Kamientary da artykuła

«Ja nie jahnia i ich nie bajusia» — uładalnik klinik «Novy zrok» Aleh Kaŭryhin daŭ vialikaje intervju

  • Goodfella
    01.08.2023
    absalutna nie palityčny čałaviek», nikoli nie ŭdzielničaŭ ni ŭ jakich palityčnych partyjach i ruchach.

    vot i riezultat Novoho zrienija. Dažie šildu nie smoh po biełaruski napisať, dvuličnoje ty sozdanije. Vsie oni bjut siebia piatkoj v hrud́ a za što nas?  mi žie takije chorošije?  i  v politiku nikohda nie leźli, to jesť etot narodnyj front nie poddierživajem, no komuniackij moskovskij riežim po połnoj prohrammie dažie očki im podbirajem i omonovca hieroja vylečim. sočustvuju ludiam kto ostałsia bieź miedpomoŝi, biźniesmien połučił čto zasłužił. da i nie vieriu ja v jeho nieporočnoje začatije, połučiť kriedit ot britanskoho banka? rosijkimi dieniežkami popachivajet.. nielzia było viesti v RB takoj biźnies biez pokrovitielstva ili dači mzdy činovnikam. Prosto nielzia. Ujechała kryša novoho zrienija,  ich zakryli. Vsie ostalnoje skazočki.
  • Maltijskij ordien
    01.08.2023
    Ty ich nie boišsia ibo živieš na Maltie. Prijed́, principialnyj ty naš, i rvani pravdu matku v lico, siad́ na Okriestino, nie političnyj ty biźniesmien, dokaži čto śmiełyj. Boišsia ty łukašniu poetomu ujechał kak i sotni tysiač druhich mienieje zaŝiŝiennych ludiej.
  • Adroŭka
    01.08.2023
    "  — «absolutno nie političieskij čiełoviek», nikohda nie učastvovał ni v kakich političieskich partijach i dvižienijach. On nie riekomiendovał sotrudnikam i rukovodstvu učastvovať v akcijach, tak kak «rievolucija diełajetsia na płoŝadiach nie miedicinskimi rabotnikami»"    ---  ......... a kohda prišli za toboj, to okazałoś čto vsie vokruh sidiat i zastupiťsia niekomu!
    https://nashaniva.com/ru/322967
     
  • daviedka
    01.08.2023
    Jeśli vziať k siebie na rabotu stavšieho v odin mih piensionierom načalnika HRU, to vsio jeŝio možno budiet pierieihrať.
  • Acab
    01.08.2023
    Heta nia klinika, a sapraŭdnyja čaraŭniki, nazva całkam adpaviadaje rečaisnaści, dorać ludziam novy zrok
  • pavlik
    01.08.2023
    Ničieho novoho. Łukašisty prodołžajut vytieśniať iz strany vsie častnoje, biełorusskoje, profiesionalnoje, a vzamien budut prinimať tierroristov uhołovnikov vahnierovciev i td.

    Eto ciena za mołčanije bolšinstva v 2020
  • Acab
    01.08.2023
    O, šanoŭnym kamentataram, ja zara pačytaŭ, mała i niedaspadoby, što klinika viartała zrok ludziam. Nia toj movaj zrok viartała, parafrazy Niemioravyja pišuć. Bratki, vam nie dahadzić, apetyty ŭ vas, kab bujnyja pramysłoŭcy ŭ volny čas vaš revalucyjny ruch padtrymlivali.
    A viedajecie, ŭ kankurencyi z pseŭdarmovaj dziaržmedycynaj, hetym ździekam i prafanacyjaj (za jakuju 99 adsotkaŭ miascovaje aŭdytoryi), sapraŭnaja klinika pratrymałasia ŭ tym liku i tamu, što kancentravałasia na abmienie dabra ludziam na apłatu, a nie na śpievach revalucyjnych pieśniaŭ.
    Novamu zroku tolki pavaha, choć kitajskaj budzie šylda.
  • chm
    01.08.2023
    Acab

    kommierčieskaja (t.ie. zarabatyvajuŝaja dieńhi) orhanizacija sčitajetsia hieroičieskoj i dostojnoj hłubočajšieho uvažienija NIESMOTRIA ni na čto tolko potomu, čto rabotała v śfierie miediciny?

