Kamientary da artykuła

«Dla jaho Łukašenka — biełaruski nacyjanalist». Čym viadomy rasijski palitołah Andrej Suzdalcaŭ

  • Havary Praŭdu
    12.01.2024
    Nichto nie robić bolš dla taho, kab "patapić kamandu Cichanoŭskaj", čym samaja hetaja kamanda, i psieŭda-ŚMI, jakija sprabujuć utrymać jaje ad patapleńnia. Kiejs Kavaleŭskaha usim navidavoku.
    Navošta aŭtar piša tendencyjnuju mulku kštałtu "Bałkuniec, u adroźnieńnie ad Suzdalcava, adrazu źjechaŭ z Rasiei..."? Pra pašparty Bałkunca i Suzdalcava čytačam možna i nie zhadvać, ha?
  • Zmahar-Biełarus
    13.01.2024
    Havary Praŭdu,--- NIE to NIEAPRAVDA ad ciabie, łukašysta, to zvyčajnaja chłuśnia
  • Štuthart na suviazi
    12.01.2024
    "U emihracyjnych asiarodkach biełaruskaj apazicyi Bałkuniec maje sumnieŭnuju reputacyju. Za jaho dziejańniami vidać biaskoncyja sproby patapić kamandu Śviatłany Cichanoŭskaj."U emihracyjnych asiarodkach sumnieŭnuju reputacyju maje i kamanda Viačorki-Dabravolska, jakija vykarystoŭvajuć Cichanoŭskuju.

    https://nashaniva.com/333928

  • Zmahar-Biełarus
    13.01.2024
                                      
     Suzdalcaŭ  skončyŭ aśpiranturu Vyšejšaj škoły prafsajuznaha ruchu,to bok škołu rasiejskaha HRU,iak i univiersitetŁułumbu.---
     U 32 hady Suzdalcaŭ pierabraŭsia ŭ Biełaruś, - NAVOŠTA !? - Bo atrymaŭ zadańnie HRU!
    ( ja čytaŭ uvažliva «Arhumienty i fakty» ad 1989-ha, ,tam tady, dobra byli «raśpisany « płany rasiejskaha KHB i HRU adnosna novych respublik.
    Vy žurnalisty,usio pa vierchach! Darečy  vy zabylisia,što  Suzdalcaŭ «rabotał « i ŭ štabie Hančaryka. Ja asabista jaho tam bačyŭ. Čamu jon tam byŭ ?
     («represii» dyktatara Łukašienko suprać rasiejskich ahientaŭ – narmalna . Bo jon sam  Ahient i nia cierpić kankurencyii///// A Barančyka  zabylisia  ???)
    .....................................................................................................................................................
    "I takaja pazicyja ŭ peŭnych kalidorach Kramla sustrakała razumieńnie», — adznačaje Drakachrust.
    Adkul Drakachrust. Viedaje  « kalidory Kremla» ,? Voś i raskryŭsia čarhovy  rasiejski ahient!


