Kamientary da artykuła

Čamu rasijskich palitviaźniaŭ vyzvalili, a biełaruskich nie? Usio prosta

  • Ničoha nie mahu skazać akramia...
    02.08.2024
    Ba-ła-boł, prosta tryźnieńnie, IQ tam i da 90 nie daciahvaje.
  • Tak
    02.08.2024
    "Usio prosta, ale z adnym niuansam, piša Mikoła Buhaj."

    Pajechali z čarhovaj mocnaj analitykaj 😁
  • Frajdman
    02.08.2024
    U Mikoły Buhaja ŭsio prosta, bo kali ničoha nie robiš, ni za što adkaznaści nie biareš - jano zaŭsiody prosta: vynikaŭ nia treba pakazvać, bo ad ciabie ž nibyta ničoha nie zaležyć.
  • Kac
    02.08.2024
    Frajdman, palaki ŭžo try hady robiać, ale ŭsio nijak nie mohuć vyzvalić ni Pačobuta, ni spynić ataki na svaju miažu, ni navat abaranić svaich pamiežnikaŭ.
  • Poc
    02.08.2024
    Kac, što tvaje lachi robiać synku? sprabujuć na dvuch kresłach usiedzieć, i handal nie spyniŭšy i ad dyktatara pa hałavie nie atrymaŭšy? U ich jość usie instrumienty, kab vyrašyć prablemu złačyncy z uschodu, ale zamiest hetaha jany kidajuć svaich chłopcaŭ-pamiežnikaŭ u pastku kdbšnaj zhrai.
  • Hiervasij
    02.08.2024
    Nie moža adzin čałaviek zapłacić bolš za narod. U kancy niejkaje hrafamanstva. Prosta sydzie u inšy śviet i budzie jamu norm. A pakaleńni buduć pakutavać, a niekatorvia navat i nie budieć viedać chto vinavaty.
    U mianie niama dobrych navin, my vymirajem jak u fizičnym tak i mientalnym sensie. Narod zbolšaha choča vyžyć i dažyć da vychodnych, kab tam ci napicca ŭ haściach, ci rybałka i pryroda, ci jašče što. Voś i ŭvieś skaz. Nacyi ŭ nas nažal niama i adzinaje vyjście rabić spravu dla jaje budaŭnictva. Chto razumieje toj razumieje, chto nie dyk nie.
  • Rečaisnaść
    02.08.2024
    Daŭno treba zrazumieć, što ŭ Biełarusi tolki pytańni abasranych karoŭ zaležać ad Łukašenki. Astatniaje ŭsio vyrašaje Maskva. Šolc svajho hramadzianina mienavita praz Rasieju ź biełaruskaj turmy vyratavaŭ, admoviŭšysia ad pieramovaŭ z Łukašenkam.
    Tamu USIO zaležyć ad nas z vami: zdolejem vyjści na pieramovy z Rasiejaj pa pytańni abmienu pałonnych praz Ukrainu ci Zachad - naša pieramoha. Nie - tak i budziem čytać Mikołu Buhaja, jak ciažka žyć na śviecie.
  • Divannyje vojska
    02.08.2024
    Rečaisnaść, S kakoj stati Putinu s vami pieriehovarivaťsia? Vy choť odnu obŝiebiełorusskuju zabastovku orhanizujtie, čtob na vas obratił Putin vnimanije. Nie možietie? Vot to to i ono. Posiemu sidim rovno, ždiom...ili padišach pomriet, ili my, ili inopłanietianie podsobiat.
  • Kub
    02.08.2024
    Pytańnie, čamu nie vyzvalili Juryja Ziankoviča, jaki źjaŭlajecca hramadzianinam ZŠA?!
  • Noŭnejm
    02.08.2024
    Niemcy lohka mahli skazać "Vyzvalicie Kaleśnikavu, Šarendu-Panasiuk i jašče 5-10 čałaviek z humanitarnaha śpisa biełaruskich palitviaźniaŭ, inakš nijakaha Krasikava". I kramloŭski karlik lohka heta arhanizavaŭ by. Tak što, Mikoła, nie viarzicie pra Izrail, Chamas i inšaje
  • hy hy
    02.08.2024
    Noŭnejm , niemcy jeŝie mohli by každomu podariť po 1200 jeuro ( a Noŭnejmu 2400) i pociełovať
  • nie taki, jak jość
    02.08.2024
    Noŭnejm , tak, ale kamientataram na NN značna praściej dumać, što ŭsio norm i prosta tak niejak stałasia, nu nie atrymałasia, maŭlaŭ. Tady ž i dumać, čamu nie atrymałasia nie treba, i vinavatych zrazumieła niama, ničoha i nikoha mianiać nie čas, nu i chacia b pryznacca samim sabie, što niešta nie tak idzie - navošta. Nu lubim my svajo bałotca, takaja nacyjanalnaja rysa
  • francišak k.
    02.08.2024
    "Tamu što Chamas nie choča addavać." uvosień bolšuju častku addaŭ, a hetych nie choča.
  • Žora
    02.08.2024
    Adbielvalnik "M" - ciapier heta nie pra Milinkieviča, a pra ananima pad kodavaj nazvaj "Mikoła Buhaj".
  • Andruś
    02.08.2024
    Adnaho rasiejskaha špijona vyzvaliła Polšča.
    Zusim nie zrazumieła čamu ŭ hetym razie nie vyzvalili Pačobuta
  • Harambuš
    02.08.2024
    Dumajetie eto słučajno sovpało, čto riezko sud nad krihierom i takoj prihovor? Jestietśvienno obmien płanirovali zaranieje, no u putina bolšie nie było inostranciev dla obmiena, poetomu vot tak po-bystromu čieriez łuku nabili cienu, čto eto nie prosto sołdat kotoryj prisieł, a sołdat pod rasstrieł, i nie isklučieno, čto putin dažie nie prosił, a łuka znaja čto budiet obmien i znaja, čto u putina niet bolšie inostranciev, sozdał etoho krihiera, čto by čieho-to vytorhovať u putina (my žie pomnim, čto łuka chitryj žuk), vot možiet i na Vałaamie tak ticho i torhovaliś
  • Common sense
    02.08.2024
    Praktičieski so vsiem sohłasien,za isklučienijem "Jon moh by, kali b chacieŭ, jašče ŭ 1990-ja zachavać Biełaruś niezaležnaj i demakratyčnaj, ale vybraŭ praściejšy dla siabie šlach — pradacca Maskvie i ŭstanavić dyktaturu" .Eto jeśli by Biełaruś była by v vakuumie. No u nas v sosiediach Rośsija. Łuku by śnieśli na vyborach i vybrali by očieriednoho hazpromovskoho mieniedžiera. My užie vidieli kak narod hołosujet v 2020.
  • mucha
    02.08.2024
    Zapłacić spaŭna, usio hetaha čakajuć. Siarod vajskoŭcaŭ i KDB taksama prajšli vialikija čystki, chto za jaho nie hałasavaŭ, usich zvolnili
  • Vadia
    02.08.2024
    [Red. vydalena]
  • Krihier
    02.08.2024
    Ja dla svojej strany važnieje, čiem kakoj-to Krasikov. Vsio priedielno prosto i nie nužno mienia śmiešivať s etoj kučiej rośsijskich brodiah. Muchi, v dannom słučaje, otdielno.
  • Čieł
    02.08.2024
    Aha-aha. Tut vsio jeŝio proŝie. Polša sopli žujot. Otdała na etot obmien Rubcova ariestovannoho v Polšie, a svoj Počobut pusť jeŝie posidit. Normalno tak štaty i ES Polšu kinuli.
  • Piša Mikoła Buhaj
    02.08.2024
    Łukašenka naša ŭsie
  • Piša kiler trolaŭ, jon ža Abmieny fond
    02.08.2024
    Buhaj taki dreny, raz nie cełuje ahienta Ziapu ŭ dupu
  • Vitanki
    02.08.2024
    Chaču pieradać vitanki ŭ budučyniu, kali praz doŭhija hady turmy, adbyŭšy poŭnyja terminy, vyjduć palitviaźni-supracoŭniki NN. I pračytajuć hety artykuł Mikoły Buhaja.
  • Juxtaposition
    02.08.2024
    Ŭsich palitviaźniaŭ u Biełarusi moža vyzvalić tolki snajpier ci dron. Inšych šlachoŭ niama, akramia taho kali Anioł śmierci prybiare z hetaha śvietu sami viedajecie kaho.
  • Fiedzia
    02.08.2024
    Mieniať rośsijskich špionov na rośsijskich špionov?
  • Gorliwy Litwin
    03.08.2024
    Anhłasaksy pry abmienie źniavolenymi i zakładnikami , na žal, vycierli ab Polšču nohi

