Kamientary da artykuła

Byłaja palitźniavolenaja raskazała, jak siłaviki šukajuć pratestoŭcaŭ

  • Školnik
    18.08.2024
    "U krajnim vypadku možna zachavać heta na fizičnym nośbicie (da prykładu, na fłešcy) i zakapać jaho."
    Hospodija da skinuť na obłako, tolko čtoby nie na odnom ustrojstvie vy nie byli na niem załohinieny. Prosto na pamiať zapomniť łohin parol.
  • Maŭčy, budź chitrym
    18.08.2024
    Dziaŭčyna płakała, pytałasia, što joj rabić — nie mahła chłusić, što nie viedaje tych ludziej, bo na fota jana ich abdymaje.///
    Što značyć "nie mahła"?
    Dzievački, zapomnicie, milicyja, hubopik, śledovatiel - heta vaš vorah.
    Jon choča pazbavić svabody, zdaroŭja, žyćcia vas i vašych znajomych. Ni za što! Vy absalutna ni ŭ čym nie vinavatyja!
    Jany viaduć vajnu suprać naroda.
    Zapomnicie: na vajnie chłusić vorahu, kab vyžyć samoj i nie padstavić siabroŭ, blizkich, znajomych - heta ABAVIAZKOVA.
    Chłusić łukašystam u vočy i maŭčać.
    Nie ŭmieješ - vučysia na chadu.
    Zapomnicie heta.
    Vašy hałoŭnyja słovy pavinny być: "Nie viedaju. Nie pomniu".

    Zdavać inšych, ahavorvać, vydavać čužyja źviestki vorahu - voś heta zło.
    A chłusić vorahu - heta vajennaja taktyka.

    Kali ŭ vajnu našy žančyny nieśli pajeści partyzanam u les i ich spyniała hiestapa i pytałasia: "Kudy idzieš?", jany ž nie kazali: "Idu ŭ les da partyzanaŭ, niasu im ježu".
    Heta ž adrazu śmierć usiamu atradu partyzan i samoj žančynie.

    Kaniešnie, žančyny chłusili ŭ vočy vorahu. I nie kazali praŭdu. I tak vyratoŭvali i siabie, i inšych.
  • FF
    18.08.2024
    Maŭčy, budź chitrym, usio pravilna. Sam byŭ u takich situacyjach. Prykidvaŭsia durniem, kazaŭ, nie pomniu
  • Refieralnaja prahrama...
    18.08.2024
    Pryciahni siabra ŭ pastarunak i atrymaj chalaŭnyja mietry z poŭnym socpakietam. Iščo nikachda ni było tak prosta atrymać kvateru na Niamizie. Chočaš zadanacić pieršy ŭznos na začotnyja kvadrakoptarnyja mietry ŭ novym elitnym mikrarajonie? Ni nada kredyty, ipateki, chadzić na pracu ŭ katory Hromsialmaš, pryciahni svajho łučšaha adnakłaśnika i stań chiarojam cielamarachvona "Kluška łučše Aźviaronka". U prahramie prymajuć udzieł usie achvočyja sa znakam kakčestva na dupi. Kaścinhavy atbor žadajučych pačynajecca i nie zakančvajecca na Makajonka... Bonusam budzit kanfiskat majomaści "nievierahodnych" i paračku čarkašvkvaračnikaŭ katoryja za spasiba akažut vam klininhavyja pasłuhi i nia toki... Kaličastva miest ahraničana pałatkaj.
  • tak i zakančivajetsia
    18.08.2024
    rievolucija ćvietočkov pod rukovodstvom rozovych poni i ahientov hazproma
  • FF
    18.08.2024
    Mda. Heta ž rozumu chapiła nie tolki tvar nie chavać, a jašče i fotački ź pierakryćcia daroh rabić. A ciapier i ździŭlajucca. Ivulinu vuń dva hady dali za fotku ŭ instahramie.

