Kamientary da artykuła

Žurnalisty atrymali dakumienty, datyčnyja śmierci Navalnaha. Jany ŭkazvajuć na toje, što jaho mahli atrucić

  • Byŭšaja babarykanka
    29.09.2024
    Zdoch i zdoch. Ad čaho, jakaja roźnica - adnym impercam mienš:

    "Čtoby iźmieniť v łučšuju storonu mnienije o krovavom riežimie Łukašienko, nado prosto projechaťsia po Bełoruśsii. Nikohda oni s nami nie objediniatsia. Im eto na fih nie nado.

    Nu i biełorusskij jazyk - eto čto-to vołšiebnoje: restaran. Kak budto piśmiennosť pridumali chačiki, objedinivšijesia s padonkami. A jeŝie jesť ofihiennaja bukva - k bukvie "u" pridiełali vierchniuju zakriučku ot bukvy "j"»
  • .
    29.09.2024
    Heta bajany (daŭno viadomyja rečy). Nie dumaju, što tut jość niechta ź vialikim davieram da rasiejskich libierałaŭ ź impierskimi kompleksami.

    Ale ludziej nielha zabivać, u tym liku za kratami. Nielha chłusić pra pryčyny ich śmierci.

    Było adrazu zrazumieła, što takija naviny adsočvajucca kantoraj u śpiecyjalnych pošukavych sistemach, što kantorskija pačnuć adbielvać siabie. Zabałbatać, pieravieści strełki.
    Nu voś vinšujem, spalilisia.
  • Byŭšaja babarykanka
    29.09.2024
    Albo jašče perł:

    - V vojnie protiv Ukrainy učastvujet Biełaruś. U biełorusov tožie impierskoje soznanije? Niet, u nich tožie diktator u vłasti.

    Jak vam, biełarusy? Vas pryraŭniali da rašystaŭ. Jany chočuć vyjechać na našym harbu. Dazvolim?
  • Byŭšaja babarykanka
    29.09.2024
    - Ja hłuboko i absolutno ubieždien, čto Ukraina i Biełoruśsija javlajutsia hłavnymi hieopolitičieskimi i kakimi uhodno sojuźnikami Rośsii. I naša vniešniaja politika dołžna byť maksimalno napravlena na intiehraciju s Ukrainoj i Biełoruśsijej… Faktičieski my odin i tot žie narod. My dołžny usilivať etu intiehraciju, - zajavił politik.

    A vy, biełarusy, "ubieždieny"?
  • Čiełoviek
    29.09.2024
    Byŭšaja babarykanka , my diejstvitielno praktičieski odin narod.
  • adzin na rot
    29.09.2024
    Čiełoviek , nievuk, idzi choć pačytaj daśledvańni hienomnych hapłahrup, kab nie nieści takuju *****
  • Byŭšaja babarykanka
    29.09.2024
    14 oktiabria 2019 hoda na Forumie Borisa Niemcova v Varšavie Navalnyj v očieriednoj raz porassuždał o vzaimootnošienijach Rośsii i Biełarusi, intiehracii i ekonomičieskom vzaimodiejstvii dvuch stran.

    - Schiema objedinienija Rośsii i Biełarusi - eto, biezusłovno, žiełajemyj variant dla rośsijskoj vłasti. Oni miečtajut o variantie, pri kotorom tranzit osuŝiestvitsia takim obrazom: Biełaruś staniet časťju fiedierativnoho ili konfiedierativnoho hosudarstva, a Putin takim obrazom kak by zanovo, na piervyj srok zajdiet v novoje hosudarstvo, - sčitał oppozicionier.

    Hłavnym priepiatstvijem dla objedinienija Biełarusi i Rośsii on nazvał Łukašienko, tak kak on «tožie nie łykom šityj i poopytniej [Putina] budiet vo vsiech takich intrihach i vieŝach».

    - Ja znaju, čto samo słovo intiehracija puhajet, no, v principie, nam nie nužno ničieho vydumyvať v płanie vzaimootnošienij Rośsii i Biełarusi. Priekrasnyje otnošienija, mieždunarodnaja torhovla, vsie dovolny i sčastlivy, prosto nie nužno diełať ničieho, i vsie budiet chorošo, - zajavił tohda Navalnyj.

    Nu i adrazu "vybary"2020 jak nikoli letam! I z dapuščanymi da zboru podpisaŭ prarasiejskimi kandydatami.
  • Imia
    29.09.2024
    Byŭšaja babarykanka , dziakuj, što nahadvajecie. Heta patrebna našym nievierojatnym załatym rybkam.
  • Končanyja
    29.09.2024
    I biez dakumientaŭ było zrazumieła, što heta zabojstva.
  • Pcič
    29.09.2024
    NN, našto tut u nas pra henaha?!
  • Butierbrod
    29.09.2024
    Absolutno vsie ravno čto s nim było i stało. NIE INTNRIESUJET ruskij impierskij kłoun.
  • Krym nie butierbrod
    29.09.2024
    Čto za bardak? Pri každoj popytkie obnoviť stranizu na vieś ekran vyłazit morda etoho ruskomirovca navalnoho. U vas druhije novosti byvajut v topie kromie ruśniavych dram?
  •