Kamientary da artykuła

Uvachod pa Face ID i parkinh z 6-mietrovymi stolami. Voś jak vyhladaje pieršy dom u kvartale «Depo»

  • Kotya
    12.12.2022
    Možiet byť približiennyje k čiełovieku s usami ili on sam vykupit tam diesiatok kvartir i pomieŝienij čtoby sdavať. A obyčnomu čiełovieku začiem vkładyvať takije dieńhi v bieśpierśpiektivnuju ekonomiku dla siebia i svoich dietiej i jeŝie s uhrozoj vojny radi udieržanija vłasti odnoho čiełovieka. 
  • cinik
    12.12.2022
    Fasad čiestno hovoria tak siebie, plus fiejsanaliz, eto žie kak by dołžien był byť žiłoj dom a nie štab kvartira mi-6, smachivajet na śpiecifičieskoje zdanije, konciepcija unitazov, "łapamyjek" v cholle tožie takaja siebie, vsie budut tam scać, myťsia, nu nie naju, po suti eto nie žiłoj dom.
  • chch
    12.12.2022
    na pieršaje fota, hledziačy na šery budynak źleva, padumała - što za lakarnia ci ofisny budynak savieckich časoŭ? a dzie žyłyja damy? 
  • Tut
    12.12.2022
    Jakoha fiha jany abnieśli płotam damy ŭ centry horada ?! Nakolki pamiataju, u prajekcie jaki nam pakazvali, hetych mietaličnych aharodžaŭ nie było, a była adkrytaja prastora z drevami, raślinami, kaviarniami i h. d. Usie zabory z centra horada pavinny być prybranyja i heta datyčyć nie tolki Depo.
  • chch
    12.12.2022
    nu da, cinik, vy  ̶i̶ ̶ia̶) pravy. eto skorieje ofiśniki
  • Maksim Dizajnier
    12.12.2022
    Uch, ty!Kitajskij triechkopieječnyj skanier roži!Russkije v Mariupole doma simpatičnieje strojat.
  • cinik
    12.12.2022
    chch, oni vidimo s tiem priciełom i stroiliś, čto eti zdanija i apartamienty budut ispolzovaťsia i pod kakije-to śpiecifičieskije nuždy, tipa ofisov zakrytych orhanizacij, dip korpusov i dažie nie isklučieno čto śpiecsłužb, ja by tam čiestno hovoria žiť nie stał
  • Valadzimir
    12.12.2022
    Jak na majo uražańnie, vyhlad (na pryviedzienym fota) troch užo pabudavanych "abrubkaŭ"  ź niejkim absurdnym - niekanstruktyŭnym i niełahičnym, - raźmieščańniem voknaŭ na fasadach, zatoje z roŭnieńkim akuratnym mietaličnym zaborčykam,... ŭhaniaje ŭ depresiju. I, jak zdajecca, takaja ž depresiŭnaja karcina-tvor biełaruskaj mastački, u "siencach" adnaho z damoŭ, što na ińšym fota... 
    Pakul što, jak zdajecca, z "elitnaha" rajončyka atrymlivajecca niešta niazhrabna-panyłaje u paraŭnańni z pazityŭnymi kłasičnymi "stalinkami", što stajać pobač na praśpiekcie.
  • chch
    12.12.2022
    "eti zdanija i apartamienty budut ispolzovaťsia i pod kakije-to śpiecifičieskije nuždy, tipa ofis"ierov...

    da, cinik, da
    my snova poniali druh druha?)
    eti zdanija napominajut jeŝie i kazarmy
  • achchach
    12.12.2022
    Dizajnier, pro doma v Mariupole ja srazu zamietiła i vyskazyvała svoi voschiŝienija na istinno pravosłavnych sajtach
    ach
  • Tak siebie variant vkładyvať 300K v stranu, hdie hospodstvujet łukašizm
    13.12.2022
    Ispolzovať fiejsajdi pri łukašiźmie, eto skorieje minus (čiem plus) - vaši dannyje mohut potom po zaprosu pieriełomaťsia strukturam. Da i stoit eta sistiema siejčas kopiejki, nie vižu v etoj kakoj-to innovacii, kak eto priezientujut. Vo-vtorych, pri minimalnoj płoŝadi kvartiry v 88m2 i stoimosti $3,5K za kvadrat, kto iz biełarusov možiet siebie pozvoliť kupiť kvartiru za $300K - jeśli tolko prikorytnyje kłany da približionnyje k siemiejkie. Oni užie siebie postroili kottiedži v Drozdach za biudžietnyje dieńhi (stoimosť kotorych dochodit do cifr s šiesti nulami), a siejčas budut «stroiť» kvartiry v etich «diepo» dla svoich otpryskov. Vied́ topy i lidy iz ajtiški, kotoryje mohli pozvoliť siebie takije kvartiry, užie v bolšinstvie svojom ujechali iz strany. Da i tot, kto vładiejet svobodnymi 300K, budiet rassmatrivať užie nie tolko Minsk - za podobnyj prajs vybor kvartir bolšoj i v druhich boleje błahopołučnych stranach.
  • haŭnałyžnica
    13.12.2022
    a v krasnoj polanie jeŝie simpatičnieje

    prosto

    niekrovavaja baryšnia imieła niesčastije (ili sčastije?) posietiť lubimyj t. putina hornołyžnyj kurort
    i ocieniť tak skazať kakčievstvo stoitielstva i...
    krutiznu lubimoj trassy t. putina
  • vid́majavid́ma
    13.12.2022
    tak i jesť.

    naša dorohaja kriestnaja (kotoraja čuť nie zadušiła mojeho riebienka)
    davno ujechała iz strany
    niepłocho poimiev jeje
  • chch
    13.12.2022
    "Pa-treciaje, tut prosta pryhoža."
    v parkihie - da
    a "domiki" - tichij užos
  • chch
    13.12.2022
    a jeŝie intieriesno... sobludajetsia li v projektie vielikoho russkoho architiektora norma takoj požarnoj biezopasnosti -
    "Dla ohraničienija rasprostranienija požara čieriez okonnyje projemy v naružnych stienach na vyšieraspołožiennyje etaži v zdanijach I–III stiepieni ohniestojkosti rasstojanije po viertikali mieždu projemami śledujet prinimať nie mienieje 1,2 m."

  •