Kamientary da artykuła

«U Minsku za miesiac $1000 zarablaŭ na zdymkach». Intervju z Andrejem Tkačovym — pra žyćcio ŭ Kijevie, biełaruskich miedykaŭ, hanarary madeli i saramlivaść

  • Chopić
    22.08.2024
    Znoŭ hetaja stryžakoŭščyna ź nieprazrastaj dziejnaściu. Ni kapiejčyny na takija materyjały pijaru psieŭdastrukturaŭ!
  • Ŭ
    22.08.2024
    Dziakuj vialiki!
    Hanarymsia taboj!
  • Imia
    22.08.2024
    Ukrainskuju byccam vyvučyŭ, rodnuju tak i nie adužyŭ. Nu i našto jon tut?
  • niamodna i niamožna prabačcie
    23.08.2024
    Imia, ty nie razumieješ. Heta mova ahriessora Abo soahresora navošta jaje vučyć, lepiej harnuju ukrainskuju sapraŭdy kazackuju movu jakuju pavinny viedać usie zmahary kštałtu Michałka.
  • Aleś
    22.08.2024
    Vot jeŝie odin variant diejstvij na vybory 2025. Naprimier, v Biełarusi około 20% iz śpiska iźbiratielej nikohda nie učastvujet v vyborach. Jeŝie około 35% smotriat niezavisimyje ŚMI i uvierienno nie poddierživajut vojnu. Itoho v słučaje bojkota na vybory nie pridiet na vybory około 55% iźbiratielej. Počiemu by nie podkupať členov iźbiratielnych komiśsij, čto by oni rabotali v ramkach zakona i zafiksirovali niejavku. Vied́ v 2020 hodu około 100 iźbiratielnych komiśsij podsčitali hołosa čiestno i im za eto ničieho nie było.
    Tak žie naprimier podavať zajavki na mitinh na tom žie sobačnikie. Jeśli akcija lehalna, to ludi na nieje pridut. Vied́ naprimier formalnyj povod dla vozbuždienija uhołovnych dieł protiv protiestujuŝich eto vychod na projezžuju časť i pieriekrytija dvižienija. Dumaju i intierniet nie budut obrubať, błahodaria strimam nas uvidiat milliony. Čto kasajetsia zabastovki to ja priedłahaju Italjanskij strajk, rabotu po praviłam. Samim sobludať vsie praviła, a tak žie pisať v inśpiekciju po trudu, čto narušajutsia praviła raboty priedprijatija, čto by zastaviť rabotať po praviłam vsiech.
    Naprimier, protiv łukašienko vvodili ekonomičieskije sankcii za narušienija mieždunarodnoho prava, a protiv Vieniesueły za narušienija prav čiełovieka. Na Putina vydali ordier na ariest, a na łukašienko niet, chotia priestuplenije odno i tožie. Vsie eto navodit na mysl, čto on ahient CRU, kotoryj zanimajetsia sabotažiem intiehracii Rośsii i Biełarusi.
  • Fanat Srakova
    22.08.2024
    Aleś, koho ty sobirałsia podkupať? Davno v Biełarusi był?
  • Niezrazumieła
    22.08.2024
    Tak i nie poniał čto eto za Tarzan takoj. No radujet čto choť našieł siebie Korolovu.
  • Alena
    22.08.2024
    "poŭnamaštabka" - jakoje žudasnaje słova, a "ciapierašniaja dama" - heta što za źvier taki?
  • Etot
    22.08.2024
    A čto takoje "macoŭnia"?
  • Nieabyjakavy
    22.08.2024
    Pračytaŭ cikavaje intervju z krutym čałaviekam. Zyču Andreju pośpiechaŭ i mocy va ŭsich spravach

    Py.sy.: Lepiej bolš nie ŭzahvajcie sp. Haračuju, nie psujcie sabie imidž, Andrej)
  • Noŭnejm
    23.08.2024
    Adkul stolki chejtu da čałavieka, jaki niešta robić dla druhich, a nie tolki žyvie dla siabie? Zyču pośpiechaŭ, Andrej!
    Naprykancy intervju, darečy, vielmi pravilnyja vysnovy zrobleny.
    PS. Andrej, z usioj pavahaj, ale rodnuju movu paśla ŭkrainskaj budzie ŭžo hrech nie vyvučyć. Bo mova - heta nie tolki sriedstvo kommunikacii"...
  • Lena
    23.08.2024
    Paśla prośby ŭ Inście zadanacić na zimoŭku ŭ Ispanii zdarovamu łbu, jakomu nie chapaje soniejka ŭ Vilni i Varšavie (ja tak razumieju, prośba aryjentavana była na takich samych emihrantaŭ i emihrantak, jakija ž niejak hrošy zarablajuć) - nie mahu ŭsprymać hetaha dziejača ŭsurjoz, prabačcie...
    Ale pryjemna było pračytać, što chacia b znajšoŭ sposab zabiaśpiečvać sabie. Moža, i sam zachoča danacić tym, čyje prablemy paśla pabiehu ź dziećmi lasami, skalečanym u turmie zdaroŭjem i tp ŭ razy surjoźniej, čym "nie chapaje sonca"...
  • Śvieckaja ilvica
    23.08.2024
    Lena, vidać, Laŭčuk pahladzieła na heta ŭsio, prykinuła košt svaich zuboŭ i vyrašyła pasłać hetaha žyhała na chutar matylkoŭ łavić. Tak i badziajecca dahetul.
  • dočka Maksima Dizajniera
    25.08.2024
    u Minsku?

    u minsku ŭsio pa-śvinsku

    voobŝie-to
  • Kamu patrebny hety dryšč-biełarusafob?
    26.08.2024
    Niejkaje ščupleńkaje vałasataje hałavastaje stvareńnie - a-la pop. Asabliva dastaviŭ zdymak z padniatymi ŭhoru rukami- pakazaŭ bicuchi, jakich niama😆. Heta mierkavańnie jak žančyny.
    A mierkavańnie jak patryjota - čałaviek, jaki za žyćcio ŭ Biełarusi ni słova pa-biełarusku nie viedaje, a socsietki viadzie na rasiejskaj ci navat ukrainskaj - nie zasłuhoŭvaje taho, kab pra jaho pisali miedyja.
    Naohuł, chutčej za ŭsio jon ruski (proźvišča),
  •