    Čamu niejkaha z ruskich špijonaŭ i kileraŭ abmianiali nie na biełaruskaha palaka Andžeja Pačobuta , a na niemca Ryka Kryhiera (abo na niejkich, chaj sabie samych miłych i demakratyčnych , ruskich apazicyjanieraŭ)?

    I dzie byŭ pry hetym taki kruty, mužny i pryncypovy Radek Sikorski? Čamu jon nie ŭžyŭ uvieś svoj aŭtarytet i zasłuhi pierad anhłasaksonskim śvietam? I čamu toje samaje nie zrabiła jahonaja žonka, nie mieniej viadomaja En Epłbaum? Jakaja pavučaje ŭsie krainy rehijona jak im žyć, mienavita z amierykanskaha hledzišča?

    Na žal, hety abmien pakazaŭ, jakoje miesca zajmaje nie tolki Polšča ale i ŭsie krainy byłoj Rečy Paspalitaj, i ich žychary, u ijerarchii kaštoŭnaściaŭ hiermanskaha Załatoha Miljarda

    I ŭ tym liku tłumačyć čamu tak ciažka i bieznadziejna idzie vajna pa Ukrainie, čamu dapamoha takaja mizernaja a palityka takaja dvuabličnaja
  • svojak
    03.08.2024
    Vy čto, nie ponimajetie, čto u dvuch diktatorov raznyje psichotipy? Odin ciničnyj, podłyj i łživyj, no vsio žie psichičieski zdorovyj čiełoviek, u kotoroho jesť druźja i jesť svojo ponimanije čuvstva dołha. Vtoroj kliničieskij psichopat, kotoromu prisuŝie vsie vyšiepieriečiślennyje kačiestva i naproč otsutstvujet empatija i razdutaja manija vieličija. Krasnaja dorožka dla byvšieho ochrańnika? Aha, ŝas. On svojeho byvšieho ochrańnika, kotoryj był vchož v siemju i niančił maleńkoho Kolu, otpravił v tiuŕmu na dlitielnyj srok. U nieho nie było i niet druziej, jemu plevať absolutno na vsiech. Niet takoho čiełovieka v mirie, radi kotoroho on vypustit iz tiuŕmy politzaklučionnych. Im rukovodit patołohičieskoje čuvstvo miesti, bolšie ničieho. Nikakich obmienov nie budiet, dažie nie nadiejtieś.
  •