Kamientary da artykuła

Łukašenka — pra Zachad: Im vieryć nielha

  • Die Hołl
    12.09.2024
    Ispanskij styd. I eto skazała staraja sipataja obieźjana, kotoraja łžiet kak dyšit...
  • Jaś
    12.09.2024
    Po jeho łohikie, vieriť možno tolko diktatoram, kotoryje u vłasti i tiepieŕ i 30 let nazad byli.
  • na Biełaruskaj movie hety šypito - cyrk nie mahčymy
    12.09.2024
    za heta adkazny całkam rasiejskamoŭnyja , na Biełaruskaj movie hety šypito - cyrk nie mahčymy
  • 12.09.2024
    Post

    Pieriejti
    Vchod
    picabu666
    «Riurikoviči my»: Aleksandr Łukašienko vpiervyje rasskazał ob istorii svojej siemji⁠⁠
    3 hoda nazad
    15K
    Diejstvujuŝij priezidient Riespubliki Biełaruś Aleksandr Łukašienko vpiervyje publično obnarodovał informaciju o svojom proischoždienii.

    «Pośle raspada Sovietskoho Sojuza stało očień modno najti u siebia diedušku-dvorianina ili babušku-baroniessu. Ničieho płochoho v hienieałohičieskich izyskanijach niet, no začiem kičiťsia etim? Ja nikohda nie rasskazyvał, no moj otiec javlajetsia priamym potomkom Riurika. Nie budu vdavaťsia v podrobnosti i pieriečiślať vsiech svoich rodovitych priedkov, no otmieču, čto byli i vielikije kniaźja, i hienierały, i ministry. Mojo schodstvo s Riurikom, kstati, otmiečali i ludi, kotoryje nie v kursie našieho rodstva. Kak-to ja prijezžał v moskovskij Istoričieskij muziej i tam hłavnyj chranitiel, očień iźviestnyj istorik, zajavił mnie, čto vniešnie ja očień pochož na sozdatiela drievnierusskoho hosudarstva. Mnie inohda kažietsia, čto vo mnohom moi uśpiechi v politikie obusłovleny hienami i błahorodnym proischoždienijem. I kohda moj syn sprosił, otkuda bieriot načało rod Łukašienko, ja s połnym pravom otvietił jemu – «Riurikoviči my»», - zajavił biełorusskij lidier.
    Nu vierim kak Bohu )))
  • jeho vylečit tolko chajmars
    12.09.2024
    da, imienno tak
  • tekla
    12.09.2024
    A tabie ?.... :))))
  • Alena
    13.09.2024
    Palityka Zachadu, u pryvatnaści ZŠA, moža źmianiacca sa źmienaj administracyi, ale heta nie aznačaje, što Zachadu nie varta vieryć. Zachad maje svaje pryncypy i kaštoŭnaści, jakija nie źmianiajucca sa źmienaj kiraŭnictva. Administracyja, jakaja raptam parušyć demakratyčnyja kaštoŭnaści i pryncypy, nie zmoža praciahvać svaju dziejnaść biez adkaznaści.
  •