Śviet33

Jašče adna suśvietna viadomaja śpiavačka zaklikała hałasavać za Kamału Charys

Bili Ajliš zaklikała svaich prychilnikaŭ hałasavać za Kamału Charys na vybarach prezidenta ZŠA, bo jana zmahajecca za abaronu płaniety i demakratyi.

Fota: Chris Pizzello / AP

Amierykanskaja śpiavačka Bili Ajliš i jaje brat i aŭtar piesień Finieas O'Koneł zaklikali svaich słuchačoŭ padtrymać Kamału Charys na budučych vybarach prezidenta ZŠA. Videazvarot z adpaviednym zaklikam vykanaŭca raźmiaściła na svajoj staroncy ŭ Instagram.

Bili Ajliš zajaviła, što jana i jaje brat buduć hałasavać za Kamału Charys i Toma Uołsa, bo jany zmahajucca za abaronu repraduktyŭnaj svabody, «našaj płaniety i našaj demakratyi»

«My nie možam dazvolić ekstremistam kiravać našymi žyćciami, našymi svabodami i našaj budučyniaj. Adziny sposab spynić ich — prahałasavać i vybrać Kamału Charys», — havorycca ŭ roliku.

Na Bili Ajliš u instahramie padpisanyja 119 młn čałaviek.

Raniej hałasavać za Charys zaklikała Tejłar Śvift.

Kamientary3

  • Vikipiedyja
    18.09.2024
    Billi Ajliš vyrosła viehietariankoj i riehularno vystupajet v socialnych sietiach za prava životnych i viehanstvo, a takžie, sriedi pročieho, kritikujet mołočnuju promyšlennosť, šierstianuju i norkovuju miechovuju promyšlennosť. V 2019 hodu ona połučiła nahradu PETA «Łučšij hołos dla životnych» za svoju onłajn-aktivnosť. Ajliš śviazyvajet siebia s dvižienijem za prava na aborty v SŠA. Ona była nie sohłasna s vviedienijem zakona protiv abortov štatom Tiechas v 2021 hodu.
    Vo vriemia intiervju v diekabrie 2021 hoda Billi Ajliš zajaviła o tom, čto pornohrafija «razrušiła [jejo] mozh». Ona takžie dobaviła, čto načała smotrieť jejo v vozrastie 11 let i vpośledstvii požaleła ob etom.
    Vozrast Billi Ajliš 22 hoda. Rodiłaś 18 diekabria 2001 h.
  • miascovy2
    18.09.2024
    Vikipiedyja, dehradacyja vidavočna, kali čałaviek vystupaje za prava zabivać inšaha čałavieka, dziela asabistaha kamfortu (čytaj najpaskudniejšaj formy hiedanizmu), ale suprać zabojtva žyvioł, jakich zabivajuć dziela vyžyvańnia.

    Ja nie bačyŭ ni vodnaha padobnaha dehradanta, chto b zaklikaŭ hałasavać za Trampa (dy j uvohule za kansiervatyŭny dviž), abo prynamsi vykazvaŭsia chacia b u padtrymku respublikancaŭ.
  • Botam
    18.09.2024
    miascovy2, Raskazvać kazki pra toje, što aborty treba zabaranić? Moža jašče i ŭ Biełarusi? Pasprabujcie, pahladzim na vaš rejtinh kala nula paśla hetaha. Kali vy nie bot, tyja i za zabaronu abortaŭ i za źniaćcio sankcyj i za dyktataraŭ.

Palitviazień pravioŭ paŭtara hoda ŭ SIZA — voś jak jon vyhladaŭ paśla hetaha10

Palitviazień pravioŭ paŭtara hoda ŭ SIZA — voś jak jon vyhladaŭ paśla hetaha

Usie naviny →
Usie naviny

Karpienka: Mahčyma, budzie pryniaty zakon ab zamiežnych ahientach9

Čały tłumačyć, čamu ŭ Biełarusi rastuć dachody i ludzi pabiehli pa kredyty3

DMK: Hruzapatok praź Biełaruś źniziŭsia jašče na 30%2

U Rasii vajskovyja vučyliščy nie mohuć nabrać kursy. Niama achvotnych7

«$120 — i ja pakinu ciabie ŭ spakoi». Machlar zabłakavaŭ ajfon biełaruski i zapatrabavaŭ vykup

Muž uładalnicy kampanii Wildberries zrabiŭ uzbrojenuju sprobu zachopu ofisa, jość paranienyja

Ci mohuć biełarusy, jakim Šviecyja admoviła ŭ prytułku, raźličvać na pierahlad rašeńnia? I što budzie z novymi zajavami?

Kavun kaštavaŭ haradziencu 1578 rubloŭ2

Minskamu błohieru, jaki rabiŭ ahlady na kramy, dali dva hady chimii2

bolš čytanych navin
bolš łajkanych navin

Palitviazień pravioŭ paŭtara hoda ŭ SIZA — voś jak jon vyhladaŭ paśla hetaha10

Palitviazień pravioŭ paŭtara hoda ŭ SIZA — voś jak jon vyhladaŭ paśla hetaha

Hałoŭnaje
Usie naviny →