Kamientary da artykuła

Ci hatovy Kavaleŭski vieści pieramovy ź Viktaram Łukašenkam?

  • Aleś
    18.10.2024
    Po th kanałam chodili słuchi čto Viktor Łukalenko był za pieriehovory s protiestujuŝimi za čto jeho batia turnuł iz sovieta biezopastnosti.
    Mnie intieriestno pravdiva li eta informacija.
  • Žvir
    18.10.2024
    Spadar Kavaleŭski bačyć pierad saboju V.Łukašenku 25-ci hadovaj daŭniny i ćvierdzić, što z tym V.Łukašenkam možna damaŭlacca. Dyk i sam dyktatar 50 hadoŭ tamu byŭ peŭna zdolny na niešta inšaje i na bazie inšych kaštoŭnaściaŭ, jakija dyktavała tahačasnaje jahonaje žyćcio. Čamu b Kavaleŭskamu nie papieramaŭlacca siońnia, ale z Łukašenkam dvaccacihadovaha ŭzrostu ?
    Nie, ideja, kaniečnie ž, maje prava na isnavańnie, ale nia bolš za toje, bo treba być realistam, treba abapiracca na realnaść i na dośvied sučasnaha stanu. Nia bačna, kab Kavaleŭski prymaŭ heta da viedama j trymaŭ u rozumie.
  • Amatar BRC
    18.10.2024
    Prablema jość. ASAM, jakim fatyčna kiruje Vicia Łukašenka - hulaje hałoŭnuju rolu ŭ stvareńni mihracyjnaha kryzisu. A "prabiełaruskaść" pohladaŭ Vici Łukašenki, jakuju jon nikoli nie demanstravaŭ, abumoŭlena vyklučna žadańniem źniaćcia sankcyj i lehalizacyi miljardaŭ na Blizkim uschodzie, "čiestno nažitych nieposilnym trudom" za čas hienieralstva pad dacham taty-dyktatara.
  • Amatar viedaŭ
    18.10.2024
    Amatar BRC, hałoŭnuju rolu ŭ stvarenni mihracyjnaha kryzisu hulaje kreml i fsb, asam i vicia heta tolki ŭsiaho ichnija padsciłki.
  • 777
    18.10.2024
    [Red. vydalena]
  • Kub
    18.10.2024
    [Red. vydalena]
  • Gorliwy Litwin
    18.10.2024
    Iznoŭ "pytańnie nacyjanalnaha prymireńnia", majo ŭlubionaje. Hałoŭnaja ŭmova takoha prymireńnia - pryznańnie Vieličnaha Podźvihu Krasaŭcaŭ 2020-2026: "Łupcavali, katavali - Mir i Ščyraść ratavali". Nijakich pretenzij, nijakich kampiensacyj. Pieraharnuć staronku i žyć dalej ščaśliva, pa-stakholmsku. A vy chacieli jak na Ukrainie, ci što?
  • politziek
    18.10.2024
    kakije mlať "braťja"? kakije v p..du "siestry"?
    tie kotoryje mienia sažali? sudili? dieržali v kletkie 2,5 hoda? a potom jeŝie na vychodie, poka nie ujechał mozhi vynosili?
    niet, Kovalevskij... pridiot vriemia, ja etich mraziej budu prieśledovať poka oni vsie nie poniesut nakazanija.. vsie familii zapisany...
    i nas takich užie tysiači!!! i my etoho etim "braťjam" nie prostim.
  • feafania
    18.10.2024
    Gorliwy Litwin, heta asabliva kryŭdna. Spadar Kavaleŭski nie prajšoŭ praz katavańni, a ambasady patrebny amorfnamu nasielnictvu dziela vizaŭ, i čychać jany chacieli na demakratyčnyja kaštoŭnaści.
  • Žvir
    18.10.2024
    Gorliwy Litwin, vy takija zaŭždy ruki hreli na čužych sprečkach dy varažniečy, heta vašaje nacyjanalnaje kreda j vaš "Znak Jakaści" adnačasova, tamu ja nikolki nia ździŭleny vašamu dopisu.
    Tym nia mienš, tak, mienavita prymireńnie, nacyjanalnaje prymireńnie, ź jakoha tolki j mahčymy adlik novaha času j pačatak adradžeńnia.
    Zrazumieła ž, vaš raźlik na toje, kab tut dymiła j dymiła, da poŭnaha samaźniknieńnia z historyi.
    Dudki vam! Usio vierniem, i historyju svaju taksama, i budučyniu...
  • pahavarył
    18.10.2024
    tam užo daŭno niama z kim razmaŭlać, ale chto ta jašče heta nie zrazumieŭ vidz`ma...
  • Papy nie razriešat
    18.10.2024
    papakoli i papaviti, nie pozvolat viesti kakije-libo pieriehovory, nu raźvie v tiuŕmie, kohda Kovalevskij budiet posažien papojkoli i papojviti v ich tiuŕmu.
