Kamientary da artykuła

Nakolki niebiaśpiečny tranq — novy narkotyk, jaki zachoplivaje Amieryku?

  • Šahoŭnyja...
    03.09.2023
    Šanoŭnaje spadarstva, pa-pieršaje, niešta zamnoha pieradrukaŭ ź Mieduzy ŭ vas pajšło. Pa-druhoje, a navošta pieradrukoŭvać mienavita hetuju vntyamierykanskuju prapahandu? Z rasijanami, navat, 'dobrymi', usio jasna: pra zahnivajuščy zachad i hnojnyja jazvy kapitalizmu - heta ichny kaniok. A nam nachaleru? Trenki, kreki, krakadziły... heta prablemy amierykancaŭ i rasijakaŭ. Tut by sa svajoj ałkašnioj razabracca. Nadrukujcie lepš, jak Biełaruś ad pavalnaha pjanstva ŭratavać. Ciapierašni režym - vynik pjanaha snu biełaruskaha naroda.
  • Zusim užo
    04.09.2023
    Šahoŭnyja...,
    šahoŭny, pa-pieršaje, heta nie pieradruk "miaduzy". Spasyłka na asnoŭny materyjał paznačana ŭ tekście, čytajcie ŭvažliviej.
    Pa-druhoje, dzie tut vatnaja prapahanda ŭ tekście - tolki vam adnamu, napeŭna, zrazumieła...
  • u
    04.09.2023
    Zusim užo, Zusim užo, vieś tiekst. Jeśli nie vieriš sm. kommienty nižie. Oni riezultat pročtienija dannoho tieksta. Počiemu by avtoram nie napisať kakov procient śpidoznych v Rf???  ili skolko tam narkołyh? skolko narodu hibniet ot avtoavarij po sravnieniju dažie s rb?
  • Iz SŠA
    04.09.2023
    Nie vieriťsia čto kto-to riealno budiet s etim boroťsia. V SŠA die-fakto s prichodom Bajdkna i jeho kliki k vłasti s narkotoj pieriestali boroťsia. Oni sčitajut čto narodu śliškom mnoho i nado izbavlaťsia ot nieho lubymi putiami, tak čto čiem bolšie vybirajet tiem łučšie. Kłaśsika kapitalizma- maltuzianstvo (ili žie jevhienika - amierikanskaja raznovidnosť) na praktikie.
  • Mafkees
    04.09.2023
    Iz SŠA,

    Biehi iz Amieriki poka nie pozdno. Poka tiebia nie shnobili(na osnovie jevhieniki i maltuzianstva koniečno). Dietiški budut vynuždieny kušať krys s kietčupom,a tiebia i žienu zastaviat zanimaťsia prostitucijej,čtob za diešievyj motiel zapłatiť. I eto možieš sčitať čto tiebie jeŝie poviezło.Złyje anhło-saksy tiebia užie prosto tak nie otpustiat,oni budut staviť na tiebie raznyje opyty,a v zadnij prochod ustanoviat vyšku 5G,čtob ty chodił i vsiem razdavał intierniet. Čiem ty dumał kohda tuda pojechał?! Čiem tiebie Ivacevičy abo Škłou nie nraviliś?
  • Woodoo Cult
    04.09.2023
    Mafkees , bravo! 
  • Mafkees
    04.09.2023
    Woodoo Cult ,
    Dziakuj) Po mojemu u čuvaka podniałsia urovień krachmała v krovi do kritičieskoho urovnia,otsiuda i hallucinacii i bried.
  • Iz SŠA
    05.09.2023
    Mafkees , udovletvoriliś? Kukuška chvalit pietucha….
  • Oleh
    04.09.2023
    https://www.google.com/amp/s/amp.rbc.ru/rbcnews/society/01/12/2008/5703d0859a79473dc814ad31
  • Płanieta Ziemla strannoje miesto
    05.09.2023
    A v eto vriemia vsiu Afriku užie niedielu bukvalno hovnoburit v topie jutuby-šmietuby, tvitiery-ch-titary, tik-toki-čpokčpoki… vidieo śliv s uhandijskoj soc. Influensieršiej Christine Nampeera s 50 kh popoj, i vidieo śliv o tom, čto ona diełajet benh-benh s bojfriendom (i odin raz s kakim — to nouniejmom v žiełtom) v obŝiestviennom tualetie hłamurnoho nočnoho kłuba v Kampale. Čto zaśniał kakoj-to individ čieriez zariešiečiennoje okno. I etot śliv vošieł v istoriju kak - A Tiny Toilet Leaks...
    Na čto Christine Nampeera Speaks Out Again: Satan deceived me after I forgot my Rosary at home...
  • Oleh
    06.09.2023
    [Red. vydalena]
  •