Kamientary da artykuła

Hrupa nieviadomych źbiła biełarusa ŭ centry Biełastoka

  • rom
    19.08.2023
    Europa… eto ž vsie ad silnaj lubviss
    Polskaje bydła raskazuje jakoje jano demakratyčnaje
  • Dzied
    19.08.2023
    Vykažu zdahadku, što kanflikt adbyŭsia tamu, što paciarpieły razmaŭlaŭ pa rasiejsku, mo jašče niešča skazaŭ nakont padrymki rasiejcaŭ u vajnie (bo paśla bojiei jon navat nie zachacieŭ źviarnucca ŭ palicyju). Kali tak, to vyjazdžajučy z RB, treba było pakidać “ruski mir” u Breście, a nie ciahnuć jaho z saboj u Polšču. Kali ž pryčyna ŭ inšym, to mabyć trapiŭ na polskuju hapatu, a siarod ich chapaje šavinistaŭ.
  • Prachožy
    19.08.2023
    Dzied, ale dziesiać čałaviek źbivali adnaho. Heta pra niešta taksama havoryć.
  • Vładimir
    19.08.2023
    Živu v Biełostokie davno. Połno russkojazyčnoho nasielenija raznych nacionalnostiej, v t.č. prijechavšich pośle sobytij 2020 i 2022 hoda. Horod dostatočno spokojnyj i biezopasnyj v płanie priestupnosti, čto podtvierždajetsia v t.č. raźličnymi niezavisimy riejtinhami. Učityvaja, čto sriedi ponajechavšich mohut byť i nieadiekvaty, kotoryje sprsobny po pjanoj banie pojesť v kafie, ujti po anhlijskij i nie rassčitaťsia, a takžie spraviť nuždu na łavočki viečierom v cientrie horoda, čto potom obsuždajut polaki v miestnych pablikach i užasajutsia ot takoho, to nie udievluś, čto hdie-to za podobnoje poviedienije etomu biełarusu miestnyje po ŝam navalali, i pravilno sdiełali. Nie nužno taŝiť siuda svoju sovietskuju *ovno-kulturu. K sožaleniju, nastojaŝije dietali konflikta nam nie iźviestny, možno tolko hadať na kofiejnoj huŝie, čto Most i diełajet v poślednieje vriemia, prievraŝajaś v žiołtoje ŚMI, bazirujuŝiejesia na słuchach i domysłach. U nich tam, kstati niekotoroje vriemia nazad poł komandy raźbiežałoś, dai voobŝie vsiehda ekśpiertnosť po Polšie była u mostovikov nizkaja, rassčitannaja na zielonych mihrantov, kotoryje niedavno prijechali v Polšu i v łučšiem słučaje po-polski znajut "Dzień dobry" i jeŝio paru słov. A čto oni mohut rasskazať dielnoho, živia v Polšie dień biez hodu? Priviet Kuleviču.
  • Chojniki-Briest-Varšava-Taborova-Poznań
    19.08.2023
    Vładimir,iesť jeŝio ludi brauna... pomotritie kak on viediot siebia v Siejmie.
    Tak jeho paplečniki i za " razhovor na nie polskom" mohut takoje sdiełať....
    Jeśli Biełarus nie vinovat i nie vioł siebia "kak bydło" obiazan obratiťsia v policiju, čtoby nie było podobnych inciedientov v otnošienii druhich Biełarusov.
  • Ahronom
    20.08.2023
    Vładimir,podskažitie kakoj rajon v Biełostokie łučšij dla proživanija?  
  • Niejki
    19.08.2023
    Čamuści ja raźlaju u čat ruletcy pad VPN i kali z Ukrainaj usio dobra reparacii vypłatu kali spatrebicca, za skoki pieršyja chaj vypłacić Krym potym Łuhanska z Danieckam i pra Chierson nie zabyvajecca,dyk voś pra ruletku, takija sumnyja rasijanncy ,navat nie ździŭlaŭsia što ja Biełarus raniej myšiebraťtia kak vy možietie byť protiv nas,a dalej maciuki.Słava Ukrainie Žyvie Biełaruś
  • VVV
    19.08.2023
    Zvyčajnaja polskaja hapata, napeŭna spytali štoś pa-palsku, 
    a jon nie adkazaŭ.
  • AntyMOST
    19.08.2023
    "Nieviadomyja palaki źbili nieviadomaha biełarusa nieviadoma za što" - voś heta žurnalistyka pavodle Masta i Kuleviča, achachacha, hałoŭnaje nie razabracca, hałoŭnaje zapościć jak maha chutčej "smažanyja fakty".
  • Rpiepvpp
    19.08.2023
    Užyvajcie polskuju tolki ŭ Polščy.
  • Aleś
    19.08.2023
    Biełorusov v Polšie vsiehda čmyrili. Niečieho udivlaťsia.
  • Anž
    19.08.2023
    Aleś, nie pi..i
  • Freddy
    19.08.2023
    Aleś,biełarusov niet, a vot tie kto so znakom kakčiestva, da vsiehda.  
  • Freddy
    19.08.2023
    Eto vy jeŝie ruskoho mirka nie chlebnuli. Vot zapołniat Biełaruś rasiecami skoro, tohda užaśnietieś. Polaki jeŝie podošli posmotrieli kak tam ležaŝij, rosiejcy zabjut nohami do śmierti i pojut chlebať vodku.  
  • Riemarka
    20.08.2023
    Aleś, nie biełarusov, a bydłorusov.
  • Ničieho novoho
    20.08.2023
    Było by stranno jeśli by podobnoje proizošło v Ispanii , Hiermanii i t.d. V Polšie nie udivlajet . Słučaj nie piervyj i nie poślednij. No dumaju čto biełarus/ukrainiec/russkij zdieś sovsiem nie pričiem , hopniki vsiehda najdut do čieho prodołbaťsia.
  •