  • Koka
    18.10.2024
    podozrienija v otnošienii Kovalevskoho vsie boleje i boleje priobrietajut konkrietnyje formy
  • ahientura i pasobniki režyma
    18.10.2024
    Koka, sachačyk jašče byŭ taki, taksama vynajšaŭ ideju "nacyjanalnaha prymireńnia" z hitleruhaj i hitleruhami, kansierva pad nazvaj "Śviaty Zia" taksama łopnuła z treskam i raźlaciełasia pa ścienkach, usio abpeckała
  • Ahientura i łukašysckija pasobniki
    18.10.2024
    Usich škiletaŭ padastavali,ad valeryka da navat śviatoha zia
  • Aleś
    18.10.2024
    Naprimier łukašienko umirajet. Jeho prijemnik provodit čiestnyje diemokratičieskije vybory. V obmien na eto do jeho śmierti my nietrievožim piensioniera akcijami protiesta.
    A v słučaje jeśli siuda sunietsia moskva,primienim taktičieskoje JAO.
  • Aleś
    18.10.2024
    Nado iskať kompromiss kotoryj vsiem vyhodien i na kotoryj vsie mohut pojti. Voobŝie nieponiatno to li łukašienko očień lubit vłasť, toli on boitsia jeje ostaviť ,kak katienok kotoryj zalez na dierievo. Byli kiejsy s Kučmoj i jeho otpustili s mirom,był kiejs s Jaruzielskim. Poetomu,libo on niepravilno ocienivajet sitłuaciju,libo jemu očień nravitsia vłasť i jemu nasrať čto budiet pośle nieho s jeho stranoj i siemjej liš by udovletvoriť žaždu vłasti.
  • Aleś
    18.10.2024
    Siejčas v otličije ot načała 90ch u Biełarusi jesť JAO kotoroje ona možiet primieniť v słučaje ahriesii kriemla.
    V etom i otličije ot stratiehičieskoho JAO kopka ot kotoroho była v kriemle.
  • za 30+ let
    18.10.2024
    ałčnyj cyhanskij tabor so svoimi osatanievšimi podśvinkami poł-strany sdiełał politzaklučiennymi, tolko potomu čto nienavidit biełorusov. poetomu my vsie ždiem tolko odnoho finała dla etich hnojnych vyrodkov.
  • Aleś
    18.10.2024
    Naprimier u łukašienko było ciełaja kuča torhovych vojn s rośsijej. Rańšie on moh połožitsia na pomoŝ zapada. Siejčas niet. Dažie tot žie Kitaj Biełaruś intieriesujet v kačiestvie vorot na zapad,a kohda riezkaja konfrontacija s zapadom to i ciennosť dla Kitaja Biełarusi padajet. Važno ponimať čto łukašienko nužien zapad ,a jeśli jemu čto to nužno on dołžien čto to dať. Naprimier projevropiejskoho priemjera vrodie Rumasa ili Makieja kotoryj proviediet diemokratičieskije vybory pośle śmierti łukašienko.
  • Žora
    18.10.2024
    U Kavaleŭskaha adsutničaje pieramoŭnaja pazicyja, za im nie staić ludziej i resursaŭ. Tamu j pieramaŭlacca niama ab čym.
  • Nie biaduj, Žora
    18.10.2024
    ... u Cichanoŭskaj jana prysutničaje, a ŭ Kavaleŭskaha prysutničaje adpaviednaja adukacyja i viedy. Zastajecca abjadnać adnaznačnyja patencyjały. To bok, vyjście jość.:)
  • Mch
    18.10.2024
    Nažal, tyja dzieci, našy siabry, što vučylisia z nami pobač u škołach-instytutach nie zaŭsiody zastajucca takimi ž addanymi ludźmi z haračymi hałovami i chałodnymi rukami:) praz 20-25 hadoŭ paśla zakančeńnia navučalnaj ustanovy. Tym bolš u hetym kankretnym vypadku. Nie pamianiaje syn pieršaha svajo biahučaje stanovišča na pieramovy z byłym adnakurśnikam, bo tak i da paŭtoru historyi ź Ivanam Žachlivym niedaloka. Dy i jakoje pytańnie? "Nacyjanalnaje prymireńnie"? Heta HUBAZiKi za narodam z dručkami haniajucca, a nie naadvarot. Budzie jak u 90-ch. Spačatku jenčyli pra "prymireńnie" a jak narod spyniŭ na ich cisk, adrazu pačalisia žorstkija represii ŭ toj ci inšaj formie suprać usiaho biełaruskaha.
  • Emihrant
    18.10.2024
    Heta byŭ by idealny pramiežkavy varyjant: tarakan sychodzić na piensiju a Viktar vypuskaje palitviaźniaŭ i spyniaje represii. Chaču pieradać amataram sipataha fiurera, što kali jon i hetym razam vysuniecca na "vybary" to spravakuje žorstki ŭnutrany kanflikt, i vy sami ab hetym paškadujecie. Tamu što ni chalery vy nie załahodzili i nijakaha "adzinstva" svaim hvałtam nie dasiahnuli, tolki azłobili niekali mirny narod. Tamu dumajcia. Tranzit ułady mahčyma vaša apošniaja mahčymaść paźbiehnuć biady.
  •