Kamientary da artykuła

«Ja nie Miesi — ja lepšy za jaho». Madrydski «Reał» padpisaŭ 12-hadovaha biełaruskaha futbalista

  • Łoł
    22.08.2024
    A čamu chłopiec u artykule nazvany vunderkindam ? Vunderkindy, heta dzieci, katoryja majuć vybitnyja razumovyja zdolnaści, naprykład ličyć u rozumie vialikija ličby, zapaminać masiŭ infarmacyi, stvarać muzyku. Karaciej, INTELEKTUALNYJA zdolnaści bolšyja, čym u ravieśnikaŭ. Pieršy raz čuju, kab słova vunderkind prymianiali da zdolnaści abychodzicca ź miačykam. Davajcie vykarystoŭvać značeńni słovaŭ piśmienna. Kali pa spravie, to chłopca dobra nataskali ŭ miačyk i jon akazaŭsia bolš sprytnym, čym ravieśniki. Nu, možna pavinšavać, peŭna.
  • Vadzim
    22.08.2024
    Łoł, parady pra piśmiennaść razdaje niepiśmienny chłopiec, jaki palenavaŭsia navat pahuhlić pierad paradaj i nie stavić pad sumniŭ svoj subjektyŭny dośvied.
    Chacia zvyčajna takija i razdajuć naleva i naprava svaje parady pra piśmiennaść, niezaležna ad movy vykazvanńnia.
  • e
    22.08.2024
    Vadzim, Nu dyk sam i zahuhli. Usio pravilna ŭ pieršym kamientary.
  • Miesi
    22.08.2024
    Nu nu, mały, a ŭžo trapło
  • Prochožij
    22.08.2024
    Takije samouvieriennyje, kotoryje v svojej žiźni jeŝie ničieho nie dostihli, no užie staviat siebia vyšie druhich, očień často ničieho i nie dostihajut, vspychnut na momient i tut žie pohasnut. Mieśsi užie vpisał svoje imia v istoriju mirovoho futboła. A etot pacan jeŝie ničieho nie dostih, zato u nieho stolko śpiesi, čto on užie sčitajet siebia łučšie Mieśsi. Futboł takaja štuka, čto v momient možiet vsie pierieviernuť i postaviť vot takich vyskočiek na miesto. Tiem boleje u podrostkov. Užie stolko było primierov, čto pośle pieriechodnoho pierioda, jeho śvierstniki dohoniat jeho i pieriehoniat po raźličnym po raźličnym fizičieskim paramietram. I budiet on obyčnym sriedi ostalnych. I zapomniat jeho nie za profieśsionalizm, kačiestvo i urovień ihry, a za jeho durackije słova, skazyvajemyje v junom vozrastie v adries Mieśsi.
  • Joršyk
    22.08.2024
    Prochožij, heta chvastatyja biełarusiki, chvastaŭstvo adpaviednaja rysa
  • Papraŭka
    22.08.2024
    Joršyk, biełarusy čaściej jakraz ścipłyja. Chvastavańnie dy pycha - rysy ruskamirnych
  • Mały, cišej troški, pazbaŭ abaroty
    22.08.2024
    Ja užo ŭ jaho ŭzroście 180 byŭ, a jon vidać tak i zastaniecca małym tamu što arhanizm ŭsiu enierhiju na treniroŭki vyddaje, tak nie pavinna być
  •