Kamientary da artykuła

«Parabała Łukašenki»: hety artykuł rasijskaha Forbes Kreml prymusiŭ vydalić. Pierakazvajem jaho źmiest

  • U
    02.03.2024
    Dyktatar abmianiaŭ suvierenitet krainy na praciah svaich ułasnych paŭnamoctvaŭ*** Heta stała kančatkova zrazumieła 24.02.2022. Chacia razumnyja ludzi pra heta kazali jašče da 2020 hodu. Tolki ślapyja nie bačać što dyktatar zdradnik i vorah Biełarusi i biełaruskaha narodu.
  • De-žaviu
    02.03.2024
    U, dyk fiška ŭ tym što Babyryka zahadzia sabiraŭsia addać Biełaruś ŭ Rasieju ab čym navat adkryta razmaŭlaŭ. Ludzi pra heta viedali i śviadoma za jaho hałasavali.
  • VVP
    02.03.2024
    U, a chto pa vašamu hieroj Biełarusi? Śviatłanka?
  • Žvir
    02.03.2024
    De-žaviu , nahadaj zakliki Babaryki dałučyć Biełaruś da Rasieji, kali jany tabie sapraŭdy viadomy...
  • Stop-Luka, Stop-Babarýka
    02.03.2024
    Žvir, heta ŭsio ŭ volnym druku. Znajdzi dy čytaj kali ciabie heta tak cikavić .
  • Žvir
    03.03.2024
    Stop..., niama hetaha, i nie bylo ŭ volnym druku, šukać nie prapanuju, bo nia znojdziecie. Spynicie svaju brachniu, jaje biaz vas chapaje...
  • Žvir
    02.03.2024
    Banaļščyna, nabiúšaja askomu.
  • Fieliks
    02.03.2024
    Žvir, takim łukašistam kak ty, eto važno čitať každyj dień.
  • Žvir
    02.03.2024
    Fieliks, idzi ŭ *opu.
  • Josik
    02.03.2024
    Miech z bulbaj vaš Łukašenka, a nie bienificyjar. Nieadukavany, chamski mužyk, jaki vyrašyŭ, što jon vyšej za biełarusaŭ. Usie dyktatary tak miarkujuć, ale treba pamiatać, jak adnaho za nohi paviesili, adzin z bunkiera nie vyjšaŭ, jašče adnamu ŭ dupu kavałak čaranka ad rydloŭki zasunuli, a adzin mietra try ŭniz palacieŭ ź piatloj na šyi, a potym botami pa tvary atrymaŭ, zdajecca, što heta byli ź jaho zhrai, ale čas źmianiŭsia, i dali sabie vyjście enerhii.
  • SM
    02.03.2024
    Sohłasien so Žvir: v staťje ničieho novoho, siekriet Polišiniela. Krieml chroničieski povtoriajet ošibku Barbry Striejzand, čto s pochoronami Navalnoho, čto s etoj staťjoj. Etot tiekst prošioł by nikiem nie zamiečiennyj, a siejčas u každoho voźnikniet lubopytstvo: a čto žie tam takoje opasnoje napisano?
  • No
    02.03.2024
    Dziakuj Kep. Heta ŭžo daŭno viadoma.

    U mianie tolki zvarot da nasielnictva Sieviero-zapadnoho kraja (Biełoruśsija) - nu vy ž sami samaachvotna z hetym pahadzilisia - vybrali zamiž voli chleb i čarku sa škvarkaj
  • Kate
    02.03.2024
    No , dobraja kužełka z kramloŭskim naratyvam, ale jeje.
  • psina lišajnaja
    02.03.2024
    Ujdiet odin, pridiot vtoroj na jeho miesto i vsie po novoj. Takoj udieł etoj ziemli i s etim ničieho nie popišieš. My tak živiem, naši otcy tak žili i naši pradiedy tak žili. Čto było, to budiet, i vriemia zamknuło nas v kruh.
