Kamientary da artykuła

Jak prahałasavali biełarusy na vybarach 2020

  • Žora
    09.08.2024
    Nieistotna, jak hałasavali ludzi, bo pracedura była parušana na etapie rehistracyi kandydataŭ, ahitacyi, dostupu da miedyja i dziejnaści palityčnych partyj. Vybaraŭ nie było.
  • Śviatłana naš prezident
    09.08.2024
    Kab pasłuchali łukapasłuhača i ahienta paźniaka nikoli b nie daviedalisia što sipaty čort z treskam prasraŭ. A jon i pasiul siońnia breša, što Cichanoŭskaja nie vyihrała ŭ siniepała, pracuje na taho .nida.
  • Rečaisnaść
    10.08.2024
    Śviatłana naš prezident, nu daviedalisia, i jak, lahčej zrabiłasia? I hetuju prostuju reč Paźniak ubivaje ŭ hałovy nievierahodnych voś užo 30 hadoŭ
  • daviedka
    09.08.2024
    Ja bieź vsiakich płatform znaju, čto lično na mojom učastkie i sosiedniem Łukašienko po oficialnym protokołam, kotoryje ja vidieł svoimi hłazami, nie nabrał dažie połoviny hołosov. Pri etom diriektor sosiedniej škoły i priedsiedatiel učastkovoj iźbiratielnoj komiśsii (kuda vchodił ciełyj połkovnik), u kotoroj nie podniałaś ruka objaviť Łukašienko priezidientom, v čiśle izbrannych členov pojechała na VNS, to jesť około połoviny hołosov v takich usłovijach sčitałoś prievoschodnym pokazatielem dla viertikalŝikov. CIK pri etom zasiekrietiła vsie riezultaty hołosovanija po rajonam, a na urovnie obłastiej s potołka narisovała Łukašienko svodnyje pod ~90%. I jeśli na iźviestnych mnie učastkach on nie nabrał połoviny, to na ostalnych Łukašienko prosto obiazan był nabrať nie mienieje 146%.
    P.S. Mienia etomu v toj škole učili na urokach matiematiki łučšije učitiela strany.
  •