  • Zmahar-Biełarus
    13.01.2024
    Štuthart na suviazi,"sumnieŭnuju reputacyju maje i kamanda Viačorki-Dabravolska, "
    TAK!
  • Poniatno, čto nado potierpieť
    12.01.2024
    V principie poniatno, Suzdalciev raśsieržien tiem, čto, postrojennyj łukašienkom skotnyj dvor na miestie biełaruskoj Biełarusi za (i na) rośsijskije dieńhi, nie pokazyvajet zajavlennoj effiektivnosti v vidie pieriechoda na rusrubl i połnyj diemontaž Biełaruskoj Hosudarstviennosti v vidie pohłoŝienija Biełarusi Rośsijej, prievraŝienija jejo v zachudałyj Zasransk na prostorach Rośsii( no užie očień blizko).
    No, vsio sdiełano na 10 bałłov, v dołhosročnoj pierśpiektivie, - biełmova uničtožiena, biełaruskaja kultura uničtožiena, narodcu Biełarusi privit mientalitiet narodca Zasranska Rośsii s rośsiskimi ciennostiami i russkim jazykom, uničtožieny nacionalnyje, biełaruskije simvoły, obŝiestvienyje, hosudarstviennyje institucii biełarusov i struktury, oni začiśleny v ekstriemisty, siłovoj błok Biełarusi prievraŝion v mamlukov i janyčar Rośsii i postavlen na słužbu Rośsii, ekonomika, na 90%, zaviornuta na Rośsiju i biez dienieh Rośsii - trup, vtianuv jadiernuju jełdu v RB, RF połučiła połnyj, siłovoj kontrol nad RB i viečnoje, vojennoje prisutstvije v niej.
    Poniatno, čto Suzdalcievu zudit i niejmiotsia, no nie vsio srazu, nado niemnoho potierpieť.
  • Mierkavańnie
    12.01.2024
    Poniatno, čto nado potierpieť, možycie karystacca luboj movaj, heta vaša prava. Ale chaču papiaredzić, što "na prostorach Rośsii" ličać, što usich chto karystajecca rasiejskaj movaj za miežami rasii, treba ratavać, dałučać da siabie i pieraŭtvarać "v zachudałyj Zasransk".
  • Zmahar-Biełarus
    13.01.2024
    Poniatno, čto nado potierpieť, --
    Zadača Suzdalceva padpichnuć  ahienta rasiejha KHB (1993) Łukšienko chutka vykanać płan Maskvy. Vy napisali pravilna.
  • Zmahar-Biełarus
    13.01.2024
    Mierkavańnie,Bolš taho--
    Užo ŭ 2009 h.Krieml abvieściŭ "kriedo" --
    TAM HDIE RUSSKIJ JAZYK - TAM TIERRITORIJA ROŚSIII"
  • miascovy2
    12.01.2024
    łupcavała žaba hadziuku, a taja jašče inšuju žabu🤣🤣🤣
  • Ola
    12.01.2024
    Očieriednyje kriemlevskije ahienty, čto Suŝdalciev, čto Bałkuniec. Stranno, počiemu Bałkunca do sich por nie vytrut iz ES iz-za jeho śviaziej s rośsijskimi śpiecsłužbami.
  • JANKA
    12.01.2024
    🔹«Palityčny ahladalnik «Radyjo Svaboda» Juryj Drakachrust ustrymlivajecca...»🔹Dyk kudyści ž źnikli antypaźniakoŭca Drakachrusta ź jutub-kanału «Radyjo Svaboda». Jaho mo' zamianili na «pierabiežčyka» ZP?🔹
  • Asa
    12.01.2024
    U ich navat tvary ahidnyja, što ŭ Suzdalcava, što ŭ Bałkunca
  • Symon
    12.01.2024
    Pavodle jaho, apazicyja nikoli nie kultyvavała ŭ svaim asiarodździ
    prarasijskaha fłanha, maŭkliva pahadžajučysia z manapalizacyjaj
    rasijska-biełaruskich adnosin Łukašenkam.


    Suzdalcaŭ chłusić. Demakratyčnyja siły nikoli nie pahadžalisia z manapalizacyjaj rasiejska-biełaruskich adnosin łukašenkam i nieadnarazova sprabavali ŭstalavać prymalnyja  adnosiny z Kramlem. Prablema ŭ inšym - kreml nikoli nie adchilaŭsia ad svajoj impierskaj paradyhmy, a tamu byŭ hatoŭ razmaŭlać tolki z tymi, chto źjaŭlajecca jašče bolšymi prarasiejcami za łukašenku i admaŭlajecca navat ad minimalnych samastojnych stasunkaŭ z zachadam. Da 2020 - va ŭmovach, kali łukašenka faktyčna pieratvaryŭ Biełaruś u rasiejskuju paŭkałoniju - heta adznačała b prynamsi pahadnieńnie na pieratvareńnie Biełarusi ŭ rasiejski pratektarat albo navat u maryjanietačnuju dziaržavu. Ale ŭsio heta paśla 2020 užo paśpiachova robić łukašenka, tamu pryvabić kreml jašče bolš mahčyma tolki praz pahadnieńnie na stratu naminalnaj niezaležnaści.
  • babrujčanin
    12.01.2024
    U kancy 23 u pačatku 24 na " ćviku jecha" u Vienidziktava źjaviliś adrazu V Capkała i Bałtuniec
    Valer jak zausiedy nies... niešta nizrazumiele i tamu paśla adnaho razu źnik Bałtuniec zajšou i pryžyusia".T.zv.ž..rnalist Vieniadziktau ničoha za tak i prosta ni varuchniecca
  • Nu i što?
    20.04.2024
    babrujčanin , jość videa sumiesnaha strymu Suzdalcava z Franakam Viačorkam i Paŭłam Łatuškam. I što?
  • Mafkees
    12.01.2024
    Obyčnymi sriedstvami lečiť takich pridurkov kak suzdalciev nie imiejet smysła. Ostajetsia tolko 220 volt v pach i tripanacija čieriepuški(ja by sdiełał iz nieje piepielnicu).
  • Zmahar-Biełarus
    13.01.2024
    Mafkees ,1000%  ZHODZIEN
  • Zmahar-Biełarus
    13.01.2024
    ja źviartajusia da BIEŁARUSKICH žurnalistaŭ!
    Pakažycie paśladoŭnuju ANTIbiełaruskuju dziejnaść Łukašienko  ad nielehalnaha riefierienduma  1995!
     Viedajecie ŠTO napisaŭ Kiebič pra jaho dziejnaść ?

