Kamientary da artykuła

«My paspadziavalisia, što čarhovy raz praniasie. Nie praniesła». Jašče ŭ 2022 hodzie jany spakojna prajazdžali miažu. Ciapier pajezdka stała dramaj

  • Hysterical
    26.11.2023
    Niaŭžo tak ciažka kupić druhi čysty tielefon dla miažy i ničoha akramia kotak ci sabačak tam nie mieć? Vy pierad sapraŭdnymi fašystami i chučej za ŭsio nia tolki łukašystami, a i pracoŭnikami KDB i rasiejskaha FSB, jakija nienavidziać svabodu, nienavidziać ukrainski ściah, nienavidziać Jeŭraźviaz, nienavidziać volnych ludziej, nienavidziać biełaruski narod i što dnia robiać złačynstva suprać čałaviečnaści.
  • Samyj umnyj čto-li
    26.11.2023
    Hysterical, s kotikami i sobačkami srazu na sutki .
  • 1
    26.11.2023
    Hysterical, Represyŭny aparat RB pracuje pa pryncypie: "Jość čałaviek - jość sprava, niama čałavieka - niama spravy". Mohuć pryniać za repost, jaki hod nazad vy vysłali svajmu tavaryšu ŭ RB, a musara jaho pryniali i vyvučali telefon (jak užo časta byvała). Mohuć uvohule "z nula" niešta namalavać. Kali vy za miažoj - u RB nielha pryjazdžać ni ŭ jakim razie, navat z asobnym "čystym" telefonam.
  • Jan Norman
    26.11.2023
    Hysterical, Ale vielmi lubiać Cheniesi,Parliament,Mersedes,Ermies,Prada,Tom Ford,Łoro Piano,Łazurku i Łondansk.Praz heta ich psichika raschistana,iany majuć psichičnyja prablemy u vyhladzie psichałahičnaj ambivalentnaści i hetym predstaŭlajuć saboj niebiaśpieku dla hramadstva.
  • Nul
    26.11.2023
    Hysterical, kakije kotiki/sobački? Vam srazu skažut vchodiť v svoi socsieti/počtu/iutub/huhł akkaunt. I poprobuj vieś etot maśsiv vyčistiť. Pro Jutub voobŝie otdielnaja tiema. Prosto vziať i udaliť vsiu aktivnosť niet dažie opcii i nado prosmatrivať vidieo za hody i po odnomu udalať łajki im. Za otkaz dať dostup srazu zabierut na sutki(dla načała) i za stranicy sozdannyje pośle 2020 dumaju tožie
  • Plus
    26.11.2023
    Nul, Jezžajtie s prostoj "zvoniłkoj", ničieho nie namalut i nie zastaviat vchodiť v akkaunty. A smartfon ukrali/potieriał zahraniciej,simka novaja polskoho/litovskoho opieratora. Parolej nie pomniu, ich nievozmožno zapomniť, vsie paroli v noutie v Varšavie/Vilniusie/Briuśsiele. Iditie vy vsie lesom, sažať prosto za knopočnyj tielefon dažie etot riežim nie budiet. No istoriju OK, Intsy pridiotsia podčistiť pieried pojezdkoj. 
    Dla spravki. Na Jutubie spokojno udalajetsia istorija prosmotrov i vsie kommientarii i łajki. Po umołčaniju staviš nie sochraniať istoriju prosmotrov. Počiemu vklučił etot riežim? A potomu čto nadojeli riekomiendacii, pri takom riežimie riekomiendacij voobŝie niet, čistyj list, smotriu vidieo tolko po zaprosu i po podpiskie (koučinh, kulinarija i pročaja łabuda). 
  • Nul
    26.11.2023
    Plus, u mienia tožie riežim nie sochraniať istoriju, a v bibliotiekie ostajutsia "ponravivšijesia vidieo" vsie ravno. A, učityvaja urovień marazma, knopočnyj tielefon možiet byť vpołnie dostatočnoj pričinoj, čtoby priniať čiełovieka na paru sutok. A tam i na "uhołovku" narojut. Učityvaja čto dla "uhołovki" siejčas dostatočno nie poddierživať okkupacionnuju administraciju
  • Lecha
    26.11.2023
    Jeśli ničieho nie natvorili jezžajtie spokojno komu vy tut nužny.
