Kamientary da artykuła

Zialenski prezientavaŭ «płan pieramohi»

  • Ja fihieju.
    16.10.2024
    Kakoj płan jeśli Ukraina na trieťjem hodu vojny vsie jeŝio nie pierievieła ekonomiku na vojennyje rielsy? Niemcy za hod privieźli i sobrali v Ukrainie vojennyj zavod. A etot kłoun tolko rakiety, snariady klančit k Zapada, a vnutri Ukrainy ničieho orhanizovať nie sposobien.
  • Idiotam
    16.10.2024
    Ja fihieju., a ty nie «forumy» kriemlevskije čitaj, a dannyje vojennych, čto i v kakom objemie proizvoditsia siejčas v Ukrainie. I kak kratno eto proizvodstvo vyrosło, skolko novoho proizvoditsia.
  • Informacija k razmyšleniju.
    16.10.2024
    Idiotam, Ja amierikanciev čitaju i słušaju. Oni v šokie ot Zielenskoho i diletantizma elity Ukrainy.
  • miascovy2
    16.10.2024
    Na žal faktar dehradacyi palityčnych elit zachodniaj jeŭropy nie ŭličana ŭ hetym płanie pieramohi
  • zapiski sumašiedšieho
    16.10.2024
    miascovy2, vierno, prosto zapadnyje elity živut 4-5 letnim, elektoralnym cikłom, v kotorom niet miesta riešieniju problem na dołhuju, eto raz.
    S učiotom mudroj, mihracionnoj politiki zapadnych elit, vo mnohich stranach Zapada, elektorat, na 60-70% isłamistskij, a s učiotom 4-5 let elektoralnoho cikła, poniatno pod koho diełajutsia zajavlenija i prinimajutsia riešienija v etich stranach, kstati, kasajetsia vsieho Kavkaza Rośsii i Povołžja Rośsii, tam takije žie problemy, eto dva.
    Ischodia iz vyšie skazannoho, vojna v Ukrainie viediotsia v intieriesach radikalnych isłamistov, vied́ putin uničtožajet nieviernych, kak s odnoj storony, tak i s druhoj, eto tri.
    I dažie jadiernaja jełda, kak v Rośsii, tak i v Drozdach łukašienko, nie ubieriežiot ot poražienija, ot radikalnoho isłama, kak Zapad, tak i Rośsiju, i kommunističiesko-konfuncianskij Kitaj s induistskoj Indijej nie spasut ot takoho finała, eto - FINIŠ !
  • Płan Zieli
    16.10.2024
    Dźvie biełyja darožki.
  • Ambicyja chałturščyka
    16.10.2024
    "Ukraina pradstaviła płan pieramohi...Złučanym Štatam Amieryki, Vialikabrytanii, Hiermanii, Italii i Francyi". I nijakaj vam tam Treciaj Rečy Paspalitaj...
  • babrujčanin
    16.10.2024
    Jaščie 2.5 hod tamu dźla siabie vyznačił kamientavał pieramoha Ukrainy zaležyć ad čyńnikaŭ
    1 Mužnaść zsU narota Ukraina častki narota.Pažadana adekvatnyja pavodziny ofisa Kijeva
    2 NAŽAL Ad dapamohi Štataŭ Eŭraźviaza ich bačańnia " pieramohi"
    3 Kałłaps kiravańnia na rf..
    Amal ni vodny čyńnik Sieńnia Zaraz ni dadaje aptymiźma
  • Janka
    16.10.2024
    Farmat pramovy Zialenskaha nahadvaje bieśpierśpiektyŭny zvarot da suśvietnaj supolnaści, tolki što nie ŭ AAN.
    Uzhadajem WW2. Kasabłanku-1942, Tehieran-1943, Jałtu-1945. Heta byli sustrečy uzroŭnia kiraŭnikoŭ i vyšejšych vajskovych načalnikaŭ dziaržaŭ, jakija aktyŭna ŭdzielničali ŭ vajnie. Pazicyija chataskrajnych Brazilii albo Arhientyny mahčyma i prymałasia da ŭvahi, ale pryncypovaha ŭpłyvu nia mieła.
    Voś i zaraz jość Ramštajn, pasiedžańni kiraŭnikoŭ G7 + Ukraina. Tam i pavinnyja prymacca stratehičnyja rašeńni, a taksama publičnyja i sakretnyja častki dekłaracyj.
  • ...
    16.10.2024
    Poka v jevropiejskich aeroportach nie pojavitsia očieried́ mužčin-ukrainciev prizyvnoho vozrasta na pierielety pobližie k Ukrainie i očieriedi na vjezd v Ukrainu, eto vsie - nabor požiełanij. Luboj zapadnyj politik podumajet "A začiem eto moim iźbiratielam, raz vaš iźbiratiel sam nie očień-to hotov vojevať?" No nie skažiet etoho, a skažiet "My vsiecieło s vami, vot vam na etot hod tri snariada i połtanka. Tolko nie strielajtie iz nieho."
  • Čarkaškvarka
    16.10.2024
    ..., dla pierałoma ŭ vajnie patrebny nie čerhi ŭ aerapartach, a naniasieńnie ŭdaraŭ na terytoryi ahressara, zniščeńnie jaho enierhietyčnaj i vajennaj pramysłovasci: naftazavodaŭ, nafta i hazaschovišč, tec, schovišč bajeprypasaŭ, transpartnych vuzłoŭ, čyhunki, vajennych zavodaŭ heta značyć treba vytvorčaść i pastaŭka dalnabojnaj zbroi, jakaja zmoža bić nie tolki pa maskvie a i dalej uhłyb rasiei
  • ničoha astabistaha
    16.10.2024
    ..., U mužčyn-ukraincaŭ niama matyvacyi pamirać za intaresy ŭkrainskich aliharchaŭ i karupcyjanieraŭ. Kali pojduć u akopy z aŭtamatami ŭ rukach deputaty, roznyja bakanavy, jermaki, arestovičy, to moža i astatnija padciahnucca.
  •