Kamientary da artykuła

Tramp na debatach z Charys zajaviŭ, što mihranty jaduć katoŭ i sabak amierykancaŭ. Adkul uziaŭsia hety miem?

  • Łoł
    11.09.2024
    Levyja nastolki zaciata abviarhajuć historyju s kačkami -- jak niekali łaptop Bajdena-małoha, jak śležku FBR za kampanijaj Trampa, jak tualetny servier Chiłary, jak zamovu joj ža falšyvaha daśje na Trampa, dy j šmat inšych rečaŭ -- što ja nie ździŭlusia, kali praź niekatory čas historyja vyjavicca praŭdaj :)
  • Acab
    11.09.2024
    Navat SO2 nia emitujuć, čaho tam, Hreta štonočy raspranajecca asabista ŭznaharadzić takuju eka, bia, etyk, dei...
    ...


    -Jak daŭno mihranty, padmurak, chto zbudavali ZŠA, pieratvarylisia na prablemu?
    -Jak pačali dersacyjal płacić. Der sacyjal pieratvaraje ŭsich i kožnaha atrymalnika na prablemu. Da taho ž ŭ instytucyjnych ašukanska-złodziejskich durybarach, jakija za dva stahodzmdzi psujucca ŭva ŭsio horšy ehalitaryzm (inuluzyju), karystajucca čałaviekahałovami mihrantaŭ, kab nakrucić sabie pointy.
    ...

    -Čaho spadar Tramp Rudy viščyć, jak jeści katy i sabaki absalutna niezłačynna?
    -Tak jak i daśledavać kasmetyki i leki. Złačynna adno jeści ci daśledavać ČUŽYJA katy i sabaki. Ale panaprymali supraćpraŭnych zahonaŭ, jakija abmiažoŭvajuć prava čałavieka na daśledavańnie i prystasavańnie asiarodździa, naprykład, ŭ vyhladzie katoŭ. Što da spadara Trampa Rudoha, dyk jon ašukaniec i sacyjalist. Jak i ŭsie palityki, jak jahonyja apanenty z trackiskaje partyi zša. Nia varta ich słuchać (ŭ sensie vieryć), a horaj taho pa vybarach švendacca.
  • Imia
    11.09.2024
    [Red. vydalena]
  • Acab
    11.09.2024
    Spadaru Imia, dziakuj za vašuju padtrymku. Zvyčajna vy mianie krytykujecie. Niečakana i pryjemna čuć ad vas hołas zdarovaha hłuzdu
  • Botam
    11.09.2024
    Skolki pucinskich botaŭ topiać za lubimca Pucina Trampa. Pakazčyk.
  • Hareźlivy Rohat Prakuroršy
    11.09.2024
    Leninhradzki Karuźlik moj apantany prychilnik.
    Razam ź im my pieramožam Rudoha!
  • Botam
    11.09.2024
    Rasijski bot detected , jon ža acab
  • Botam
    11.09.2024
    Hareźlivy Rohat Prakuroršy, i jašče i Łoł ty, bot rasijski, navaliŭ svajho łajna ź mietadyčki ty.
  • Real American
    11.09.2024
    Darujcie za kiepskaje paraŭnańnie, ale ž sabaki z katami - heta byli tolki kvietački. Pajšli z žonkaj učora na špacyr, a na chodnikach lažyć kiepka MAHA. Nie mnie vam tłumačyć, što zrabili z haspadarom kiepki imihranty z Haici!
  • o
    12.09.2024
    Ja dažie vspomnił pieriedaču «Prava čiełovieka vzhlad v mir».
  • 2+2=4
    12.09.2024
    Spadarstva, davajcie ćviaroza padličym, chto smokča bolš sacyjalnych resursaŭ, haicianie, što pa dzikunstvu vierahodna zabili kata i niekalki kačak ci chłus i ašukaniec, jaki 6 razoŭ abjaŭlaŭ bankrutstva i kinuŭ paspalitych amierykancaŭ niepasredna i praz padatkovuju sistemu na miljony dalaraŭ. I spyniacca ŭ machlarskaj spravie nie źbirajecca.
    Bankruty na moj pohlad navohuł nie pavinny mieć pravoŭ abiracca na dziaržpasady. I niejkija jołupy jašče pišuć, što Tramp na debatach "bolš pierakanaŭ aŭdytoryju što maje dośvied u ekanomicy". Čaho?! Niachaj spačatku hrošy addaść kretytoram, potym pahavorym.
    Tramp - vybar ludziej z zusim nievialičkim IQ.
  •