Kamientary da artykuła

«Łukašenka vyhladaŭ kiepska». Ekśpierty acanili pierśpiektyvy błakavańnia ŭ Biełarusi jutuba

  • Za Svabodu!
    01.01.2024
    Kali čałaviek nie toje, što vpn nie ŭ stanie ŭstalavać, a navat Opieraj nie ŭ stanie skarystacca elemientarnaj, to niechaj hłytaje BT, kamu cikava, toj pahladzić niezaležnyja ŚMI, nie hledziačy ni na što, a kamu nie cikava, to i biez błakiroŭki ich nie hladzieŭ i hladzieć nie budzie. Skaraciłasia na jutubie, pabolšacca ŭ socsietkach i h.d. Pakul internet pracuje, budzie svabodny vybar ŭ im. Ale niekatorym analitykam, kali nčma inšaha kanału, akramia BT na knopkie tv i błakavali jutub, to nastupiła katastrofa. 21 viek, ŭsio hladzicca i błakiroŭka nie dapamoža cenzury.
  • Vasia
    01.01.2024
    eto vsio śledstvije poražienija łukašienki v 2020 hodu. Boŕba s obŝiestvom, strach konkuriencii
  • daviedka
    01.01.2024
    Jeśli propahanda riežima Łukašienko isčieźniet s YouTube, to isčieźniet i sam Łukašienko...
  • daviedka
    01.01.2024
    Naša niva poka vyjaśniała, hdie pochoroniat Łukašienko, sam Łukašienko pod pokrovom noči choronił YouTube...
  • podkovannyj
    01.01.2024
    «Voś ciapier byli sihnały, što nielha było navat hladzieć biełaruskaje dziaržaŭnaje telebačańnie praz servis Zala «Biełtelekoma»
    =====================================
    Takžie było zabłokirovano onłajn-vieŝanije na sajtie BT, tak čto da, oni sami siebia zabłokirovali, točnieje vystuplenije AHŁ. 
  • daviedka
    01.01.2024
    Ivan Ejsmont hod ili dva nazad v svojom kłubie biezdietnych mołodiaŝichsia mužčin sdiełał čistosierdiečnoje priznanije, kak na nieho vyšli s priedłožienijem obieśpiečiť nužnoje količiestvo prosmotrov vidieo na ich kanale ATN v YouTube. Ejsmont riešił poprobovať i sdiełał zakaz, a prosnuvšiś utrom s udivlenijem uvidieł, čto nužnomu vidieo nakrutili nieobchodimyje nieskolko millionov prosmotrov... I nazvannaja im statistika prosmotrov v točnosti sovpała s tohdašnim vidieo Łukašienko. S tiech samych por vsiem riezonansnym vidieo s učastijem Łukašienko nakručivajutsia mnohomillionnyje prosmotry, chotia vsie ostalnyje jedva mohut nabrať nieskolko sotien na hosudarstviennych propahandistskich jutub-kanałach s millionom dutych podpisčikov.
  • Hłavnaja jełka strany
    01.01.2024
    https://youtu.be/QhA3qdkiGjY?si=-L62wckaxZjJI8Kb&t=693 - Novohodnij błahotvoritielnyj prazdnik dla dietiej s učastijem Priezidienta Biełarusi - takich "radasnych" tvaraŭ u dziaciej na samym viasiołym śviacie peŭna nikoli jašče nie było... a ŭ pačatku, kali ŭsie ŭstali, to potym doŭha sa spužanymi tvarami sieści nie mahli... vo zapužali ludziej, a hałoŭnaje - dziaciej (!)
    niby adniali dziacinstva u hod "mira"... typu biez vajny
  • Cha
    01.01.2024
    Vidieła kak jabaťki žałovaliś na biełtielekom/zału čto nie smohli posmotrieť «priezidienta», kušajtie połnoj łožiečkoj. Chotieli zabłočiť tichanovskuju, a połučiłoś čto łukašienko potomu čto jeho elektorat v bolšinstvie nie hotov i nie imiejet vpn čtoby bystro vsie podklučiť da i u mnohich zała, kotoraja tak žie idiet po intiernietu.
  • jak novy hod strenieš, tak jaho i praviadzieš
