Kamientary da artykuła

Što budzie z płanam «Pieramoha», kali Azarava vyklučać z Kabinieta

  • mikola
    05.08.2023
    Peramoga pacjarpela parazu....Nastupnym razam- peramozam...
  • daviedka
    05.08.2023
    Koordinacionnyj soviet možiet riešiť nie tak, kak riešit Tichanovskaja, ostaviv priezidienta svojeho fonda Azarova. 
  • Michnovskij
    05.08.2023
    Azarova na pieriedovuju!
  • mikola
    05.08.2023
    Michnovskij, !Ne pravilny adkaz! Azaronka na peradavuiu !
  • Kk
    05.08.2023
    Eto tot płan iz-za kotoroho do sich por ludiej zadierživajut i sroki dajut? Ili na samom diele nikakoho płana Pieramoha niet, takžie kak i nikakoho otnošienija Azarov nie imiejet k atakie na russkij samolot v Mačuliŝi?
  • Otkroju skazku
    06.08.2023
    [Red. vydalena]
  • poriadočnosť pronikajet viezdie
    05.08.2023
    Koniečno v Kabinietie dołžny byť ludi KRISTALNO ČISTYJE, hotovyje v luboj momient otvietiť na vsie voprosy , kasajuŝiesia prozračnosti diejatielnosti , v tom čiśle finansovoj...Inačie utratiat poddieržku Biełarusov i marhinalizirujutsia....
    Pišietsia Istorija i ona vsio pokažiet.... A hdie Adbielivaciel M. AU !
  • ̷t̷i̷ch̷a ili ̷t̷i̷ch̷o ?
    05.08.2023
    , v tom čiśle finansovoj...

    a kromie finansovoj u nich jesť kakaja-to diejatielnosť ?
  • Nijakaha padpolla bolš nie budzie
    05.08.2023
    Pa mojmu, płan Pieramoha ad samaha pačatku dobra słanavanaja apieracyja KHB pa vyjaŭleńniu aktyvaŭ ŭ padpolli. Što b zaraz Azaraŭ ŭ kuprejčykam nie kazali nichto im užo nie pavieryć za miažoj, a ŭ Biełarusi i padaŭna. Sumlennyja ludzi padajuć u takich vypadkach u adstaŭku. ale biełarusy - łochi, jany jašče ich spravazdačy słuchajuć
  • Pieramoha
    05.08.2023
    Zapisvacca mahčyma zaraz pa novym čat-bocie. Kali nastolki metanakiravanaja praca z boku chunty pa Pieramohie idzie, navat u jakaści IPSA svaju zadaču vykonvaje.
  • Mar
    05.08.2023
    Skorieje vsieho, płana Pieramoha niet, no jesť dannyje ludiej, kotoryje zariehistrirovaliś v niom. A eti dannyje nachodiatsia u byvšieho hubopikovca Azarova. Tak čto obižať Azarova možiet byť opasno. 
    No eto jeśli on diejstvitielno porvał śviazi s hubopikom. Prosto očień podozritielno, čto vsie činovniki i siłoviki ostaliś na storonie Łuki, i tolko para hubopikovciev ušła v otkrytuju oppoziciju, chotia ot nich etoho možno było ožidať v samuju pośledniuju očieried́.
  • Saŭka
    05.08.2023
    Mar, u tym, što bolšaść siłavikoŭ i čynavienctva ŭ 2020 zastalisia na baku režyma, niama vyrašalnaj viny spadara Azarava. Za dziasiacihodździ padmieny vybaraŭ i demakratyčnych pravavych instytutaŭ na h.z. viertykal režym pieratvaryŭsia ŭ sumieś caradvorcaŭ, intryhanaŭ, chałujoŭ, prarasiejskaj ahientury i na nižejšym uzroŭni - idejałahična adpracavanych karjerystaŭ ź liku praduktaŭ admoŭnaha adboru. Adzinaje, što viertykal razumieje dobra - heta moc. Ŭ 2020 z adzinaha boku, nie było stvorana centra mocy ŭnutry krainy dla kryštalizacyi pratesta, a ź inšaha - da siłavikoŭ i viertykali davodziŭsia naratyŭ harantavanaj rasiejskaj siłavoj padtrymki, jakuju kreml sapraŭdy demanstravaŭ. Pry hetym svaječasovaj aktyŭnaj padtrymki pratestu ad zachadu da studzienia 2021 taksama nie adbyłosia, što dadatkova ŭpeŭnivała viertykal u karatkačasovaści kryzisu i mahčymaści jaho pieraadolvańnia bieź źmieny režymu. Ale z tych časoŭ situacyja źmianiłasia.
    1.SC, jaje kamanda i demakratyčnyja inicyjatyvy nie zdalisia i aktyŭna pradoŭžvajuć pracu pa vonkavaj izalacyi režymu i pašyreńniu svajho ŭpłyvu, što pastupova stvaraje ŭmovy dla dvajeŭładździa. Nia tak chutka jak chočacca, z pamyłkami, ale nieabchodna razumieć, što stvaryć alternatyŭny dziaržaparat navat na ŭzroŭni bazavych halin biez resursaŭ dziaržavy i va ŭmovach unutranaha teroru vyklučna ciažka.
    2.Sankcyjny cisk uzmacniajecca, hetamu taksama paspryjaŭ saŭdzieł u ahresii suprać Ukrainy.
    3.Pazicyi Rasiei ŭ jakaści harantavanaha žandara i sponsara dyktatur sumiežnych krain užo nia vyhladajuć biessprečnymi, jak navat pad čas zdušeńnia antynazarbajeŭskaha paŭstańnia ŭ studzieni 2022.
    4.Pazicyi režyma niaspynna paharšajucca, a adsutnaść pierśpiektyŭ - uzmacniaje niezadavolenaść unutry. U adkaz režym prapanuje tolki uzmacnieńnie hvałtu, represij i biezzakońnia.
    Ŭsio heta ŭ rešcie rešt adradzić mocnuju hramadskuju prahnu alternatyvy i hleby dla uźniknieńnia dvajeŭładździa ŭžo unutry, tady i dla čynavienctva i siłavikoŭ źjavicca miesca dla pierachodu.
  • ---
    06.08.2023
    tichanovskaja pośle situacii s raskołom zajaviła, čto oni vsie-vsie provierili, vsie čiesno u obieich orhanizaci i obieim možno dovieriať na 146%

    a tut užie jakoby jesť varianty isklučiť čiełovieka, kotoryj pierieprovierien mnoho raz i u kotoroho jesť dannyje ludiej (vpłoť do 200k), kotoryje vyrazili žiełanije učastvovať v siłovom soprotivlenii

    nu, podstavlať povierivšich vsiem etim čkb i bajpołam ludiej nie vpiervoj
  • Oleh
    06.08.2023
    [Red. vydalena]
  •