Kamientary da artykuła

Prytułak dla biełaruskich uciekačoŭ u Varšavie prosić dapamohi

  • Kienia
    29.09.2023
    A Valeryj Capkała dzie? A Siarhiej Bulba što? Ci jamu cikava zachoplivać tolki paśpiachovyja miescy i abvinavačvać Lavončyka, što toj usich kupiŭ? A my bačym, što jak ciažkaja situacyja, to Lavončyk dapamahaje, a ŭsie hetyja heboŭskija krykuny mohuć tolki łamać.
  • Valerij Ciepkało
    29.09.2023
    Kienia, lubieznyj, prošu priekratiť upominanija mojeho imieni. Otvietstvienno zajavlaju, čto nikakoho otnošienija i nikakoj pomoŝi tak nazyvajemoj Cientru pomoŝi nie okazyvał, nie okazyvaju i, biezusłovno, nie sobirajuś okazyvať. Banalnyj vopros: s kakoho pieriepuha? Jeŝio jevropiejskim strukturam i słužbam nužno doskonalno provieriť diejatielnosť tiech cientrov i vsiech jakoby ubiehajuŝich ot "prieśledovanija". Choču otvietstvienno pojaśniť, čto v ramkach diejstvujuŝieho zakonodatielstva Riespubliki Biełaruś diejstvujet śpiecialnaja komiśsija po vozvraŝieniju biełorusov - eto riealno diejstvujuŝij pravovoj miechanizm, kotorym śledujet vospolzovaťsia. Prošu takžie jeŝio raz pojekratiť upominanije mojeho imieni na dannom intierniet-riesursie.
  • chmyk
    29.09.2023
    kali heta sapraŭdy Capkała piša, to biada - kryŭdlivy horš za łukašenku.. zaprecic-prekracic.. ale ž voś uvažliva čytaje Našu Nivu
  • Maksim Dizajnier
    29.09.2023
    Valerij Ciepkało,

    Valerij, očień chorošij kommientarij. Osobienno pro provierku. Puskaj tie, kto tam vmiestie s nimi sidit i sobirajut, a nie my so svoich nałohov budiem etot Hollivud opłačivať. V Polšie vałom raboty dla nizkokvalificirovannoho piersonała. Połno ahienstv, kotoryje zanimajutsia trudoustrojstvom. No proŝie žie pierieviezti v Jevropu vieś tabor, i klančiť dieńhi na sodieržanije małoletnich avantiuristov, babulek i mnohodietnych, biez obrazovanija, jazyka i dienieh rvanuvšich pokoriať socialnyje błaha ES.
  • majsiej
    29.09.2023
    chmyk, vidavočna nie. To z kdb pracujuć, bo chto jašče budzie pisać ab "pravavym miechaniźmie", kali hetaha prava ŭvohule niama. Cepkała na hetaje hłupstva nie zdolny.
  • Ded_OK
    29.09.2023
    Ja by vsie žie orijentirovałsia minimum na DVA hoda.
    Optimizm eto chorošo, no riealii vsie žie niemnoho druhije..
  • Maksim Dizajnier
    29.09.2023
    Ded_OK,

    Davajtie srazu na 5. I čtoby ałkohol i zakuski v summu byli vklučieny. 
  • mikola
    29.09.2023
    Mne zdaeca treba admjanic useljakija *prytulki*. Ranei u *lagery* trymali 1 rok...ci 2....Pakul razbiralisja....
  • majsiej
    29.09.2023
    Nie treba spračacca, treba prosta dapamahčy jeśli macie takuju mahčymaść.
  • Maksim Dizajnier
    29.09.2023
    Babki, tietki, dvojurodnyje siestry, kum ziatia siestry tam čto zabyli?Tožie utiekači?Čto słyšno pro 300 tysiač jevro, kotoryje sobrali na fiziotierapievta dla małoho nieradivoj mamaši?Možiet jej podieliťsia?
  • Nieravnodušnyj hraždanin
    29.09.2023
    Maksim Dizajnier, tam eta małaja kupiła siebie kvartiru v dorohom domie na Jurovieckoj i novuju mašinu iz sałona (VW Arteon sinieho ćvieta). Raźvieła krasivo prostakov-biełorusov i v us nie dujet. Lično sama chvastałaś v kafie Hrodno (na uł.Sinkieviča).
  • GNLS
    01.10.2023
    Dyk a što tam BYSOL sa svaimi "fondami"? Nie cikavaja im heta historyja? Ci nie na takija mety biełarusy hrošy sabrali? Darečy spadarynia Hanna prasiła dapamohi ŭ Fejsbuku. Ale spadar Stryžak, jaki tusuje ŭ toj ža supołcy zrabiŭ vyhlad, što nie zaŭvažyŭ?;)
  •