    a vot braťja kariči žilje ludiam strojat, tožie mieniajut dobro na dieńhi (s) - oni kak - tožie hieroi?
  • Freddy
    01.08.2023
    Acab, na Maltie on tožie po riusski kliniku nazaviet? što za rabskaja natura u vas viečno padať v nohi i łobyzať ziemlu pieried každym? biźniesmien zarabatyvał dieńhi, a nie zanimałsia błahotvoritielnosťju. kromie toho takoj niejtralnyj šo zakradyvajetsia smutnoje somnienije v jeho niejtralnosti.
  • Acab
    02.08.2023
    chm, kamercyjnaja heta takaja, ź jakoj kantrahienty DABRAACHVOTNA ŭvachodziać ŭ abmien. Hieraičnaj ja jaje nia klikaŭ, a nazvaŭ čaroŭnaj, bo raparavała vočy. I raparava NIA ŬZIRAJUČYSIA na šmatlikija dziaržaŭnyja pieraškody, jakija apisanyja ŭ interviju.

    Pra Karyčaŭ ja nia mocna kab viedaŭ, bajusia ŭ ich dziaržaŭny cechavy pryvilej, to bok, kankurentam kantralujučyja struktury źviazali łapki. Zrešty, pahłyblacca pakukul i šukać pra ich nia budu, vašaja cikavaść niedastatkovaja dziela hetaha nahoda.
  • Acab
    02.08.2023
    Freddy , na Malcie ci na Marsie ŭłaśnik napiša šyldu movaj, jakuju paličyć damiesnaj, jak vy pišacie svaje kamentary damiesnaj na vašuju dumku movaj. Chacia nia ździŭlusia, što vam karcić mieć pazytyŭny zakon, jaki b rehulavaŭ movy kamentaroŭ i šyldaŭ.
    Na ščaście, tak, sprava Novaha zroku skiravanaja na prybytak, a nie na dabračynnaść, i tamu aptymalna viartaje ludziam zrok.
    Pra neŭtralnaść vas tut ceły natoŭp pieraniało, chto nie za vas, toj suprać vas.
  • odni voprosy s očievidnymi otvietami
    01.08.2023
    otkuda ž i kto v biełarusi eti mohuŝiestviennyje "bandity", kotoryje mohut "zabrať vsie biźniesy biespłatno"?

    začiem pri etom dokładyvať "ničieho nie znajuŝiemu piervomu licu"? kstati, połučajetsia, piervomu licu dokłady diełajut bandity, no ono po-priežniemu ob etom nie znajet? "piervoje lico" zajavlało, čto lično vsiech banditov na paru s šiejmanom pobiediło jeŝie v 90-ych, połučajetsia, niepravda?

    počiemu ž takoj śmiełyj "nie jahnienok", kotoryj "ničieho nie boitsia", rańšie zajavlał, čto "vsie poniał" i poetomu(!) ujechał iz RB i raźvivał filiały v nie RB? prijechať i riešiť voprosy po zakonu śmiełosti nie chvatit ili "eto druhoje"(s)?

    tie sotrudniki, kto "pod razdaču popał" - možiet oni protiv v t.č. i etoho "banditizma" byli i poetomu "popali pod razdaču"?

    vobŝiem, pośle takich objaśnienij viditsia, čto čiełoviek jeŝie mało połučił, lehko otdiełałsia, čto zabrali tolko biźnies v RB i na 146% zasłuživajet takoho itoha svojej "niepolitičnosti"
  • Vadzim
    02.08.2023
    Oooo!
    Stalina dobrym slovam ushadau, nu ok.
  •