Kamientary da artykuła

Pamiatajecie, Minkult abiacaŭ pakazvać filmy ŭ ciahnikach? Pahladzieć ich nie atrymajecca z-za drennaha internetu

  • doktor DPI
    11.07.2024
    DPI vylečit vsiech i izbavit ot propahandy.
    Na RB obkatyvajetsia popytka dinamičieskoho, individualnoho kontrola dostupa i kontrola skorosti intiernieta po konkrietnomu abonientu.
    Pytajutsia, po konkrietnomu abonientu, riealizovať filtraciju i zamiedlenije trafika. Po itohu łomajetsia i hrochajetsia vsio.
    Abonientam RB nado pieriestať smotrieť na karty pokrytija provajdierov, tam - tufta, radi błokirovki odnoho nieuhodnoho, budut portiť i łomať žizń vsiem, nachodiaŝimsia riadom s nieuhodnym. Vied́ ułasť u słasť - usio, a narodiec budiet tierpieť izdievatielstva ułasti radi usłasti.
    Pravda połučajut, ohłoblej, i po svoim proektam propahandy i obołvanivanija.
    Oni machnuli rukoj na iniet, jabaťki pieriešli k mietodam obkatannym v piervoj połovinie 20 vieka, - raźviešivaniju fłahov SSSR na vsiech stołbach, raskleivaniju listovok o russkom mirie i jeho fašiźmie, prosto pieriešli k nahladnoj ahitacii nacistov, fašistov i bolšievikov biez vysokich, cifrovych tiechnołohii.
    Im proŝie otklučiť iniet, kak minimum dla fiźlic.
  • Trałałovič
    11.07.2024
    Šmat chto jašče pamiataje jak zicpredsiedaciel abiacaŭ zarobki ŭ $1000, ale takija ŭžo hetyja biełarusu niaŭdziačnyja. Abiacajuć im abiacajuć, a im usio mała.
  • Ivan
    11.07.2024
    obieŝať - nie značit žieniťsia!)
  • Pan
    11.07.2024
    U Polščy ja ŭ ciahniku z hadzinu pa videa suviazi niabłaha razmaŭlaŭ. A ŭ Biełarusi ad stancyi jak adjedzieš - ci słaby 2g ci biez suviazi ŭvohule. Hrošy treba ŭ heta inviestavać, a nie admazki prydumvać.
  • Acab
    11.07.2024
    Spadaru Panie, ražno i polskija ciahniki i internet ŭ ich. Adpaŭźli ad BČ na łokać i tam ža zdochli. Dźvie dziaržabnyja šarahi, dojčeban treciaja
  •