    Ja voś, naprykład, naźbiraŭ i 342, i na 293 za barykady, ale pasprabujcie znajdzicie fota dy jašče i z adkrytym tvaram, šakały łukašysckija
  • Kapitan očievidnosť
    18.08.2024
    Da oni priekrasno mohut i sami najti kto na foto. Kipod rabotajet biez sbojev. Prosto chotiat ot vas śvidietielskije pokazanija, čtoby potom priedjaviť ich kak budto vy sdali svoich druziej.
  • GNLS
    18.08.2024
    Vidać zusim drenna z navinami, kali dva razy adno i toje ž drukujuć.
  • 18.08.2024
    Składajecca stanovišča jak pierad 2 suśvietnaj . Nie było ni vodnaj siamji ŭ jakoj nie było by paciarpiełych ad kata stalina . Tamu nichto i nie vajavaŭ za jaho , hiermancaŭ kvietkami na vakzale sustrakali .
    Zaraz taksama skora nie zastaniecca ni vodnaj familii ŭ jakoj niama zakatavanych uzurpataram . Joj tamu i vužakaj tančyć bo kdb danosić - NI CHTO nia pojdzie za jaho kali pačniecca. Krasaŭcam svaje žyćcio daražej . I hrošy na tym śviecie nach .
  • Pojmitie
    18.08.2024
    Pojmitie, nienormalnaja siemja łukašienok, vozomnivšaja siebia hołuboj krovju i biełoj kosťju v Biełarusi, riešiła, čto smožiet pieriełomiť chriebiet Biełarusam i Biełarusi.
    No, tiem, kto sohłasien s etim, to nado posmotrieť na elitu etoj siemji, sozdannuju dla obieśpiečienija harantii svojej biezopasnosti i svojeho błahopołučija, podhotovlennuju etoj siemjoj, v licie kačanovoj, tiertiela, kurbakova, pavlučienko i druhich sotrudnikov vodokanała i sieviernoho kavkaza, čtoby poniať, čto oni - NIENORMALNYJE i UBOHIJE , i chodiat pod putinym i Rośsijej, a chriebiet biełorusa łomajut radi svoich ŽOP, no v polzu skotnoho dvora russkoho mira ...
  • Fakty
    18.08.2024
    Voś tak "NN" u 2020-m i dapamahała vorahu, fatahrafujučy pratestoŭcaŭ i NIE retušujučy ich tvary. Fakt.
  • FF
    19.08.2024
    Fakty,
    Što fota i videa byli nieabchodnyja, heta taksama fakt. A jak, naprykład, skažycie pry apieratyŭnym aśviatleńni padziej (a vy pamiatajecie, jak heta było važna ŭ tyja dni) jašče i zablurvać tvary, a?

    Pieršyja, chto musiŭ dbać pra biaśpieku, – heta sami ludzi. Idzieš na akcyju – chavaj tvar. Dyk nie, jany jašče i ŭ instu zapościać! Nu što za infantyły? Bo pratesty stali modaj dla kahości. Paŭtarusia, mianie, prykładam, zatrymlivali tolki za tyja akcyi, dzie zdoleł ŭziać adrazu. Za čatyry hady mianty ničoha nie pradjavili pa inšych, bo i niama.

    Dy i ŭvohule zhadajcie, u jakim kantekście my žyli da listapada 20-ha. Tady kryminałki davali tolki za barykady ci sutyčki ź miantami. Paśla ŭžo pieraklučylisia na ŭsie akcyi. T
  • chmarka
    19.08.2024
    Fakty, ja na pratest išła kab svajoj prysutnaściu pakazać, što ja niazhodnaja. Nie dla taho, kab chavacca, zakryvać tvar, kazać što "ia prosta mima prachodziła". Złavili, adsiadzieła i iznoŭ pajšła.
    Idealny pratest bajaźliŭca: zakruciŭsia z noh da hałavy, vyjšaŭ u padvarotniu dzie nichto nie bačyć, pasiadzieŭ pad kustom, viarnuŭsia dadomu. A sens tady?
  • FF
    20.08.2024
    chmarka, vy z takoj łohikaj nie na pratest šli, a pakazać, jakaja ja razumnaja, pryhožaja zmahajusia suprać režymu, a paśla jašče i zapilu pościk sa smajlikami. U pratestach niama mety pakazvać siabie. Jość meta schilić ułady da kankretnych dziejańniaŭ. Što i robiać palityki, majučy ŭpłyŭ vulicy. Jany vykarystoŭvajuć moc natoŭpu dla cisku na ŭładu. Natoŭpu, a nie kožnaj spadaryni Chmarki paasobku. I pakazać siabie važna, kali vy viadomy čałaviek u svajoj śfiery i majecie ŭpłyŭ na mierkavańnie masaŭ. A ŭ inšym vypadku abarona tvara – hetaja nieabchodnaść.

    Čamu futbolnyja fanaty byli ŭ bałakłavach? Bo im nie treba było tłumačyć, što takoje HUBAZiK. Ja taksama vychodziŭ, maksimalna chavajučy tvar, bo jašče da 20-ha traplaŭ na kamiery cicharoŭ, mieŭ paśla hetaha prafiłaktyčnyja hutarki i razumieŭ, što ciapier taksama buduć šukać. A vy na što spadziavalisia, kali tvar nie chavali? Na pieramohu za try dni? Infantyły vychodzili, jak na dyskateku, a paśla jašče kryŭdujuć na fota ŭ miedyja, paŭtarajučy naratyvy HUBAZiKa. Hałavoj dumać treba było, a nie instahramam
  • Chaduny haponaŭcy
    19.08.2024
    Na zadavalnieńnie Zachada i rasiei pratestoŭcy charavodzili pa vychodnych dniach biez zbroi i celi.
    2006, 2010, 2020, kolki jašče razoŭ vučyć biełarusaŭ, jak NIE treba mieniać uładu.
    Ludiej škada. Ad biezrozumu pakutuje cieła.
  • A5
    19.08.2024
    Uničtožať foto nie nado, eto pamiať. Nado kakim-to obrazom spriatať.
  • Baba Zina
    20.08.2024
    Niechaj šukajuć mnie što da hetaha ? Aharodami, bulbaj treba zajmacca.
  •