Kamientary da artykuła

U Indyi ženicca syn samaha bahataha čałavieka krainy. Na viasielle patracili šalonyja hrošy

  • Pobojaliś by Boha
    14.07.2024
    Udivitielno kakimi nado byť moralnymi urodiŝami, čtoby potratiť 600młn na viesielje v stranie, hdie 99% živiot v absolutnoj niŝietie, umirajet na pomojkach, trupy skidyvajut v kanały, a na ulicach horodov carit žutkij srač i voniŝa.
  • samanta
    14.07.2024
    Pobojaliś by Boha, a čto nie boh sozdał biednych? ili on nie kontrolirujet situaciju? A jeśli nie kontrolirujet to kak płanirovał svoje 2ie prišiestvije? Vdruh prijdiot a ludiej niet, poubivali druh druha?
  • Christos-zanos
    14.07.2024
    Pobojaliś by Boha, tak kak im vsiem niesčastnym pomoč? Ich tam 1.5młrd živiet.Jeśli dažie milliard dołłarov na vsiech podieliť to mieńšie dołłara na ryło vyjdiet,i tołku?A tak moralno hulajut vmiestie vsiej stranoj)
  • vyšematyka
    14.07.2024
    što značyć daže? tam ža 120
  • Žach
    14.07.2024
    Kastavaje hramadstva, takoje jano
  • Ruki-tvar Šyvy
    14.07.2024
    Mumbai źbiraje siabroŭ. Zachodnija zorki i fundatary typu Hiejtsa mahli b publična admovicca ad udziełu i paraić hetym vialikim Mahołam lepiej vydatkavać hrošy na dabračynnaść, a nie na hety halimy pafas. Ale nie, hrošy nie pachnuć.
  • :(
    14.07.2024
    Dieńhi praviat mirom.
  • JANKA
    14.07.2024
    • «Bahaćcie Ambani aceńvajecca ŭ 120 miljardaŭ dalaraŭ, i na praciahu mnohich hadoŭ ich siamja nie hrebavała ekstravahantna tracić svaje hrošy, choć na samy darahi dom u śviecie — 27-paviarchovy asabniak-chmaračos, jaki ŭzvyšajecca nad Mumbai, — abo na viasielle, jakoje raniej ličyłasia samym darahim u Indyi, vydatkavaŭšy amal 100 miljonaŭ dalaraŭ (u 2018-m zamuž addavali dačku, na śviacie vystupała śpiavačka Biejonsie).»
    🤔 Nie, nu a čamu b uvieś hety «arcikuł» nie zrabić u adzin skaz? Ahidny cyrk!
  • zajka, vaš bilecik
    14.07.2024
    JANKA, dyk čaho ŭparta pchnieciesia ŭ hety "Ahidny cyrk" ?
  • JANKA
    14.07.2024
    zajka, vaš bilecik, stakholmski syndrom (?).
  • Serge
    15.07.2024
    U Mumbai žyvie bolš 20 młn, ščylnaść žycharoŭ siahaje 40 tys na kv km. Indyja adnosna biednaja kraina z proćmaj prablem.
  • dočka Maksima Dizajniera
    15.07.2024
    adkryli amieryku) pra hrošy niaviesty (dakładniej jejnaha taty) krychu napisali - dačka farmaceŭtyčnaha mahnata. a nakolki heta prybytkovy biźnies, tut taksama ž adkryvać amieryku nie treba.
    a voś pra biźnies baćki žanicha nie napisali nie. na čym zarabiŭ svaje šalonyja hrošy toj?
  • bo...., čto v pierievodie označajet "hołovastaja ryba"
    15.07.2024
    nu paniatna. v obŝich ČIERTACH
    "Siehodnia sriedi pročieho vozhłavlajemyj im konhłomierat Reliance Industries vładiejet krupniejšim v mirie nieftiepierierabatyvajuŝim i očistitielnym kompleksom v Džamnaharie, v štatie Hudžarat, stroitielstvo kotoroho Mukieš iniciirovał jeŝie v 1999 hodu pri poddieržkie otca. I siehodnia 60% svojeho dochoda kompanija połučajet ot prodaži niefti, dizielnoho topliva i nafty. I v etoj točkie biźniesa kompanija Ambani napriamuju śviazana s Rośsijej, poskolku v nastojaŝij momient zakupajet rośsijskuju niefť po vyhodnym dla siebia (nizkim na fonie vviediennych sankcij) cienam.
    ...
    Piervyje hody biźnies-diejatielnosti otca siemja žiła v niedorohoj sjemnoj dvuchkomnatnoj kvartirie v kommunalnom zdanii, a siehodnia Ambani obitajut v 27-etažnom nieboskriebie Antilia s vidom na Aravijskoje morie, kotoryj sčitajetsia odnoj iz samych dorohich častnych riezidiencij v mirie — jeho stoimosť vaŕjirujetsia mieždu $1młrd i $2 młrd. Na płoŝadi v 37 000 kv. m v niem raźmieŝajutsia balnyj zał, kinotieatr na 50 miest, baśsiejn, spa, domašnij chram, haraž na 168 mašin i dieviať skorostnych liftov. Tie žie architiekturnyje firmy, čto oformlali Antilla, javlajutsia avtorami projekta otiela Mandarin Oriental v Ńju-Jorkie, sobstvieńnikom kotoroho siemja Ambani stała v 2022 hodu, priobrietia jeho v za $98 młn. Vłožienija v elitnuju niedvižimosť i pročije dorohostojaŝije aktivy Ambani vpołnie sootvietstvujut jeho statusu «korola nieftiechimii» iz Indii. "
    kakuju-to siemiejku (pričiem nie odnu) do boli napominajet
  • babrujčanin
    15.07.2024
    Taniej za hetaha puzana navat u Indyi nivodnaja dzieŭka ni pajšła by?? Ci hetaha niejkaja " bambajska- balivudzkaja" schiema abychoda padatkaŭ karupcyi??))) Suuu.. zima i hita)))
  •