  • VVP
    02.03.2024
    [Red. vydalena]
  • daviedka
    02.03.2024
    «...Po ocienkam ekśpiertov, urovień dovierija Priezidientu Riespubliki Biełaruś sposobien v bližajšiej pierśpiektivie dostič 80 procientov, čto praktičieski isklučajet sieŕjeznyje elektoralnyje riski v chodie iźbiratielnoj kampanii, a takžie svodit k minimumu vozmožnosť inych niehativnych projavlenij» — soobŝał svojemu šiefu za miesiac do priezidientskich vyborov načalnik OAC. 80% smohli narisovať na zielonom divanie v CIK, a vot iźbiežať niehativnych projavlenij nie udałoś... Narod povalił na ulicy i płoŝadia.
  • Było normalno
    02.03.2024
    Nu kamon do 2020-ho (počti) idiealno žie vsie było. Ajtišiečka, kripta (voobŝie biez nałohov), kvartirki na borovoj prodajuŝijesia pačkami po niefihovym cienam. Ziro kriminała i luboj niebłahoustrojennosti po-tipu biehajuŝich staj sobak vo dvorie. V 2019-om vsiech vsie (počti) ustraivało da i mnohije chotieli by tuda viernuťsia.
  • Biełaruska
    02.03.2024
    Było normalno , było i tak. Tolki Vy adznačyli nie ŭsie śfiery žyćcia. Pahladzicie, chacia b, roliki Cichanoŭskaha - niejak nie ŭsio kvitnieła ŭ Krainie dla žyćcia. I pa druhoje, častkova toje, dzie my znachodzimsia zaraz, my abaviazany Pucinu - sankcyi (u tym liku na banki i adjezd ajciški), jašče bolšaja pryviazka ekanomiki RB da ekanomiki RF, i, jak vynik, sinchronnaje padzieńnie kursa valuty.
  • VVP
    02.03.2024
    [Red. vydalena]
  • Prosta žychar
    02.03.2024
    Było normalno , usio, što vy apisvajecie, było ŭ Miensku. U inšych nasielenych punktach Biełarusi było horš. Z pačatkam pandemii ludzi paŭsiul adčuli chiby sistemy, a ŭ rajonnych lakarniach uvohule adbyvaŭsia žach.
  • Janka
    02.03.2024
    Było normalno , idealna nie było navat u Miensku. I "vybary"-2019 i mitynhi suprać "intehracyjnych prahram" heta demanstravali. A ŭ rehijonach tady źjavilisia Cichanoŭski i Kabanaŭ
  • Nie było abmiežavańniaŭ dyk i što? Ŭ Šviecyi ich taksama nie było.
    02.03.2024
    Prosta žychar, nie razumieju "predjaŭ" nakont kavidu. Voś maje znajomyja z Kanady i Jeŭropy realna raspaviadali žachi. A što było ŭ Biełarusi ? Jak vašuju svabodu parušyli? Toje što ŭ ludziej nie chapiła śviadomaści načapić maski, dyk pry čym tut dziaržava jakaja b jana ni była.
  • American
    03.03.2024
    Nie było abmiežavańniaŭ dyk i što? Ŭ Šviecyi ich taksama nie było.
    A oni nie ponimajut. Im kažieťsia čto na zapadie vsie tak diemkratično i idiealno čto lubaja kritika sistiemy vyzyvajet u nich šok i nienavisť v k tomu kto im ob etom rasskazyvajet. Ja był v šahie ot uvolnienija za to čto nie chotieł diełať privivku. Mało toho nie moh rasčityvať  na posobije po biezraboticie potomu kak uvolnienije było by śviazano s biespoleznoj i dažie opasnoj kovidovskoj privivkoj. Ustroiťsia na druhuju rabotu šansov tožie nie było ibo kasałoś vsiech kontor. Jeśli by nie Vierchovnyj Sud ostanovivšij etot komuniackij biespriedieł bajdiena prišłoś by ujezžať iz strany.   