    02.01.2024
    dyk biełarusy, atrymlivajecca što, sustreli Nh biez dvuch nielehitymnych niaźmiennych, značyć narešcie bieź ich praviaduć ?
  • Bojsiamianie
    01.01.2024
    Bajacca nieludzi tamu i zabaraniajućju
  • CHV
    01.01.2024
    Nie zaŭvažyŭ, kab jutub prypyniaŭsia navat na chvilinu. Hladzieŭ bieśpierapynna.
  • Błakavańnie pierśpiektavaŭ.
    02.01.2024
    Kłaskoŭski nahavaryŭ horbu i torbu, ale choć by sam razumieŭ pra što. Ahulnyja słovy ni pra što. Kolkaść prahladaŭ u akupacyjnych "hosaŭ" raście, bo jana kuplajecca. Kali kolkaść prahladaŭ biełaruskaha internetu źnižajecca, to značyć mnie ŭžo nie cikava pierabirać, što skaža kožny žuk i žaba. Ludzi vyznačajucca ŭ svaich hustach i krynicach infarmacyi. Da prykładu mnie asabista daŭno nie cikava, što skaža Karbalevič, ci Kłaskoŭski, nie budu marnavać čas i na inšych pierakazčykaŭ taho, što i sam mahu pračytać. Lepš pračytaju i pasłuchaju pieršakrynicy, cikavych ludziej, jakija sapraŭdy choć štości robiać. Šmat kaho z tłumačalnikaŭ, pierakazčykaŭ čužych dumak, tožainsajdaraŭ ja paprostu nie viedaju i nie šukaju "iašče adno mnienije". Bo prabačcie, ale heta toje samaje, što haŭkacca z trolami ŭ kamientach, marnavać na ich i svoj čas, i svaju enerhiju. Usio adno usich nie pierahledziš i ŭsich nie dahoniš. Nie treba paŭsiudna zalipać navat na "pravilnych resursach", lepš štości zrabić, dapamahčy kamu treba, choć by ŭbačyć, zrazumieć taho, chto z taboju pobač. Kali nie zalipać, to idei znojducca.
    "....Proci ciačeńnia vady Zmoža tolki žyvoje papłyć. Ciahnie vada zaŭsiahdy Tolki toje, što skončyła žyć." (s) M.Bahdanovič.
  • daviedka
    02.01.2024
    «Biełsat» na svojom osnovnom novostnom jutub-kanale imiejet prosmotry nižie priežnich raz v diesiať!
  • I što z taho?
    02.01.2024
    daviedka, i što z taho? Što heta značyć? Moža biełarusy mienš zachacieli žyć u svajoj utulnaj jeŭrapiejskaj dziaržavie? Zachacieli ŭ Rasieju? Zamianić vahnieraŭskich mobikaŭ? Kaniešnie ž nie! A toje što stali mienš achvočyja dniom i nočču siadzieć ŭ internecie, dyk jano jašče i lepiej. Budzie mienš mituśni ŭ hałavie, zdaraviejšyja buduć dumki. Ciapier nie 20 stahodździe, patrebny kantent i śviežuju infu ludzi ŭmiejuć znachodzić biez šmathadzinnych zalipańniaŭ.
  • Cuff
    02.01.2024
    Karystajciesia VPN
  • Para-Leanovič
    02.01.2024
    Nie rahladzieli ŭ 12 hadzin, pahladzieli ŭ zapisy praz čas...nie prablema. Nu i razpaŭsiudžvajcie infu pra VPN. Kitajcy karystajucca VPN pa poŭnaj, tak što zabłakavać amal niemahčyma. Jany nie jutub zabłakavali, a skinuli chutkaść ahulnaha interneta. Šmat čaho i bieź jutuba nie pracavała.
  • daviedka
    03.01.2024
    BT včiera oficialno priznało imievšij miesto novohodnij «sboj» YouTube, ot kotoroho postradał Łukašienko. ))
  • uuuuuuuuuuuuuuffff vsiem
    03.01.2024
    varot možna było pahladzieć praz VPN, ale nie kožny karystalnik internetu technična padkavany.

    jutiub biez vipien- eto poślednieje , čto dostupno jesť riadovomu hraždaninu nie vładieŝiemu infoštučkami tipa vipien.
    Zakrojet ahrofiurier, ostanietsia odna oźvierionŝina....i "mamieńkin synočiek" žienia.
  •