Kamientary da artykuła

Hetyja biełaruskija siłaviki byli ŭpeŭnienyja, što ich nichto nie prasłuchoŭvaje. Darma

  • Anatol Starkou
    29.07.2024
    Narmalovaja situjovina: ułada i pradstaŭniki ŭłady sami siabie słuchajuć, a bčb nie. Tamu ŭ nas byŭ 2020 hod. Da jaho była KCHP BNF, kiraŭnik jakoj ź viasny 1996-ha znachodziŭsia za buhrom, i jaje ŭłada nie zaŭvažała. Partyja šmat razoŭ pierarehivałasia, bo ŭdzielničała ŭ vybarach-pieravybarach našaha lubimaha kiraŭnika Łukašenki. Za heta joj dazvalałasia na 25 sakavika prahulacca da Kurapat i Łošycy pad Śviatym bčb Ściaham. Astatnim ciažka było chadzić z bčb ściaham. Bo nie ŭdzielničali ŭ vybarach-pieravybarach Rahoraviča, z metaj jaho lehitymizacyi, jak heta partyja KDB BNF. Prabačcie - KCHP BNF.
  • Realnaść
    29.07.2024
    Anatol Starkou, pakul łukašyst Starkoŭ haŭkaŭ na Paźniaka, siedziačy za miažoj, partyja Paźniaka ładziła mitynhi i šeści, i atrymlivała za heta štrafy i sutki na Akreścina.
  • Mch
    29.07.2024
    Realnaść , Dy hety starkoŭ prosta buchaje na miantoŭskim akładzie dy i ŭsio. Roznuju purhu tut piša pad čas abvastreńniaŭ.
  • Cha-cha!
    29.07.2024
    Vo paranoiki. Zvoniać adzin adnamu i bajacca, ci słuchajuć ich, ci nie słuchajuć.
    A samyja šyzoidy heta tyja, chto ŭpeŭnienyja, što ich nie słuchajuć, ale pry hetym źviartajucca da znajomych kdbšnikaŭ, kab vyśvietlić, ci ich słuchajuć.
    I tak kožny siłavik, kožnaja žonka siłavika, kožnaja paluboŭnica siłavika, kožny baćka i matka siłavika i ich darosłyja dzieci, siostry i braty.
  • Očeń inciaresna
    29.07.2024
    Kibiery, vyłožitie pieriepisku i razhovory s lubovniciej propahandista Ihoria Tura, kotoryj siehodnia viečierom intiervju s donosčiciej anonsirujet na bt. Pusť žiena počitajet pieried snom.
  • Ups
    29.07.2024
    Očeń inciaresna, chtości chucieńka pastaviŭ vam minus. Napeŭna sam Tur siadzić tut i manitoryć naviny i kamienty, kab niešta zaskrynšocić dla svaich prapahandysckich pieradačak.
    Dałučajusia da vašaj prapanovy.
    Cikava budzie pahladzieć, jak Tur vyjdzie ŭ efir ź finhałam ad žonki-mčśnicy.
  • Kastuś
    29.07.2024
    — Bł**, «ty na prasłuchoŭcy»… Niejkuju ch***iu, bł**, realna…
    ========
    vysokointiellektualnaja biesieda))
  • Pravda
    29.07.2024
    Kastuś, nu, tak komandirša vzvoda amapa!)
    Dažie nie mohu priedpołožiť, čja eto tiotia....
    No po urovniu intiellekta priedpołožu, čto i muž/lubovnik ottuda žie.
  • cuv
    30.07.2024
    Kastuś, po hołosu słyšno čto tietia v obŝiem nie uvieriena, čto jeje nie prosłušivajut)))). tiepieŕ po tielefonu tolko pro pohodu niedalekaja budiet hovoriť
  • noj
    29.07.2024
