Kamientary da artykuła

«Dzie biełaruski dziaržaŭny štučny intelekt?» Azaronak ź Piatroŭskim dakazvali, čym siłaviki karyśniejšyja za prahramistaŭ, nie abyšłosia bieź isteryki

  • Imia ich
    20.10.2023
    Biba i boba
  • Finkielštiejn
    20.10.2023
    Ja dumaju, počiemu Hriša złoj takoj? Nieužieli jeho tak rasstroiło vidieopozdravlenije ot niesravniennoj Marharity Levčuk? 
    Ponimaješ li, Hrišania, jeśli už ty čudak na bukvu M, to nikakije ajtišniki i iskusstviennyje intiellekty nie pomohut tiebie,  Hrišania,  stať dostojnym členom obŝiestva.
  • Urač z Akreścina
    21.10.2023
    Finkielštiejn, sprava ŭ tym, što jašče ŭ 2020 tarakan ŭstalavaŭ hryšy kropielnicu z aźviarynym, zakamuflavanuju pad miedal za advahu.
  • Alex
    20.10.2023
    prosta epičnyja biba i boba!
  • Majo imia
    20.10.2023
    Moža, ajcišniki čaho i prydumali, b... Kab nie debiły, b...
  • Order kožnamu
    20.10.2023
    Dyk Hryša ž ź Piatroŭskim dy Dziermantam - dziaržaŭnyja bieśpiłotniki. I tamu značna paspryjali ajcišniki🤷
  • Oleh
    20.10.2023
    Pietrovskoho tožie možno napraviť v členy našiej partii
  • Je Ch-P
    20.10.2023
    Po chodu ja vsio žie pravilno sdiełał, čto nikohda nie smotrieł Azarionka.
  • Everywhere
    20.10.2023
    Šanoŭnaja NN kali - łaska astaŭlajcie i kamientar redakcyi ci niejkich ekśpiertaŭ kali publikujecie razmovy hetych złačyncaŭ. Naprykład koliki IT siektar prynosiŭ valuty ŭ krainu? Jakuju ž škodu nanieśli i nanosiać łukašenaŭskija karniki Biełarusi? Straty ad sankcyj. Źniščeńnie aviacyi? Źniščeńnie turyzmu. Uciok mazhoŭ za miažu. Siraty ad źniščanaha IT siektaru. Straty ad źniščanaha handlu z Ukrainaj. Straty kalijnaj vytvorčaści. Straty dziaržavy na ŭtrymańnie viaźniaŭ "za palityku". Źnižeńnie nasielnictva. Stareńnie nasielnictva. Źniščeńnie suviarenitetu: ekanamičnaha, enerhietyčnaha, kulturnaha, adukacyjnaha, handlovaha, vajskovaha i inšaha. Masavyja złačynstva suprać čałaviečnaści. Saŭdzieł u vajennych złačynstvach. Kulturny hienacyd. Ałkaholny hienacyd. Adukacyjny hienacyd naroda Biełarusi.
  • Josik
    20.10.2023
    Navošta siudy ciahnuć hetych achłepkaŭ?
  • Jauhieo
    20.10.2023
    Smysł pokazyvať etich duračkov? Vsia strana znajet kto takoj hriška. On scykło. Chodit i boitsia. On žie znajet, čto pridiet momient i jeho tupuju hołovu namotajut na kułak
  • Unthinkable
    20.10.2023
    Biełaruś nie adnosicca ni da jakaj maskoŭskaj mientalnaści. Akramia asobnych maskavitaŭ ŭzroŭnia mukazvončyk-volfavič-karpiankkoŭ-kačanava-chrenin-bondarava i hd. Biełarusy - jeŭrapiejski narod. Jaki nažal pad akupacyjaj. Toje što ŭ biełarusaŭ jeŭrapiejskaja mientalnaść śviedčyć ab tym što biełarusy nie mohuć žyć stahodździami u chlevu biez kanalizacyi i vadapravoda, biez cantralnaha atapleńnia i dobrych daroh. A maskavity mohuć. Bo jany kačeŭniki - naščadki Ardy. Biełarusy lubiać kamfortnaje žyćcio. A maskavitam padavaj "skrepy". Biełarusam nikoli nie pryjdzie ŭ hołavu ideja zabivać susieda dziela impierskaści, cara ci suśvietnaj pralatarskaj revalucyi, a maskavity tolki i šukajuć povadu kab napaść, zhałtavać, abrabavać i zabić susieda. Biełarus kali bačyć u inšaj krainie niešta lepšaje žadaje zrabić heta i ŭ siabie. Maskavity ž žadajuć napaść na tuju krainu i zachapić jaje razam z cackami jakija im padabajucca. A kali Aźviaronak ličyć łukašenaŭskich krasaŭcaŭ z maskoŭskaj mientalnaściu niachaj prapanuje im jechać pad Bachmut i zdochnuć za cara.