  • Satan
    02.03.2024
    Ja odnoho nie poniał... i čieho jejo udalili? Moj 10letnij riebienok priblizitielno tožie samoje skažiet
  • Satan
    02.03.2024
    No u riebienka knč ajkju 150. Hovorit na 6 jazykach + matiematika, informatika. Da, my uvieźli(i uvozim) iz RB vsiech tałantlivych i krasivych!
  • Hiela
    02.03.2024
    Satan, riebienka zovut Alisa iz iźviestnoj kołonki.
  • dočka Maksima Dizajniera
    02.03.2024
    Satan, nu jeśli riebienok vsia v otca, to očień somnitielno, čto ona tałantlivaja i krasivaja
  • tolko tak
    02.03.2024
    Jedinstviennoje, čto možiet byť spravielivym dla istorii strany Biełaruś, eto čto by miemoriały vriemien siemiejki łukašienko, členy etoj anditskoj siemiejki pasali v tiuŕmie.
  • Žieleznyj Drovosiek
    02.03.2024
    Nu kakoj,kakoj vychod? Zastrieliťsia. Druhije jeŝie chužie. Psichopatija pro «bolšy čym 87%» rasprostraniajetsia tolko v jeho triasuŝiejsia baškie. Eto złobnoje,mstitielnoje,priedielno ehoističnoje suŝiestvo,vkupie s ,miahko hovoria, vieśma ohraničiennym intiellektom putiej dla manievra počti nie ostavlajet. Intieriesno,kak dla nieho vsie zakončitsia. Naturalno,on miečtajet okoleť v sobstviennoj postjeli v objatii junoj tamožieńnicy,čtob na łafietie,čtob ličnyj mavzolejno… Stolko zła on prinies.čto ,v obŝiem budiet inciresno. I potom tožie. Dla hiestapovciev.
  • Bienia
    02.03.2024
    Nado było čaŝie priedavať i zabyvať.
  • bołtať možno skolko uhodno
    02.03.2024
    on možiet mnohoje nahovoriť kak 9.09.2020h v intiervju moskovskoj damočkie " ja navierno pieriesidieł"....
    Nie možiet on pokinuť "absolutnuju vłasť" ili diktaturu prosto tak . Vid́mo Chuśsiejna i Kaddafi pieried hłazami.... I eto nado poniať.
    Źmiany budut kohda on vpieriod nohami poniesut.
  • IskanderM
    02.03.2024
    [Red. vydalena]
  • Karniehi
    02.03.2024
    Uličvajučy, što hety fond Karnehi pastajanna publikuje niejkuju ruskaimpierskuju šniahu z 'biełoruśsijami', a forbs.ru, taksama całkam cenzuravanaje vydańnie, publikacyja i nibyta vydaleńnie hetaj 'analiciki' - całkam spłanavanaja akcyja pa impłantacyi ŭ hałovy čytačoŭ peŭnych idej, nibyta zabaronienych lilipucinskaj cenzuraj. čarhovaja fsbšnaja 'zapreščonka'.
  • babrujčanin
    02.03.2024
    Karniehi, ))) V otkrytom dostupie Rośsijskij oliharch, vładielec rośsijskoho Forbes Mahomied Musajev v častnych razhovorach s partnierami utvierždał, čto stał tienievym vładielciem hłobalnoj miediahruppy Forbes.
