Kamientary da artykuła

Rasijskaje Minpracy raskryła maštaby mahčymych strat na vajnie va Ukrainie

  • Fiodor
    18.09.2023
    230 000 tolko ubitych, a skolko jeŝie kalek i invalidov, propavšich. O, putin i łukašienko čto natvorili. Dva p..diuka.
  • Maksim Dizajnier
    19.09.2023
    Fiodor

    Tolko v tvoich bolnych nievierojatnych fantazijach, sčietovod mamkin.
  • Fiodor
    18.09.2023
    Putin i łukašienko - priestupniki protiv narodov i čiełoviečiestva.
  • Tak kto złočiniec ?
    19.09.2023
    Fiodor, Łukašienko priestupnik no nie bolšie čiem Zielenskij. Błahodaria supierdipłomatii vtoroho a-la "a mnie nie nraviťsia" v stranie idiet vojna . Jeśli otbrosiť liriku, romantizm i psievdohieroizm eto milliony žiźniej i diesiatki a vozmožno sotni let raźminirovanij i nieprihodnoj dla žiźni tierritorii. Błahodaria piervomu vsieho eto niet.
  • Škłovskoje miesto v istorii
    19.09.2023
    Tak kto złočiniec ?, putin - priestupnik i vsiemirnoje zło, a łukašienko - biednyj odnoviektornyj prichvostień priestupnika (ob eskadronach śmierti i ubijstvach v 2020-m otdielnyj vnutrieńnij razhovor).
  • rašysty i łukašysty - voś chto złačyncy, jakija pačali vajnu
    19.09.2023
    Tak kto złočiniec ?, tvoj pieršy i jość złačyniec, jaki staŭ suahresaram u vajnie rasiei suprać Ukrainy. Vajnu pačali dva ŭzurpatara - rašysty napali na Ukrainu pry padtrymcy łukašysckaha režymu, voś jany i adkaznyja za ŭsie vajennyja złačynstvy, za złamanyja žyćci miljonaŭ ludziej, za sotni tysiač zabitych. Tamu chopić zajmacca viktymbłejminham u styli fašysckaj prapahandy, bok tak možna skacicca da taho, što ŭ druhoj suśvietnaj vajnie vinavatyja tyja narody, jakija nie zachacieli zdacca fašystam i nacystam, takaja ŭ ciabie “łohika”, maŭlaŭ i zaraz ukraincy pavinny zdacca rašystam? Jak Treba skončyć vajnu? Treba addać toje, što rašyscskija akupanty zachapili. Vajna adrazu ž skončycca jak tolki rašyscskija akupanty pakinuć terytoryju Ukrainy, abo ich vyšvyrnuć z ukrainskaj ziamli. Heta ŭmova, a nie krok nasustrač prymireńniu. U ciabie adabrali paŭkvatery, častku svajakoŭ zabili, a potym pryjšli i skazali: davaj ładzić pieramirje i znoŭ siabravać, a to horš budzie i ty budzieš u hetym vinavaty - takaja ŭ ciabie łohika? Ale tak nie pracuje, bo złačyniec pavinien spačatku viarnuć toje, što adabraŭ, plus panieści pakarńnie za svaje złačynstvy, i tolki potym pahladzim, budziem my z taboj siabravać ci ŭvohule lepš ad ciabie trymacca dalej. Voś jak.
  • Łoł
    18.09.2023
    Jašče adno padćvierdžańnie, što ŭkrainskaja statystyka rasijskich strat nia breša.
  • Maksim Dizajnier
    19.09.2023
    Łoł

    Koniečno nia breša, poetomu svoich strat nie raskryvajet. Očień objektivnaja nievierojatnaja statistika dla intierniet-vojenov. 10 k odnomu rośsijaninu. Hłavnoje, čtoby novosti každyj pro pieriemohi dla chomiakov pisali.
  • Prarviemsia
    19.09.2023
    Ničoha strašnaha. Baby novych nanaradžajuć.
  • tak a Kijev užie vziali za 3 dnia? Ili jeŝie na podstupach?
    19.09.2023
    prošu nie appielirovať k razumu živuŝich na vostokie ot Mohilevskoj obłasti. biespolezno. projdiet hoda połtora i jeŝie napiečatajut million takich koročiek. kuźmičiej, hotovych zdochnuť za akvadiskotieku/ zołotoj jeršik dla unitaza nu i zdieś jabatiek - za 18 riezidiencij pieriesidienta / ałčnyj tabor - chvatit na sotni let vpieried.
  • Maksim Dizajnier
    19.09.2023
    tak a Kijev užie vziali za 3 dnia? Ili jeŝie na podstupach?,

    Komu on nužien tvoj Kijev. Vsie iskopajemyje na vostokie. Ich ich užie zachvatili. 
  • kak upoitielno horiat pierd*ki u ruśni
    20.09.2023
    Maksim Dizajnier, smotritie kak podhorajet u rašistkoho dizajniera ot takoj novosti, čto až ciełych tri kommientarija nakatał. Značit vsie tak i jesť, a rašistov vsiehda tak - snačała u nich žiestkaja stadija otricanija i nieprijatija, zatiem prichodit otriezvlenije.
  • Kak komu
    19.09.2023
    Maksim Dizajnier
    Da čieriez dień sołovjevy,skabiei i pročije upyri vojut pro vziatije Kijeva, Odiessy i Chaŕkova,pro jeŝio niemnoho podnažať,zavaliť rakietami i bombami.Nie iskopajemyje im nužny, a zachvačiennaja i razdavlennaja russkoj žopoj Ukraina.
  • Fiodor
    19.09.2023
    S učiotom ukrainskich žiertv, v tom čiśle i sriedi mirnoho nasielenija, putin i łukašienko raźviazavšije vojnu užie ubili nie mienieje połmilliona čiełoviek za połtora hoda. Eto hienocid protiv narodov. Dva Hitlera, vojennyje priestupnika.
  •