Kamientary da artykuła

U Biełarusi raspracoŭvajuć vakcynu ad ałkahalizmu

  • hoblen
    28.08.2023
    Satanu, vnutriemyšiečno :)))
  • *
    28.08.2023
    Nu a nastupnym razam užo sapraŭdy treba zamachnucca na vakcynu žyćcia viečnaha na hrešnaj ziamli
  • Kazik
    28.08.2023
    *, pieršymi jaje ŭkolać łukašenki, puciny i kimčenyny. A vam nie daduć. Padumajcie jašče raz, ci varta jano taho
  • daviedka
    28.08.2023
    Nie imiejuŝaja mirovych anałohov biełorusskaja podkožnaja privivka ot ałkoholizma budiet nazyvaťsia «torpieda».
  • Bazyl z-pad Chojnikau
    28.08.2023
    - Vy stradajetie ot ałkoholilizma?
    - Niet, ja im nasłoždajuś!
  • Očieriednaja schiema
    28.08.2023
    Takoje mohli pridumať tolko v mozaičnom sosudie. Vmiesto toho, čtoby ohraničiť proizvodstvo nizkokačiestviennoho pojła, umieńšiť dostupnosť i riekłamu ałkohola, riežim riešił nahrieť ruki i raśpiliť biudžiet jeŝie i na vakcinie.
  • Žvir
    28.08.2023
    Očieriednaja schiema, nie dapamoža, pačniecca samatužnaja vytvorčaść, surahaty, škloamyvaļniki, lasjony... Tolki vychavańnie i adukacyja. To bok zasiarodzicca treba na maladym pakalieńni, tych, kamu siońnia za 30 užo ničym nie spyniš, kali jany padsieli na alkašku. Pavinny być raspracavanyja (miedykami, ustanovami adukacyi, psycholiahami) adpaviednyja prahramy. Banalnaja zabarona, rehuliavańnie, razmierkavańnie i t.d. - heta tupik. Što da vakcyny - heta poŭnaje tryznieńnie. Miechanizm azvićcia chvaroby zastajecca nie vysvietlieny, jakaja moža być vakcyna ?
  • Pachniet ekstriemizmom
    28.08.2023
    Bieda, bieda, bieda....osobienno dla siemiejstva łukašienok.
    Pieriestav piť, načnut dumať i zadavať nieudobnyje voprosy, a vozmožno i riešať nabolevšije voprosy i problemy.
    Akadiemiki nie podumali, na čiom riešili srubiť babła.
    Vopros to - političieskij i nie v polzu razrabotčikov vakciny....
    Mohut, dročuny na Rośsiju v pohonach, okazať vooružionnoje sopootivlenije primienieniju etoj vakciny, ot sotrudnikov hubopa, khb, do praporŝika mo, vied́ eto - posiahatielstvo na samuju skrieponosnuju skriepu dročunov Rośsii i na Rośsiju...,tohda, i akadiemikam, i vakcinie, mało nie pokažietsia.
  • Žvir
    28.08.2023
    Cyanide?
  • Maksim Dizajnier
    29.08.2023
    Ubrať vodiaru s priłavkov, vmiestie so vsiem bukietom etich "raźlivnych vin", niedošampanskich i pročiej "žihulevskoj" bormotuchi miestnoho raźliva?Najti nadiežnych i poriadočnych partnierov v Mołdavii, Hruzii, Armienii, Azierbajdžanie, Turcii, Čiechii dla zavoza, proizvodstva kačiestviennoho ałkohola na lhotnych usłovijach?Pustiť v stranu kačiestviennyj i niedorohoj obŝiepit iz Sriedniej Azii, čtoby było mieńšie vriemieni buchať, i užasnyje kotlety ot borŝievarki na kuchnie v siebia pichať.Nie?
  • žeŭžyk
    31.08.2023
    Kali paśpiachova pieramohuć ałkahol, to ludzi pačnuć žerci muchamory, niuchać aceton abo znojduć inšyja rečyvy. I nieviadoma, što jašče horš.
  • Maksim Dizajnier
    31.08.2023
    žeŭžyk

    Kłaśsičieskij ścienarij luboj antiałkoholnoj kompanii v istorii. Chotia jesť i druhoj variant - syhrať na druhich niźmiennych čuvstvach. Naprimier, raźvityj obŝiepit. No o čiem možiet idti rieč v stranie, hdie poł stolicy na obied chodit v zavodskije i studienčieskije stołovyje, vtoraja połovin - bieriet ssobojki.
  •