Kamientary da artykuła

Były dypłamat Macukievič: Režym šle sihnały ab svajoj hatoŭnaści niešta abmiarkoŭvać

  • Vadzim
    24.09.2024
    Łuka nie taki ŭžo i błahi, pamierłyja ŭ turmach nie takija ŭžo i miortvyja, straciŭšyja zdaroŭje ŭ turmach nie takija ŭžo i chvoryja, sadziać kožny dzień nie tak užo našmat i bolš čym vypuskajuć, suisnavać možna. Heta ŭsio jaŭropa i zmahary adkaznyja što biełarusy adrezanyja.
  • Soniejka
    24.09.2024
    Što za ******! >:(
  • Hańba
    24.09.2024
    Čarhovaja kansierva łopnuła. "My patracili ŭpustuju" - ja nie patraciŭ, a voś što rabiŭ były režymny dypłamat - pytańnie. Zatoje nie pytańnie, što i dla kaho jon robić zaraz.
  • Pacukievič
    24.09.2024
    Macukievič stvaraje ŭražańnie absalutna ślizkaha typa. Taki piersanaž - idealny kandydat, kab być dvajnym ci trajnym ahientam. A jašče mianie zaŭsiody dziviać patrabavańni i pretenzii da apazicyi, što jany nie vyzvalili palitviaźniaŭ. Ale ž nie apazicyjaniery ŭziali zakładnikaŭ, a režym łukašenki. To i vypuskać pavinien łukašenka, a nie apazicyja. Voś i hety "ekśpiert" tudy ž: "demakratyčnym siłam varta nakiravać usiu enierhiju na vyzvaleńnie palitviaźniaŭ i spynieńnie represij". Heta pustyja słovy. Enierhiju treba nakiroŭvać tudy, dzie budzie vynik, - na ŭsiebakovuju padtrymku biełarusaŭ u zamiežžy i na evakuacyju achviaraŭ režyma. I tolki na heta.
  • Mer Śvisłačy
    24.09.2024
    U pamiarkoŭnych łukašystaŭ łohika takaja: tak, pierasadžali dziasiatki tysiač, ale ž nie ŭstupili ŭ vajnu i farmalna zachavali dziaržavu.
  • Voś jano što
    24.09.2024
    Macukievič miarkuje, što «my zhubili čatyry hady ŭpustuju». A hady svajoj pracy na łukašyscki režym jon nie ličyć zhublenymi?
  • Postorońnij nabludatiel
    24.09.2024
    Razbuditie mienia v 2030-m, kohda budiet tranzit
  • XX
    24.09.2024
    Režym nie źmienicca ni ŭ 2025, ni ŭ 2030, ni ŭ 2035. Navat kali Łukašienki nie stanie, sutnaść nie źmienicca. Pakul jeść Rasieja ŭ tym vyhladzie jaki majem sieńnia, i jaki zachavajecca niekatory čas i navat paśla Pucina, na Biełarusi ničoha istotna nie pamianiajecca.
    Łukašienku patrebna nie lehietymacyja, jamu patrebna trymać na štučnaj vientylacyi pamierłuju ekanomiku, a dla hetaha vielmi b dobra pasavali admiena ekanamičnaha cisku z boku Zachada. Ale naŭzamien Łukašienka moža prapanavać vielmi niašmat - abiacanku naŭprost nie ŭvodzić vojski va Ŭkrainu, nu i praz 5-7 hadoŭ vyzvalić ludziej (pry umovie što SPAČATKU admiena ekanaminych sankcyj)
  •