Kamientary da artykuła

Da čaho moža pryvieści zakryćcio jašče dvuch punktaŭ propusku na miažy ź Litvoj

  • Mytnik
    09.02.2024
    Na plečy jakich pakupnikoŭ lahuć hetyja dadatkovyja vydatki? Pieravažnaja bolšaść hetych hruzaŭ - heta tranzit. Tamu chaj i płaciać našyja siabry z uschodu.
    I nijakich prablem dla pasažyrskich pieravozak niama: čerhaŭ na tych Pryvałkach i Łavaryškach niama. Pastajać paru hadzin dadatkovych na Kamiennym Łozie - navat kaŭbasa nie paśpieje sapsavacca.
  • što robicca!
    09.02.2024
    Biełaruś staranna pchajuć u Rasieju.
  • *
    09.02.2024
    što robicca!, tak užo daŭno my tam.
  • Ruskaja Praŭda
    09.02.2024
    što robicca!, a našto vy dzie jašče?
  • 2×2
    10.02.2024
    Nu voś sankcyi Zachada pa trochu pracujuć, Łatuška ž vystupaý za transpartnuju błakadu i zabaronu na pierasoývańnie praź miažu z nami hruzaý. Napeýna litoýcy jaho pačuli. Łatuška moža nie razumieje što cikava litoýcam pierš za ýsio łahistyka z Azii praz nas, a sami biełarusy heta vielmi druhasnaje dla ich.
  • Jaśka
    21.02.2024
    što robicca!, Nu dyk nie zhadžajciesia. Usio ŭžo daŭno prapanavana. Strajki, ihnaravańnie padatkaŭ, sabatavańnie lubych adnosin ź dziaržavaj. Ale narod pakul usio zadavalniaje. Tak što nichto nikoha nie ciśnie ŭ Rasieju, biełarusy dobraachvotna chočuć ničoha nie rabić, ale strojać ź siabie niezaležnuju dziaržavu. Tak nie atrymajecca, ci dakazvajcie, što vy biełarusy, ci maŭčycie dalej u składzie Rasii.
  • Hrietta
    09.02.2024
    łučšie 2 chorošich, čiem 6 płochich. absolutno łohično, sdan v ekspłuataciju novyj pieriechod s bieł.storony - Kamiennnyj Łoh, połos - morie, propusknaja sposobnosť - ustaniet ruka. Vot tolko litovskim vłastiam dołžna boleť hołova , kak obieśpiečiť rynok diešievymi tovarami i biletami na avtobus dla sosiediej. Oni čiestno hovoriat , čto biezopasnosť hranicy - prieždie vsieho! Poniať biespokojstvo hrodnienciev i žitielej prihraničnych horodov možno, no poniať nie značit ostaviť kak jesť.
  • Pisiec
    09.02.2024
    Maja svajačnica admovicca štohod pryjazdžać. Raniej samalot i ŭ Miensku. Potym samalot, samalot, maršrutka i ŭ Miensku. A zaraz nie, bo ŭzrost užo, i čaho ŭ hetaj Biełarusi hladzieć, mročnaja kraina z du.kavatym kiraŭnikom, jaki nie pavažaje narod hetaj krainy.
  • Ja
    09.02.2024
    Krasivo. A tichanouskaja vody v rot nabrała? Ili vsie po płanu?
  • Aleh
    09.02.2024
    Vybory 1994 hoda byli falsificirovany tak čto by s Łukašienko nie vyšieł vo vtoroj tur Poźniak. Čto kasajetsia punktov propuska to litovskij narod vpravie sam riešať koho on chočiet vidieť v svojej stranie,a koho niet.
