Kamientary da artykuła

Pravaabaroncy: Niekatoryja palitviaźni admovilisia vychodzić na volu 3 lipienia, nie pahadziŭšysia z umovami vyzvaleńnia

  • Svajačka palitviaźnia
    08.07.2024
    Što zrabili hetyja "pravaabaroncy" dla vyzvaleńnia palitviaźniaŭ i pryciahnieńnia kataŭ da adkaznaści, aproč jak trymańnie "infarmacyjnaj cišyni"?
    Navošta nam takija "pravaabaroncy" ŭvohule???
  • Raźviełoś diemahohov
    08.07.2024
    Svajačka palitviaźnia, A čto oni mohli sdiełať? Pisať hłupyje posty lehko. Priedłoži varianty, naprimier šturmovať tiuŕmu. Ili nie vychod? A čto tohda? Kohda v hosudarstvie niet pravosudija, pravozaŝitniki biespolezny. Tohda vostriebovany rievolucioniery. Oni v Biełarusi jesť? Ich v Biełarusi nietu, postaraliś vnutriennije libieralnyje bołtuny i ich vniešnije sponsory. Nasielenije diezorijentirovany hodami imitacii i bołtovni psievdooppozicionierov. A na vyžžiennom pole Lenin nie pojavlajetsia. Triebujetsia vriemia.
  • ???
    08.07.2024
    Svajačka palitviaźnia, pravaabaronca heta možyt čałaviek z ružžom? Nu tachda ZSU - jenta prafiesijnyja pravaabaroncy ;)
  • Svajačka palitviaźnia
    08.07.2024
    Raźviełoś diemahohov, a nachalery tady jany nam patrebnyja? Vy pahladzicie, čym jany zajmajucca, siedziačy na zarobkach pa zamiežžach: spačatku adličvajuć palitviaźniaŭ u adzin bok, kali Łukašenka ŭsich zakryŭ, a potym u inšy bok - kali pačaŭ vypuskać. Navošta nam hetaja buchhałteryja na hrantavych rachunkach? Nas i biaz ich pasodziuć u hetaj krainie i hetak ža sama, daj Boh, vyzvalać pa zakančeńni terminu!
    Čamu jany nie pravodziać nijakich hučnych akcyj ź pierakryćciom daroh, pikietavańniem uradaŭ Polščy, Litvy, Hiermanii i inšych z patrabavańniem zaviadzieńnia spraŭ na kataŭ u Biełarusi i spynieńnia handlu z dyktataram až da vyzvaleńnia apošniaha palitźniavolenaha? Dzie ich Haahi i Niurnbierhi?
    Karmleńnie hrantavymi zarobkami pad prykryćciom našych rodnych u turmach - heta nazyvajecca siońnia "pravaabarona"?
    Kali hetyja "pravaabaroncy" "biespolezny", jak vy kažacie, chaj pieranakiroŭvajuć svaje niesumlenna atrymanyja zarobki na karyść choć by našych vajaroŭ va Ŭkrainie. Takaja "pravaabarona" nikomu nie patrebnaja!
  • Taki da i vot
    08.07.2024
    Svajačka palitviaźnia, Sprositie ob etom u zapadnych sponsorov. A tak ja sohłasien. Odin momient, pri Hitlerie mnoho v Hiermanii była zabastovok, pieriekrytija doroh?
  • da da da
    08.07.2024
    Taki da i vot, samyj strašnyj diktator - užos. A možiet dieło v tom čto on po bolšomu sčietu vsiech ustraivajet? vsie ž chotiat biespłatnoho za rośsijskij sčiet (no čtob prava kak v Polšie)
  • Svajačka palitviaźnia
    08.07.2024
    ???, niama vynikaŭ pracy biez ružža - biary ŭ ruki ružžo i pracuj dalej. Inakš nia treba zajmacca łuchtoj stolki hadoŭ!
    Vy pahladzicie na tuju małuju sa Švecyi Hretu Tumbierh, jakaja zmahajecca za nikomu nie patrebny niejki klimat. Pa ŭsim śviecie lotaje, u parłamientach raznosy robić, pad traktary kidajecca. I heta niejki klimat!
    A u nas tysiačy našych svajakoŭ za kratami - i tolki hadami hety adlik viaduć tudy-siudy: pasadzili-vypuścili, zabili-pakalečyli. I kožny hod ich usio bolej, zarobki iduć biaskonca, vynikaŭ pracy nijakich - na čorta jany nam zdalisia???
  • vierch
    09.07.2024
    Svajačka palitviaźnia, čakaju navinaŭ pra tvaje kidani pad traktar.

    Ps. Heta tamu i kidajecca, što na jaje kidańnie budzie reakcyja uładaŭ, ci chacia b pressy.
    U kaho budzie reakcyja paśla tvaich kidańniaŭ? U nn, jakaja navat nie dastupnaja ź Biełarusi?
  • Achvotny kidacca
    09.07.2024
    vierch, davaj ja, a nie hetaja žančyna, budu i kidacca pad traktar, i pikietavać palakaŭ ź litoŭcami, i pierakryvać darohi, kali ty budzieš płacić mnie taki ž zarobak, jaki atrymoŭvajuć hetyja dziejačy na hrantach. Kuda tabie dasłać numar majoj kartki?
    Abiacaju, što kinusia tak, što pačuješ reakcyju vielmi chutka.
  • Pytańnie
    08.07.2024
    Što za takaja "amnistyja" i "vyzvaleńnie palitviaźniaŭ", što ich proźviščy nielha nazyvać?
    Voś hetaje pradstaŭniki ofisa Cichanoŭskaj nazyvajuć "humanizmam Łukašenki ", a niekatoryja ekśpierty "adlihaj"?
  • Imia
    08.07.2024
    Počobut navierno nie napisał prošienije
  •