  • Kotya
    26.11.2023
    Lecha,a možno familii tiech kto čto-to natvorił i zasłuživajet byť obsmotriennym s noh do hołovy v tč tielefony? Eto nie jezžajtie spokojno kohda otvodiat v kakuju-to komnatu i kopajutsia v tielefonie, a jeśli natvoriť eto stojať s fłahom ukrainy v znak poddieržki, to so stranoj čto-to nie tak, chotia botam kakaja raźnica)  
  • Uči uroki istorii
    26.11.2023
    Lecha, malčik s takimi myślami naviernoje jeŝie v škołu chodit. Chotia łukašizm siejčas śviriepstvujet dažie v škole. 
  • Plus
    26.11.2023
    Lecha, V ponimanii Lochi natvoriť, eto łajknuť post Bielackoho ili imieť dvuchtomnik Dunin-Marcinkieviča. Eto očień riezinovoje poniatije "natvoriť" u riežima, śpisok ekstriemistov, litieratury, matieriałov, riesursov takoj ohromnyj, a ekstriemizmom sčitajetsia dažie łajk zadnim čisłom (i eto jakoby zakon nie imiejet obratnoj siły, u etoho riežima imiejet) čto ludiej budut chvatať každuju niedielu "za ekstriemizm". 
  • Nikitos
    26.11.2023
    Kotya, to žie samoje i na Ukrainie sčas. Osmotry v t.č tielefona.
  • Majk
    26.11.2023
    Nikitos, v Ukrainie provieriajut, t.k. tam idiet vojna, tam russkije prišli ubivať ukrainciev,poetomu i provieriajut čtoby vsiakije iz khb i fsb nie prijechali. Kohda nie było vojny, to nie u koho tam tielefony nie provieriali
  • Vaviorka
    26.11.2023
    Nikitos, navat nie paraŭnoŭvaj, va Ukrainie ŭ mianie hladziać raz na hod SBU miemasy, jakija my z mužam pierakidajem i fotki našych sabak. Nichto ŭ łajki nie hladzić navat, na što padpisana taksama ŭsie roŭna. Cikavić, kali jo rasiejskija numary, ale ŭsio pajaśniaješ i idzieš sabie da chaty
  • RB-19 foreva in maj chart
    26.11.2023
    Majk, nu tak i v RB do 20-ho hoda nie provieriali.
  • Čieł
    26.11.2023
    "Mužčina otmiečajet, čto oni s žienoj zaranieje udalili s tielefonov faktičieski vsie, no u nieho ostałsia instahram."
    Da ty hienij skryta!
    A voobŝie u mienia dla pojezdok v Biełaruś vsiehda był staryj knopočnyj Samsunh. I pociełuj mienia za zdiesia.
  • V śled.raz sud́ba možiet byť nie tak błahoskłonna
    26.11.2023
    Čieł, mołodcy čto prisposobiliś, no čto-to mnie podskazyvajet čto vmiestie s etim knopočnym samsunhom možno i na sutki otjechať.
  • Mstiu,mstiuł i budu mstiuť
    26.11.2023
    Ličnaja, miełočnaja miesť ekstriemistskoj, usatoj ž-py s usami......
  • Vo vsiem vinovat tolko fiurier
    26.11.2023
    Mstiu,mstiuł i budu mstiuť,tolko vot riealizujet jeje etu miesť hniłoj narodiec 
  • Słučak
    26.11.2023
    Eto tupik. Tolko śniatije sankcij pomožiet, politzaklučiennyje budut osvoboždieny i rieprieśsii priekratiatsia.
  • Za Svabodu!
    26.11.2023
    Słučak, Dyk vyzvalicie palitźniaaolenych, svabodnyja vybary i admoŭciesia ad padtrymki rasijskaj ahriesii, tady i sankcyi z vas zdymuć. Ale ž vy na heta nie zdolnyja. Naadvarot nie budzie. Syjdziecie z ułady, jabaćkavyja boty, tady i sankcyj suprać vas nie budzie, tupik heta jak raz vy.
  •