  • Luba
    21.04.2024
    Mafkees , taksama nie da zakonaŭ? A čym ty lepšy za łukašystaŭ - fašystaŭ tady?
  • 2
    12.01.2024
    družban Bołtunca
  • 12
    12.01.2024
    2, nie tolko družban, no i jeho kurator
  • Pamyłka impierca
    12.01.2024
    Kali Łukašenka biełaruski nacyjanalist, to Bałkuniec papa rymski
  • Chiejt
    13.01.2024
    Da pofih chto dla jaho łukašienka
  • Kniecht
    13.01.2024
    Pahladzicie kanał Bałkunca - tam krytyka tolki apazicyi, na łukašenku navat słova nie skaža. Zrazumieła, što adpracoŭvaje pa schiemie “tam u apazicyi ŭsie svaracca, za kostku bjucca, a my tut usie ŭ adzinym paryvie takija abjadnanyja” - niezdarma za 30 hod łukašyzm stvaryŭ sa słova “apazicyja” mulku voraha dziaržavy, a nie elemienta kiravańnia joju.
  • Servus
    13.01.2024
    Suzdalciev očień łohično, sistiemno i analitično vystraivał svoi miessadžio.
    On zachvatyvał svojej empatijej, na fonie kotoroj było davno jasno, čto eto iskažiennoje nienavisťju płoskochitroje čudoviŝie Łukašienko viediot k hibieli Biełaruś a śledom i Rośsiju, čto i vidim siejčas.
  • Bujvał
    13.01.2024
    Servus , Rasii nie škada, jašče troški i nas taksama
  • Naivnyj
    20.04.2024
    Chu iz Suzdalciev?
  • Fsb
    21.04.2024
    Naivnyj, sotrudnik śpiecsłužb Rośsii.
  • Kadravik
    21.04.2024
    Cikava jakaja mianuška ú kryvava-praklataj kantory nkvdkhbfsbeeeee u hetaha ahienta/seksota...
  • Ohohoho
    21.04.2024
    Popytka ekstradirovať iz Rośsii v Biełaruś Andrieja Obozova - odnoho iz troich fihurantov uhołovnoho dieła po faktu kleviety na priezidienta Riespubliki Biełaruś - nie udałaś. Za nieho vstupiłaś rośsijskaja prokuratura.25 marta 2007 hoda Andrieja Obozova zadieržali v Tvieri. Jeho «śniali» s pojezda "Moskva-Tallinn". Noč s 25 na 26 marta Obozov provieł v milicii.Obozovu razriešili śviazaťsia s Andriejem Suzdalcievym - členom rośsijsko- biełorusskoj pravozaŝitnoj komiśsii pri Sovietie po sodiejstviju raźvitiju hraždanskoho obŝiestva i pravam čiełovieka pri priezidientie Rośsii:«Ja jemu sbrosił sms – hdie ja i čto so mnoj słučiłoś. Poka v miestnoj prokuraturie riešali, čto so mnoj diełať, v Moskvie načał po etomu voprosu rabotať Suzdalciev».Po słovam Obozova, Suzdalciev obratiłsia v Soviet Biezopasnosti Rośsii, hdie jemu soobŝili, čto Andriej Obozov v fiedieralnom rozyskie nie značitsia. Mieždu tiem, hovorit Obozov, v prokuraturie Proletarskoho rajona Tvieri vyjaśnili,«čto po UPK RF mienia možno nie otdavať. Po rośsijskomu zakonu Aleksandr Hrihoŕjevič sam dołžien prijechať v Tvieŕ i napisať zajavlenije o tom, čto ja jeho oskorbił».
    https://nashaniva.com/341189#startcomments
  • mieč Fiemidy
    20.08.2024
    chorošij matieriał, eto hovorit ČTO VSIO PRO VSIECH IŹVIESTNO...
    i V novoj Biełarusi eto vsio nado budiet osmyśliť i OCIENIŤ. I každuju mraź tožie.
  •