Kamientary da artykuła

Ryžankoŭ raskazaŭ, što ŭ Biełaruś ź Jeŭropy biahuć dziasiatki tysiač ukraincaŭ

  • Sihizmund
    29.09.2024
    Biełarusy užie na siebie oŝutili kak raspuchła ot biežienciev strana.My łopniem,no primiem vsiech! Jedinstviennaja problema eto ostraja niechvatka na vsiech prodovolstvija.OON ,MVF i staršij brat prosto obiazany v takoj situacii dať nam bolšije kriedity!!! Inačie nikak!
  • Absolutnyj idiot
    29.09.2024
    ty, Ryžienkov....Mieli Jemiela, tvoja niediela. Biežit vieś mir v "Łukašeniju", a nie tolko Ukraina
  • Mať i rodina dorožie niebiesnoho carstva
    29.09.2024
    Nie ukrainciev, a niepalciev. Niepalciev iz Niepała samolotami dostavlajut v Biełaruś i, t. k. hranica s Polšiej zakryta, trudoustraivajut v niepalciev v Biełarusi, na zavodie Santa-Briemor ili pticiefabrikach.
  • Šlachcič Zavalnia
    29.09.2024
    Zakataj vatu
  • Hatte
    29.09.2024
    Nie u Biełaruś, a praź Biełaruś mnohija ukraincy imknucca naviedać svaju chatu dy rodnych na akupavanaj častcy Ukrainy. Kali atrymajecca to kaho i vyvieźci ad žachaŭ vajny. Niejkija spravy zrabić pa žyllu kali što zachavałasia. Dy viarnucca nazad. *** Tamu nichto siudy nie jedzie kab žyć pad łukašyzmam. Ludzi praź biadu jeduć kab kaho vyciahnuć z kipciuroŭ Maskovii, pahladzieć na toje što astałsia ad rodnaj chaty na papiališčy vajny. I nichto nie daruje łukašenku zroblenyja im złačynstvy suprać Ukrainy i ŭkrainskaha narodu. Adzin Boh viedaje praź jakija žachi prachodziać hetyja ludzi spačatku na daprosach ŭ łukašenaŭskich karnikaŭ z pravierkami telefonaŭ i hd, potym na daprosach u maskavitaŭ. Dalej pad stracham straty žyćcia, być zakatavanym i zabitym trapić na akupavanuju častku Ukrainy i viarnucca ź piekła. Prajści nanoŭ praz usie kab vyjechać nazad.
  • Grade
    29.09.2024
    Pierakładaju słovy Ryžankova na zrazumiełuju movu: Što miesiac 12-15 tysiač ukraincaŭ (aficyjnyja dadzienyja pamiežnaj słužby) prachodziać praz dopyty ŭ łukašenaŭskim kdb pry sprobie pierasiekci miažu i naviedać ci daznacca pra los svaich rodnych na akupavanaj časty Ukrainy. Što miesiac u 12-15 tys ukraincaŭ łukašysty trasuć telefony, praviarajuć na miažy ich rečy, prymušajuć razhalacca, pravodziać abšuki. Potym hetych ukraincaŭ katujuć i pytajuć rasiejskija słužby i vajskoŭcy. I ŭsio tolki za toje što va Ukrainu pryjšło hora. Biada pryjšła z-za vajny raspačataj rasiejskim ahresaram z dapamohaj jahonaha prychvaśnia samaabvieščanaha i nie lehitymnaha łukašenku.
  • End
    29.09.2024
    Vozmožno on nie vriet.
    No pieriesiečienije odnoj hranicy v odnu storonu jeŝie nie o čiem nie hovorit.
    Vozmožno, ludi domoj jedut.
    V donieckuju, łuhanskuju, zaporožskuju obłasť.
    Kromie kak čieriez rośsiju tuda iz jevropy nie popasť.
  • Vaŭkałak
    29.09.2024
    Mołodiec, Ryžienkov! Jeśli pozoriťsia, to pozoriťsia do konca! Spasibo Łukašienko, čto postavił etoho kłouna ministrom inostrannych dieł. Tiepieŕ vsie budut znať, s kiem imiejut dieło.
  • Satan
    29.09.2024
    Dyk čaho ty vychvalaješsia? Dobra ž. Biehłych biełarusaŭ zamieniać. Siadzi moŭčki i paciraj dałoni.
    Aaaa... na samoj ža spravie ŭ takoj kolkaści nichto nie biažyć. Płak. Płak. Nalej i vypiej, Ryžankoŭ
  •