    Diriektor po raźvitiju Forbes Russia Dmitrij Ozman v kommientarii RBK zajavił, čto rośsijskij Forbes nie raspołahajet informacijej o prodažie hłobalnoho miediachołdinha Forbes Mahomiedu Musajevu.....))) Synok chienierała khb Lebiedieva kupił " indypiendat" Sama koroleva v pery ili siery proiźvieła)) nor Tot že Lebiediev vładielec " novaja hazieta" ..Žonka Sanikava tam pracavała da apošniaha.))) Voś i " vi łDie" dołčaviele" forbs i Karłson
  • dziaciej ŭ našy škołki , i da Unijataŭ i ŭsio budzie dobra
    02.03.2024
    Karniehi,

    tak, na FSB pracujuć . ŭ ardnyncaŭ zaraz 1916 N2  pahladzim na kolki ich chopić )))
  • dziaciej ŭ našy škołki , i da Unijataŭ i ŭsio budzie dobra
    02.03.2024
    ŭsie maskavity empercy, i hety  piša maskoŭskaja arda  žadaje - i atrymoŭvaje , Biełaruś (Łukašenka, Kraina, Nacyja, Dysidenty - H.D)/ ZACHAD  SŁABYJA. a jakija palany ŭ ardy byli na  Armieniju  i Małdovu ? i šo ? na šlachu ŭ NATA I EZ. Kazachstan, Bałtyi , Finlandyja i td. spadarstva nie siadzicie ŭ ardynskim kantencie , dziaciej ŭ našy škołki , i da Unijataŭ i ŭsio budzie dobra ....
  • Vsio sdano
    02.03.2024
    Taki da, łukašienko obmieniał Biełaruskuju Biełaruś na Sieviero-Zapadnyj Kraj Rośsii, čtoby ujti ot uhołovnoj otvpietstviennosti za sodiejanyje priestuplenija protiv nasielenija Biełarusi. Rośsija połučiła jeŝio odnu obłasť Rośsii, ničiem nie otličajuŝujusia ot Smolenskoj. Brianskoj, Voroniežskoj obłasti Rośsii. Otličije odno, - každyje piať let, Krieml, v svojom otdiele kadrov, prodlajet kadrovyje połnomočija łukašienko. Eto ustraivajet Krieml, eto ustraivajet i łukašienko. Piervyje sochraniajut totalnyj kontrol nad skotnym dvorom łukašienko, vtoroj prodołžajet sidieť na finansovych potokach Sieviero-Zapadnoho Kraja Rośsii i na šieje nasielenija etoho Kraja Rośsii.
     Nu, pro 87% poddieržki łukašienko nasielenijem niepravda, riealno, pośle toho, kak vyhnali iz Biełarusi biełarusko-orijentirovanych biełarusov v količiestvie 600 tysiač, v ostavšiejsia časti, łukašienko imiejet procientov 30-35% poddieržki nie boleje i ta u piensionierov 60+, opričnikov skotnoho dvora - mvd, hubopik, khb i ich siemiej, u činovnikov (kotoryje imiejut vozmožnosť vorovať i brať vziatki, błahodaria łukašienko) i ich siemiej, i požałuj vsio, propahandisty nie v sčiot ich paru diesiatkov.
  • Nu prama
    03.03.2024
    Vsio sdano, heta nie łuka abmianiaŭ, jamu kraina nie naležyć. Heta vy - ruskamirnaja bolšaść - abmianiała. 
  • D.ekart
    03.03.2024
    Nu prama, nu a vam, dartahjan, čto miešało pustiť potoki zapadnych sponsorov nie v karmany osievšiej zapadnieje Buha elity ot biełaruskaj idiei, a v alčnyje ručki hobopikov i kak v 2014 h.v Kijevie na korniu prikupiť povielitielej riezinovych pałok? I tohda by siejčas nie mohu nado było miemuary o niesbyvšijesia pisať.
  • umka
    02.03.2024
    "Na pohlad aŭtara, pra heta, moža być, napiša ŭ svaich miemuarach małodšy syn Łukašenki Mikałaj."
    tak on žie pisať nie umiejet. pisAť. chotia i s druhim udarienijem nie umiejet naviernoje tožie
  • Redaktar Patapienka
    02.03.2024
    Absalutna viehietaryjanski artykuł. Jany tam u rašcy pierad "vybarami" i paśla zabojstva Navalnaha, vidać, scucca jašče bolš za łukašniu.
  • Štotutskažaš
    03.03.2024
    Dyk pačvara ž pradažnaja ...
  • Freddy
    03.03.2024
    Nieponiatno začiem jeho udalili. Ničieho v niem niet. 
  •