  • 13
    09.02.2024
    Aleh, da čaho tut paźniak i vybary 1994 hoda nie zusim zrazumieła. A voś nakont taho, što jany majuć prava zhodny. Darečy miarkuju što i nam treba było by začynić dla ŭjezd, niama čaho šastać dyj brudzić
  • Šierchan
    09.02.2024
    Aleh,ieŝie odin s privietom.Pozdniak pieriehnuł s nacionalizmom potomu i proletieł 
  • miascovy žychar
    09.02.2024
    A čto słučiłoś-to? "Diesiatki tysiač dalnobojŝikov" (eto śmiech, no kakova citata!) prostojat na hranicie jeŝio paru časov? Tak oni žie znali kuda šli! (Śmiešno priedstaviť - diesiatki tysiač! rvanuli v dalnobojŝiki! I s čieho vdruh? Davajtie orhanizujem profsojuz dalnobojŝikov, a to kromie NN ich niekomu(!) zaŝiŝať). Da, maleńkij niuansik - im žie płatiat za hranicu! Zieleńju, Karł, zieleńju!!!
  • zabirajtie, narod nie obiedniejet
    09.02.2024
    Niachaj začyniajuć, budzie jašče adna nahoda kitajcam nastučać pa kumpału uzurpataru. 
  • Žora
    09.02.2024
    zabirajtie, narod nie obiedniejet, heta marnyja nadziei. Kitajcy nie buduć nikomu hrukać, prosta dastaviać hruzy moram. Prajhraje ad niesiabroŭskich dziejańniaŭ letuviskich "siabroŭ" vyklučna biełaruskaje hramadstva z suviaziami ŭ JEZ (svajaki albo praca), a hetaja častka hramadstva vidavočna nie za Pucina i nie za Łukašenku i nie za vajnu. Heta streł pa svaim.
  • Vsio idiot po płanu
    09.02.2024
    Litva hotovitsia k probitiju suvałkskoho koridora. Jejo poniať možno.
    Tiem boleje, čto stiena s Zapadom počti dostrojena, a Kitaj honit tovary po žd.
    Da i s točki zrienija vybrannoj stratiehii łukašienkom (stiena s Zapadom) vsio idiot na polzu riežimu.
    Riežim otkrył cientr kultury (cientr otsutstvija kultury) skriepostana v Hrodno, polskije škoły zakryvajet, rośsijskije otkryvajet, mohiły polakov razoriajet. Da i biełorusov nie suŝiestvujet ni v Biełarusi, ni v Hrodno, vsio zasieleno tiemi žie rośsijanami s otmietinoj ( ob etom postojanno tałdyčit łukašienko i jeho skotnyj dvor).
    Jesť tierritorija zasielennaja tiemi žie rośsijanami s otmietinoj, pod nazvanijem Biełaruś, pod totalnym i połnym kontrolem siemiejstva łukašienok i Rośsii.
    łukašienko eto dokazyvajet, i słovami i diełami, dokazyvajet počti 30 let.
    Vsio idiot po płanu.
  • Bazilij
    09.02.2024
    Nu zakrojut nu i chrien by s nimi ,sami i stradať budut
  • Žora
    09.02.2024
    Bazilij, ja b z boku Łukašenki pry zakryćci hetych dvuch punktaŭ adrazu zakryvaŭ i astatnija dva. Simietryčny adkaz. Chočuć stvarać ludziam prablemy - chaj atrymlivajuć i svaim hramadzianam prablemy taksama. Chaj letuvisy jeduć praz Polšču-Terespal i robiać kruk u 500-1000 km. I pastajać tam na Terespali hadzin 10 jašče. Nu, ci praz Stambuł na samalocie i lišnija 5000 km. Kali ŭ kiraŭnictvie idyjoty takija.
  • Žora
    09.02.2024
    Jakoje letuviskaje kryvadušša - čyhunku dla tavaraŭ jany nie začyniali i nie źbirajucca, a dla ludziej mała što čyhunku pierakryli, dyk i aŭtamabilnaje/aŭtobusnaje złučeńnie zhortvajuć. I paśla hetaha letuviskija siabry buduć kazać, što jany padtrymlivajuć biełaruskaje hramadstva ŭ baraćbie z dyktaturaj... ćchu! Z takimi siabrami i vorahaŭ nie treba!
  • Maksim Dizajnier
    10.02.2024
    Mołodcy litovcy. Kołchoźnikov nužno dieržať v stojle.
  • Žora
    11.02.2024
    Maksim Dizajnier, heta chto nam piša ŭvieś taki ŭ biełym palitonie? Kalhaśnik, uciokša sa stojła, ale mientalna nie vytraviŭšy ź siabie kalhas?
  •