Kamientary da artykuła

«Biełarusy — heta niemcy Uschodu». Polski raźviedčyk, jaki zajmaŭsia Biełaruśsiu, upieršyniu daŭ intervju

  • Anfisa
    05.09.2023
    Uma pałata u etoho eks-raźviedčika. Požiełajem Polšie pobolšie takich raźviedčikov.
  • 123
    05.09.2023
    kak žie tiažieło Tichanovskoj i oppozicii siejčas tam diejstvovať sriedi vot takich vot horie ekśpiertov

    da luboj słuživšij biełorus skažiet kakoj tam bardak, bukvalno v každoj vč

    boleje mienieje dieržitsia s pomoŝju RF, Kitaja i dienieh VPK v RB, potomu čto usatyj babki na etom diełajet
  • Janka
    05.09.2023
    123, troški skarektuju. Tut pytańnie prijarytetaŭ. Kali suvierenitet nielehitymnaha režyma abmiažavany ŭłasnym utrymańniem na štykach, to i finansavańnie budzie ŭ pieršuju čarhu raźmiarkoŭvacca na karyść nukieraŭ, jakija baraniać tron ad narodu. A armii - što zastaniecca. Ale kab stan rečaŭ nie vyhladaŭ nu zusim užo drenna - heta sprabujuć kampiensavać "naviadzieńniem paradku". Jaki, ščyra kažučy, da sapraŭdnaj bajazdolnaści maje vielmi abstraktnaje datyčeńnie.
  • )d
    05.09.2023
    123, 1. Jakim bokam polski vajenny piensijanier da Ofisa Cichanoŭskaj?
    2. Jen5 paraŭnoŭvaje biełaruskuju armiju z armijaj rasijskaj. U rasijskaj armii našmat bolšy bardak: rakieta padajuć aby dzie, brojev dalacieli ŭ Rumyniju, mabilizavanyja čmobiki nastupajuć biez zbroi i ŭ krasovačkach, voziać na tankach kradzienuju bytavuju techniku... Heta armija? Heta zbrod i bardak. Na fłahmanskim krejsiery Maskva nie zdoleli patušyć nie krytyčny pažar, pjanyja byli ci što? Reduty, vahniery, mabilizavanyja, zeki.... Usie vajujuć adzin z adnym... Fienamienalny bardak i biezdapamožnaść.
  • (b
    05.09.2023
    čytaju vašyja kamientary, mužyki, i jakraz na "nocie" - "voziać na tankach kradzienuju bytavuju techniku... Heta armija? Heta zbrod i bardak. Na fłahmanskim krejsiery Maskva nie zdoleli patušyć nie krytyčny pažar," padzyvajuć mianie maje, sami ržuć i kažuć - hladzi - i staviać klip - https://www.youtube.com/watch?v=e03NJmJdFrE - HavnidA — Koleśnica Bomžiej (2019)
    https://nashaniva.com/325775

  • Bobr
    05.09.2023
    Połučajetsia, čto Łukašienko podstavił Putina s jeho słov. Kakaja by nie była armija, no lišniej nie była i pozvolili naładiť snabžienije i dať riezierv kijevskoj hruppirovkie. V provale Rośsii v čiemto i on vinovat. Był sorvan hłavnyj płan: razdieł Ukrainy na 3 časti po Surkovu.
  • Janka
    05.09.2023
    Kali spadar Karavaj aceńvaje bajazdolnaść biełaruskaj armii praz skiły ŭ naviadzieńni paradku i inšuju pakazuchu kštałtu tankavaha biatłonu, a nie naprykład praz uzrovień doli spraŭnaj bajavoj techniki, sučasnaści amunicyi, ahulnaj bajavoj padrychtoŭki asabistaha składu i padrychtavanaści małodšych kamandyraŭ prymać samastojnyja rašeńni na poli boja, to jahonaja kampietentnaść vyklikaje pytańni.

