Kamientary da artykuła

Borys Džonsan paprasiŭ $1 miljon za intervju Takieru Karłsanu

  • babrujčanin
    21.02.2024
    Borys ..dzieści krychu naš babrujčanin Karłsan intiervju prasiu? A mnie na..vošta z taboj na adnym pole siadać?? Na dezynfikiecuju 1młn$ jaščie i zamała)) Čamu u mianie 5 rubleu uziali a ź ciabie 3 Tak chto nas navučił?? Usie źjechali u Izrail ??Tak ty adkazvaj za usich. Pryvatnaja razmova pamiž znajemymi u minskaj łaźni Babrujska..
  • Supovoj pakietik
    21.02.2024
    O Hospodi, da etot... na bukvu P. ... - on by jeŝie i PRIPŁATIŁ by mulon dołłarov tomu, kto sohłasiłsia by posłušať jeho razhłaholstvovanija o tom, čto Rośsija-die była vynuždiena, niet, nu prosto OBIAZANA načať vojnu s Ukrainoj. kotoroj na samom diele nikohda nie suŝiestvovało! O da,on nie skolzkij i nieprijatnyj tip - on horazdo chužie...
  • Vasil
    21.02.2024
    Padtrymlivaju Karłsana. Niejki Džonsan nadta skvapny akazaŭsia.
  • Janka
    21.02.2024
    «Ja nie abaraniaju Pucina, ale Pucin nie prasiŭ u mianie miljon dalaraŭ. Tak što Borys Džonsan značna bolš ślizki i niepryjemny typ, čym Uładzimir Pucin», — zajaviŭ Takier Karłsan u intervju Blaze.

    Złyja jazyki paviedamlajuć, nibyta Kreml zapłaciŭ Karłsanu za intervju z Pucinym ad 5 da 10 miljonaŭ dalaraŭ. Bo intervju było zroblena całkam nasupierak minimalnych standartach amierykanskaj žurnalistyki - kali Karłsan faktyčna vykonvaŭ nie rolu intervjuviera ź cikavymi i vostrymi pytańniami, a rolu siervilnaj padstaŭki pad mikrafon. Chaj jamu i było daleka da prydvornych "žurnalistaŭ" z pucinaskaha puła kštałtu Zarubina, ale reakcyja ŭ zachodnim žurnaliskim asiarodździ była adnaznačnaj: "Pucin vycier nohi ab Karłsana". Naŭradci Karłsan, jaki źjaŭlajecca vielmi zamožnaj asobaj z kapitałam kala 130 miljonaŭ dalaraŭ, pahadziŭsia b na taki ŭdar pa svajoj prafiesijnaj reputacyi bieskaštoŭna.
  • Valenty
    21.02.2024
    Tak zvany žurnalist nie viedaje sensu słovaŭ, jakimi karystajecca. Ślizki - heta toj, chto pavodzić siabie ci kaža niešta druchsensoŭna, niapeŭna.
  • Boba
    21.02.2024
    Zielenskij tožie otkazałsia davať iniervju Takieru. Sudia po vsiemu strusił.  
  •