  • Padpisyvajuś pad kožnym vašym słovam
    21.10.2023
    Unthinkable, 💯👏
  • Ceded
    20.10.2023
    Vielmi raju žurnalistam i redakcyi NN zajści na nievialiki polski sajt https://jagiellonia.org dzie šmat cikavaj infarmacyi i malunkaŭ. Budzie karysna pahladzieć jak tam redakcyja daje svoj kamientar na tyja ci inšyja padziei. Kali publikujem niejkuju infarmacyju, ahlad łukašystaŭ, to dobra było b dać kamientar redakcyi nakont taho času łukašysty pamylajucca. Adzin dobry kamientar moža być univiersalnym i jaho možna publikavać nie adnojčy. Paŭtareńnie budzie na karyść. Łukašysty pramyvać mazhi ludziam. Dobra nie tolki pieradać što jany tam niasuć, a pakazać što jany chłusiać. Tyknuć ŭ fakty ad jakich nielha adviarciecca. Pakazać na svaich staronkach ich sapraŭdnaje abličča. Kaniešnie farmat NN nie taki žorstki jak jagiellonia.org, ale biełarusam nie chapaje i takich pra biełaruskich vydańniaŭ. Voś nakont historyi upeŭnieny što REDAKCYJA zmoža znajści tam na staronkach cikavy materyjał i dla svaich ČYTAČOŬ. Z pavahaj.
  • Gorliwy Litwin
    21.10.2023
    Adnaznačna. Krasaŭcy svaim łupcavańniem dy katavańniem zarablajuć rodnaj krainie i jaje Ščyramu Sialanskamu Etnasu 15 młrd dał rasijskich datacyj štohod. Jakaja jašče halina ekanomiki moža takim pachvalicca? U hetym jakraz i zaklučajecca sakret ščaścia Etnasu nu dyk i ja ŭvieś čas pra heta pišu. a chto ž zarablaje dla Ščyraha Etnasu 15 młrd. datacyj štohod? mienavita krasaŭcy. IT i blizka nie  dyk i ja ŭvieś čas pra heta pišu. a chto ž zarablaje dla Ščyraha Etnasu 15 młrd. datacyj štohod? mienavita krasaŭcy. IT i blizka nie aha. užo pačytaŭ. nu dyk i ja ŭvieś čas pra heta pišu. a chto ž zarablaje dla Ščyraha Etnasu 15 młrd. datacyj štohod? mienavita krasaŭcy. IT i blizka nieaha. užo pačytaŭ. nu dyk i ja ŭvieś čas pra heta pišu. a chto ž zarablaje dla Ščyraha Etnasu 15 młrd. datacyj štohod? mienavita krasaŭcy. IT i blizka niedyk i ja ŭvieś čas pra heta pišu. a chto ž zarablaje dla Ščyraha Etnasu 15 młrd. datacyj štohod? mienavita krasaŭcy. IT i blizka niedyk i ja ŭvieś čas pra heta pišu. a chto ž zarablaje dla Ščyraha Etnasu 15 młrd. datacyj štohod? mienavita krasaŭcy. IT i blizka nie
  • Što za ludzi?
    21.10.2023
    Gorliwy Litwin, bałaboł, šmat razžyŭsia na maskoŭskich datacyjach?
    Kali dapuščany i siorbaješ z hetaha karyta, to tvaja pisanina zrazumiełaja. Ale kali nie, jak i usie astatnija ludzi, to schadzi da jakoha psichołaha i palačy svaje kompleksy, a to zaraz łučnieš ad svajoj vyklučnaści na fonie ŭsich nas.
  • Tchaikovsky
    21.10.2023
    Kali ty Hryša ličyš sabie maskavitam razam z łukašenaŭskimi z-krasaŭcami i ŭ vas mientalnaść maskavitaŭ, to niečaha smaktać, a idzi pad Bachmut razam z chubazikam i zdochnicie tam za vaš skoty rucki mir.