    Nahadaju, što ŭ niešmatlikaj finskaj armii uzoru 30ch hadoŭ XX st., jakaja dosyć doŭha efiektyŭna strymlivała savieckuju navału pad čas saviecka-finskaj vajny 1939-1940 hadoŭ, mienavita vonkavy bok vajskovaj słužby atrymlivaŭ vielmi nievialikuju uvahu. To bok kamandny skład asoba nie turbavała, ci moža žaŭnier/aficer pryhoža maršyravać na paradzie, ale vielmi cikaviła, nakolki jon zdolny efiektyŭna vajavać u sučasnaj vajnie.
  • Čuhunij
    06.09.2023
    Janka, pomniu kak trienirovki strojevoj načinaliś za miesiac do 9 maja. Každyj dień s 6 do viečiera trienirovki. V itohie na 9 maja paru čiełov vynieśli iz stroja tk potieriali soznanije ot sołnciepieka. Začiem eto vsie? Čtob projti strojevoj pieried tribunoj 15 mietrov. I jeŝie mnoho vsiakoj jerundy. Pjanyje połkovniki diedovŝina i td. Zria potieriannoje vriemia.
  • Janka
    07.09.2023
    Čuhunij, kali va ŭmovach vajskovaj pavinnaści i dyktatury na sapraŭdnuju vajennuju padrychtoŭku brakuje resursaŭ - zastajecca tolki muštra. Niachaj čałaviek na voli byŭ by bolš karysny. Što całkam łahična, bo bolšaść srodkaŭ atrymlivajuć karniki, kab baranić uładu ad naroda.
  • Ptusskij S.A.
    05.09.2023
    Noviejšaja mirovaja istorija pokazała, čto luboj diktatorskij riežim zakančivajetsia dla strany vojnoj. V Afrikie, Azii, libo Jevropie -- viezdie diktatory zakančivajut vojnoj, po-chorošiemu počti nikohda. I osnovnoj tiezis pravlenija nyniešnieho biełorusskoho diktatora eto "Łučšie byť diktatorom, čiem hiejem". V etom i łahiernyje poriadki, i mołodcievanije, i dierievienskij individualizm s podmienoj poniatij.
  • čahości nie chapaje vidać
    05.09.2023
    Kali b biełarusy byli b takija razumnyja dyk čamu ž heta nie Finlandyja zaraz?
  • harnieda
    05.09.2023
    tamu što ni adna kraina peŭna nie była dla rasiei takoj kostkaj ŭ horle, jak Biełaruś-Litva. tamu naša kraina apiakałasia maskovijaj asabliva... nu vy zrazumieli
  • Piton
    05.09.2023
    aj jerunda eto vsie.. užie nabiło oskominu eto samolubovanije biełarusov.. i takije oni i siakije - priam anhieły vo płoti.. eto nado było raźviedčiku pokazať kak odin iz našich žilcov bietonnoho hietto s 9-ho etaža skidyvajet fiekalii svojej psiny, kotoruju jemu leń vyhulať iz-za viečnoho pochmielja, mnie pod okna.. tut dažie nikakije štrafy nie pomohut.. i kak obyčno: vsie vidiat, no mołčat!  łučšie žiť v h..nie, čiem SASIEDA abidieť!!! prišłoś diełať vozvrat aromatnoj bułočki do jeho poroha nieskolko raz poka došło..
  • daviedka
    05.09.2023
    Polskij raźviedčik śpiecializirovałsia na biełorusskoj armii i diełał eto płocho, potomu čto my tam słužili.
  • =
    05.09.2023
    ruskija sa znakam jakaści, jak toj skazaŭ?
  • Sehr gut Peter
    05.09.2023
    Dobra skazaŭ
  • Leonid
    05.09.2023
    Kto on? Čto on. On čto nachodiłsia v biełaruksich vojskach, rabotał v hien štabie ili v hruppie poddieržki riežimu Łukašienkmo. Vsia jeho ritorika napravlena na opravdanije uzurpatora, pokazať kak ludojed zabotitsia o Biełarusi i jeje ( narodcie) Po mojemu hłubokomu ubieždieniju on nie brosił armiju v Ukrainu tolko iz-za bojaźni , to armija vmiestie s narodom objedinitsia i pokončit s nim.
  • zapad-vostok
    07.09.2023
    očień s mnohim sohłasien, v mieńšiej stiepieni niet, no tiepieŕ my znajem KAK vosprinimajut Biełaruś vysokopostavlennyje sosiedi.Tak skazať "vzhlad iz-za buhra".
  •