    V eto stranie słušajut vsiech, potomu čto špionskij apparat diktatora razrośsia do raźmierov hedeerovskoho Štazi. A kto zanimajet dołžnosti povyšie, tiech słušajut nie tolko po tielefonu, no i doma prosłuška stoit, i na rabočich miestach, i v avto. Oni vsie pod kołpakom. Kak i vsia oppozicija była pod kołpakom do sobytij 2020 hoda, poka nie pieriesadili i nie vydvorili iz strany. Svoju vłasť diktator udierživajet isklučitielno na siłovikach i tak vsiehda było.
  • Žieleznyj Drovosiek
    29.07.2024
    «Rodina tiebia kiniet ,synok,vsiehda» Raschodnyj matieriał vy dla kała-choźnika,i nie boleje toho. Nie zadumyvajaś,kiniet vas v topku radi svojej škury. Choť i pokupajet vas dvuškami v Uručje i lepit iz vas pryvilihirovannyj kłass.
    Dbły, vy nie boleje,čiem chodiačaja i myčaŝaja tualetnaja bumaha, tolk* čto mnohorazovoho ispolzovanija. Dla nieho vy raschodniki,nu a dla biełarusov—..sami znajetie,kak k vam otnosiatsia.
  • Niešta ja tak i nie zrazumieŭ
    29.07.2024
    Tak u čym sutnaść naviny? Niedzie chtości źliŭ nievierahodnym kibierpartyzanam staruju razmovu 21 hoda jakaja ničoha nie ŭtrymlivaje i ni pra što i što treba skakać ad ščaścia?
  • Pravda
    29.07.2024
    Niešta ja tak i nie zrazumieŭ, nie pieriedierhivaj słova, jabaťka!
    Smysł tut v tom, čto słušajut i protokolirujut vsiech i vsia!)
    A vy sčitajetie siebia nieprikasajemymi!)
  • Niešta ja tak i nie zrazumieŭ jaśvietaŭ
    30.07.2024
    Pravda, vyvučy movu, nievierahodny(aja) Ty jaŭna nie mieŭ stasunkaŭ ź jabaćkami, tak by viedaŭ, što jany całkam nie vałodajuć movaj jak i ty. A što da słuchajuć to znoŭža niejki staradaŭni zapis jaki ničoha nie ŭtrymlivaje, bolej padobna na toje što nievierahodnyja tak zvanyja kibierpartyzany jak i ŭsie śvietaboty imknucca pakazać bačnaść pracy.
    P.S.
    Spadziajusia zrazumieješ taki vialičezny tekst na movie ci tabie słoŭnik dasłać?)
  • Miortvajazykim na zamietku
    29.07.2024
    Kakoj inciaresny russki jazyk
  • Kukłočoŭ
    29.07.2024
    Niejkaj žyviolnaj movaj razmaŭlajuć. Ničoha nie zrazumieŭ.
  • Ola
    29.07.2024
    Kukłočoŭ, «Ja zadołbałsia k nim jezdiť, stał viesti etot błoh. Posmotritie, s čieho eto vsie načałoś! Piervyje roliki na mojem kanale! I nie hovoritie, čto ja ničieho nie diełaju — ja, s*ka, diełał v etoj stranie! Diełał! I mnie nie dajut nichriena diełať eti urody! I nie tolko mnie, oni každomu iz vas nichriena nie dajut diełať!

    I nie tolko dom — projekt s ozierom tožie zahubili! Činovniki, vy uch*ieli (s) skot łuki tichanovskij
  • mAmonavieC
    29.07.2024
    Oooo kak raskudachtaliś, ta
  • Vasia
    30.07.2024
    A čamu ŭ bab proźviščy adnolkavyja? Niby byŭšaja śviakrucha, a taksama Syščanka, choć pavinna być Bałabaj
  • Maksimus
    30.07.2024
    Idyjoty! Usie razmovy pišucca. Absalutna. 100%. Technična heta zrabić niama nijakich abmiežavańniaŭ. A zakony pišucca pastuchami dla baranaŭ. Niama nijakich zakonaŭ. Prosta ludzi zhadzilisia z tym, što jany barany. Tak i jość. Barany.
  • mucha
    30.07.2024
    Słuchali i buduć słuchać
  •