  • Car jakomu aźviaronak smokča
    21.10.2023
    Vaša mientalnaść aźviaronak być chałopam i smaktać ŭ pamieščyka maskavita, łabzać ułasaŭski trykałor, dy isnavać chłopski absłuhoŭvajučy haspadaroŭ maskavitaŭ smokčučy im boty. Raniej pra takich kazali: chałop i mankurt. Nu a kali chałop śviadoma idzie chałujski prysłuhoŭvać maskavitam to heta ŭžo zdradnik i Iuda. "Na kaleni Aźviaronak kali paminakš imia cara tvajho. Na kaleni chałop."- voś taja mientalnaść rabstva jakuju ty prapahanduješ ŭ dadatak da čałaviečaj nienaviści.
  • Synthetic
    21.10.2023
    Kali ŭ tvaich miantoŭ Aŝviaronak duchoŭna - skrepnaja mientalnaść maskavitaŭ to niečaha na piensii biehčy ŭ dalnaboi ŭ Polšču, a naležyć biehčy na Maskoviju i prasić na kaleniach dazvołu z-zdochnuć za skotiey dvor ruskaha mira dzie niebudź pad Bachmutam. Prosta z-zdochnuć za litaru "Z"-4j dyvizii SS i ułasaŭski trykałor. Nu ci pad balšavickaj symbolikaj antychrysta. To jak
    im spadabajecca.
  • Azombironak
    21.10.2023
    NN zrabicie repartaž z Navinak, tam kakija ž samyja ekspanaty, tolki bieź finansavańnia padatkapłacielščykaŭ (z dapamohaju AMAP i inš. siłavych viedamstvaŭ). Takim čynam, možna i repartaž pra CHAMAS rabić i cikavicca ichniaj dumkaj, niahledziačy što jany ŭ mižnarodnym vyšuku za teraryzm. I Hryša takiž samy teraryst, tolki mahčymaściaŭ pokul niama jak u synočaka Kadyrava dubasić biezabaronnych.
  • Ynys
    21.10.2023
    I sapraŭdy. Kolki duchoŭna-skrepanutych krasaŭcau atrymaŭšy svaju piensiju pabiehli na pierahanki zdochnuć za skrepy i cara Maskovii pad Bachmutam? Nie viedajem takich. Usaŭskija anučy łabzajuć, a zdoznuć za ich skotny dvor ruckaha miru nie śpiašajucca. Zato historyja viedaja šmat prykładaŭ, u tym liku na staronkach NN, što atrymaŭšy piensiju hetyja krasaŭcy biahuć na zarobki ŭ Polšču i Jeŭraźviaz. Nie jak nie pa skrepnamu. Niejak nie toje z tak zvanaj mientalnaściu maskoŭskaha vialikadziaržaŭnaha - šavianizmu u ich tupoj hałavie. Hrošyki lubiać. Kamfort lubiać, a nie tak zvanyja "skrepy". A heta ŭžo dźmuje Jeŭropaj. Jeŭrapiejskaj mientalnaściu.
  • Piton
    21.10.2023
    mnie kak ajtišniku so stažiem tožie było nieprijatien vieś etot uhar.. prievratili lubimuju s dietstva otrasl v kakoj-to humantarno-linhvističieskij bałahan, hdie včierašnij vypusknik bohom zabytoho univiera izučiv anhlijskij na faklutativie, t.k. ostalnyje priedmiety jemu byli po-boku riešajet stoit li mnie rabotať v ich proćvietajuŝiej i prieśpiektivnoj kompanii za dieńhi kotoryje v SŠA połučajet obyčnyj santiechnik
  • Rodžier
    22.10.2023
    Tut stoit ponimať, čto tak nazyvajemyj Park vysokij tiechnołohij -- eto priedvybornyj prožiekt mistiera Zampolita. Kak i mnohije, mnohije podobnyje prožiekty on političieski okupiłsia, damy s načiosom postavili nužnyj procient v biulletieniach. A dalšie, kak i ekonomičieskij kurs na koopieraciju s Rośsijej, on tolko usilił utiečku kadrov iz strany. Nie stoiło by propahandie silno na etom akcientirovať vnimanije, no oni i nie akcientirujut, tak vskolź.
    Kisłomu klikuchu Kisa dali, pośmiejałsia, Azarionok kak obyčno pierieihryvajet, a ostalnoje iz pustoho v porožnieje.
  •