA nikto nie otmieniał, kak ni stranno.
  • Paraska
    30.06.2023
    Cyrk ujechał kłouny ostaliś
  • Vova
    30.06.2023
    Słušaj,kak nasčiot viernuť Alasku i Kaliforniju
  • Žvir
    30.06.2023
    Vova, i Texas, na jaki čakajuć mieksikanos... Nu, ale, Trampy brešuć, a ŭkrainski karavan idzie. Da pieramohi i vyzvaleńnie svajoj krainy. Ŭkraina viernie ŭsio, što prysabiečyli sabie rašysty, akupanty albo syjduć u svaju rašu, albo zdochnuć, treciaha nia dadziena...
  • *
    30.06.2023
    Nu tady možna pačać abmiarkoŭvać sdaču terytoryj Mieksikie, nu i toj samaj Maskovii amal da San-Francyska
  • babrujčanin
    30.06.2023
    Praz " abmiežavalniki" ad " ..pamyłak" ad..idi..alististau u vyhladzie " kalehii vybarcau" " prajmieriz" usieahulnaje vybarčaje prava dZiemakracija daje. roznyja vyńniki jak u rB94 .madźjar italijcau..izralijcau ..u Štatatach
    Čymści padobien na ińšaha jak " napisali" pudziela hrišu jaulinskaha..Jaki na uschodzie dasiul ličycca za " vumnaha diemakrata libierała"..
    Sumna .paśla Makkiejna... navat..voś hieta voś iz jepizoda " adzin doma")))
  • American
    30.06.2023
    babrujčanin,  pośle koho? MakKiejna? da šo vy hovoritie? a Bajdien łučšie?  
  • realnaść balić
    30.06.2023
    A ŭ čym Tramp nia maje racyi? Leta ŭsiaredzinie, prasoŭvańnie mizernaje-šeraja zona faktyčna
  • dočka Maksima Dizajniera
    30.06.2023
    «Ja dumaju, što samaja vialikaja reč, jakuju ZŠA pavinny rabić ciapier, — heta ŭstalavańnie miru: sabrać Rasiju i Ukrainu i zaklučyć mir»,

    miratvorac, blin...
  • Łoł
    30.06.2023
    Tramp viarzie pacyfičnuju łuchtu, kab nabrać palityčnyja ački. Ale ž, za jaho časam vajna nie pačynałasia, a padčas Bajdena pynia ŭžo druhi raz atakuje Ukrainu. Tramp byŭ prezidentam, jaki pačaŭ pastačać Ukrainie letalnuju zbroju, a Bajden nie moža naradzić narmalny łendliz užo druhi hod paŭnamaštabnaj vajny. Dy mo varta sudzić pavodle spraŭ, a nie słoŭ?
  • Provierka faktov
    30.06.2023
    A vot kak było na samom diele (eto 2 siekundy v vidieo, kotoroje vyšło 10 dniej nazad):

    Intiervjujer: Tak čto by było častiu takoj sdiełki? Krym?
    Tramp: Siejčas užie niet smysła obsuždať.
  • Nie ta poviestka dnia
    30.06.2023
    Tramp nastolko tupoj, jeśli nie ponimajet, čto Putin pros.ał rieputaciju Rośsii. Dažie Kitaju briezhlivo s nim imieť dieło.
  • Realnaść
    30.06.2023
    Tramp prosta bahaty, biezzakonny, niesumlenny, chłuślivy ehaman i złačyniec, jaki dumaje tolki pra siabie, choča być dyktataram i zakachany ŭ Pucina, jak školnica. Jon niebiaśpiečny sacyjapat.
  • American
    30.06.2023
    Realnaść ,  To žie samoje možno skazať ob Obamie, Bajdienie i Klinton. I dažie bolšie. Fakt liš v tom čto Tramp prav, kak by eto nie było nam nieprijatno. 
  • American
    30.06.2023
    Tramp prav. I čto samoje śmiešnoje administracija Bajdiena prinudit Ukrainu otdať tierritorii i podpisať vriemiennyj mir s putinym. Skorieje vsieho koniec osieni 23 hoda. Inačie vojna zatianietsia na dołho biez aktivnych postavok oružija Ukrainie.A zapadu i hłavnoje jevropie eto nie nužno.  Samoje nieprijatnoje čto takoj płan u Bajdiena był s samoho načała. Viernieje nie u samoho Bajdiena a jeho činovnikov rabotavšich v administracii Obamy. 
  • Za Svabodu!
    01.07.2023
    Usio, jak zaŭsiody. Ci to pucinskaja kansierva, ci to karysny idyjot Tramp i para ŭ kamientarach, ci to pucinskija troli, ci to karysnyja idyjoty redneki abialajuć jaho tupaść.
  •