Kamientary da artykuła

«Terakt», za jaki asudzili niemca Kryhiera, zładzili biełaruskija siłaviki — viersija Biełpoła

  • Biełarus
    31.07.2024
    Treba ŭsio ž taki hetych pucinskich žopaŭ kinuć u vajnu va Ukrainu, kab mazhi tam im ustavili.
  • Insta-Śvieta
    31.07.2024
    Takija ŭžo razumniki hetyja cik-tokiery Biełpoły! Takoj pracaj pavinny zajmacca žurnalisty-rasśledavalniki, BRC i h.d.
    Kali vy mianty sapraŭdnyja, to ad vas čakajuć vynikaŭ apieratyŭnaj pracy, pryciahnieńnia złačyncaŭ da adkaznaści, abarony intaresaŭ biełarusaŭ, a nie jucjubčyki pilić. Ci pa-za hrantami nie pracujem?
  • santa
    01.08.2024
    Insta-Śvieta, a vot tut nie nužno čiekistam i musoram sidieť, otdychajtie s markoj i škvarkoj, a to łazitie po zaprietnym riesursam
  • Kazimir
    01.08.2024
    Insta-Śvieta, zusim nie bambić? U adroźnieńni ad pafasnych filmaŭ niechty - Biełpoł robić vielmi jakasnyja dakumientavana abhruntavanyja raśledvańni, jakija vykryvajuć karupcyjnyja schiemy Łukašenki i jahonaha najbližejšaha atačeńnia, a taksama schiemy abychodu sankcyj. Naprykład ab kradziažy Łukašenkaj i Šejmanam majomaści BFSA Dynama, stvoranaj na abaviazkovyja ŭnioski milicyjantaŭ, u tym liku ŭčastkovych i vartaŭnikoŭ z "Achovy", dzie zarobki daloka nie załatyja. Albo ab kradziažy Łukašenkaj i Šejmanam dziaržaŭnaha ziamielnaha učastka la Sočy, pry tym što vialikaj kolkaści paciarpiełych ad urahanu na Paleśsie było admoŭlena ŭ kampiensacyi, bo z dachodam zvyš 700 rubloŭ (prykładna 200 jeŭra) Łukašenka paličyŭ ich dosyć zamožnymi. Pa sutnaści, heta pierakanalnyja materyjały navat dla prychilnikaŭ niekali "narodnaha prezidenta", a taksama hatovyja materyjały dla kampietentnych sudoŭ, jakija potym praktyčna niemahčyma adbić advakatam. U pryvatnaści - heta źniščaje jak mahčymaści zarobku režyma na kryvavym pasiarednictvie, tak i vajennyja mahčymaści Rasiei.
  • werder
    31.07.2024
    čuš ot biełpołovskich dietiej. tovariŝ vozmožno niemieckij levyj i po prośbie partii i za voznahraždienije, sam prijechał vystupiť aktierom khbistskoho/fsbešnoho šou. putinu nužien krasikov i za vsie vozmožnyje varianty jeho viernuť on chorošo opłačivajet. łukašienko by nie riskovał prosto tak s kaźniami i potom pomiłovanijami. putin zachotieł tieatr i opłatił / prihroził ŝiedro
  • Nikita Leonidovič Lešukov
    31.07.2024
    Vsie ich pjesy, bud́ to "džipy na hranicie", "Nik i Majk", "s čietyrioch storon", a siejčas i "rasstrieł Kriuhiera" napisany umališionnymi, a syhrany artistami s pohoriełoho tieatra.
  • Trajanskaja łašadka
    31.07.2024
    vielmi cikavy i zapazdały analiz. dobra. zapisaŭ
  • Aleks
    01.08.2024
    [Red. vydalena]
  •