Kamientary da artykuła

Na śviatkavańni «Dažynak» u Kapylskim rajonie viaskoviec napaŭ z «ružačkaj» na staršyniu kałhasa

  • Acab
    10.10.2024
    Spadar Łukašenka Baćka na śvitanku karjery na pasadzie staršyni taksama biŭsia z traktarystam. Ci nie Niabiosny Dzeŭs nispasyłaje nam aznakavańnie butelečnaj ružačkaj Novaha Bulbaimperatara?!
    ZŠybujcie da bukmekeraŭ: zara Astyjah padašle Harpata-Kałabu źvieści praročanaha novym ŭładarom staršyniu, ale toj vybiarecca, jak Kir.
  • Pifija Sybiłaŭna
    10.10.2024
    Ŭ Pierajemnika budzie šnar na pravym kapycie
  • Eŭrypid
    10.10.2024
    Vo śviatkujuć šyraka! Mo vyśliznuć z Hadesavych sutareńniaŭ i napisać pavodle pračytanaje milicejskaje spravazdačy druhuju častku da Bakchanak, ŭžo z nazvaj Buchancy?
  • Kvitniej Kałhasny Ład
    10.10.2024
    Ŭlis na scenie ŭznaharadžaje hanarovaj hramataj lepšych rabyniak ź liku dajarak i pastušak. Dziaŭčyny na vysačernych katurnach padymajucca na scenu za ŭznaharodaj. Zzadu za naminantkami całuje rallu kupka futfetyšystaŭ.
    Niepadalok sceny rezka pryčalvaje trejera, adkul vyskokvaje vajskavy kamisar Palamed z kalehami i choča zahreści Ŭlisa baranić śviatuju achejskuju ziamlu ŭ Małoj Azyi.
    Ŭlis ŭdaje varjata: pačynaje pramovu pra pieravykanańnie poŭścienarychtovak i ajci lift.
    Palamed nie zdajecca adbivaje horła pifasa i kidajecca na Ŭlisavaha niemaŭla, staršynia saŭhasa Itaka vymušany pryznać sfalsifikavanaść statystyki spravazdačy pra nadojepakos, abuvaje kierzačy i adpłyvaje na specyjalnuju vajskavuju aperacyju abarony Achei ŭ Małoj Azyi
  •